bugünde gülecek bişey çıktı..
avuntu denen şey bu olsa gerek..
tebrik edelimde ayıp olmasın şimdi yeni avrupa fatihine karşı, tebrikler..![]()
bugünde gülecek bişey çıktı..
avuntu denen şey bu olsa gerek..
tebrik edelimde ayıp olmasın şimdi yeni avrupa fatihine karşı, tebrikler..![]()
İyide Fenerbahçe'nin zaten Avrupa Kupası var ama o zaman alınan kuplar şimdiye etki etmiyor ama kupa kupadır.Originally Posted by hurmet
![]()
![]()
![]()
ne kupası?![]()
ne kupası hakkaten ? cilalı taş kupası mı![]()
ben söylerimde ayıp olur![]()
avrupada alınan kupanın ne yanı varmış canım ayıp olacak..![]()
Balkan Kupası Canım Balkan Kupası. ayrıca Şunu Bilin Bi Avrupa Kupası Kazanana İlk Türk Takımı Fenerbahcedir.
Fenerbahçe büyüklüğü, ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. (İslam Çupi)
Fenerbahçe'ye anlam veren kupalar ve şampiyonluklar değil, şampiyonluklar ve kupalara anlam veren Fenerbahçe'dir.
Bu iki söz iyi açıklıyordur her şeyi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Balkans_Cup buyrun balkan kupasını kazanan takımlara bakalım.... bu arada yayla kupası olayını siliyorum...
tamam burak abi bak 66-67 sezonu kazanan fenerbahce hatta 3 maç üzerinden.
rakipde yunan takımı AEK
Evet, baktım ve Fenerbahçe'nin yayla kupası değil Balkan Kupası'nı kazandığını gördüm.
bu arada konuyla alakasız ama öğrenmem lazım
2008 Uefa finali Kadıköydemii?
ve son yıllarda o kupayı başka hangi takımlar kazandığınıda gördünüz mü? samsunsporda kazanmış.. bu avrupada değil balkanlarda kazanılan bir kupa katılan takımlar:Albania, Bulgaria, Greece, Romania, Turkey, and Yugoslavia yani bütün avrupa değil
ama bi kısmı sonuçta avrupa.
1/4 avrupa kupası![]()
Konuyla alakası nedir?Originally Posted by Del Piero_10
Cevap vereyim; daha belli değil finalin nerede oynanacağı. İçimden bir ses diyor ki : 2008 UEFA finalinin Kadıköy'de oynanması kararlaştırılacak ve Galatasaray UEFA'da finale çıkacak o sene. Atmosfer nasıl olur ve sonuç ne olur, onu kestiremiyorum![]()
şampiyonlar ligi kupasının bi koluOriginally Posted by hurmet
ama olsun kupa kupadır
Ben Söleyim Stad Fenerli Olur ve karşı takımı desteklerOriginally Posted by eGowiCh
![]()
konuyla alakası yok ama benim için önemi İtalya kupasında finale kalacak Juventus'a Uefa yolunun açılacak olması ve 2007-2008 de kupayı İstanbul'da alacak olmasıOriginally Posted by eGowiCh
bu arada balkan kupasından dolayı sizi kutluyorum,demek ben yanlış biliyormuşum
bence galatasaray bu ünvanı hakederek aldı ve bu ünvanı daha uzun yıllar koruyacak gibi görünüyor.Aslan avrupada başka kükrüyor diğer takımlarımıza göre bu bir gerçek.
Fenerbahçe li kardeş. samsunspor un bile kazandığı kupa ile övünüyorsunMadem o kupanın sizin için değeri bu kadar büyük TEBRİK EDERİM... Galatasaray o ünvanı puana göre almadı ki. o avrupadaki hırsıyla,ruhuyla nasıl oynadığını herkes biliyor. İşte O mükemmel RUH sayesinde aldık o ünvanı. Fenebahçe li arkadaşların ÜNVAN'ımızda gözü varmışta haberimiz yok
![]()
Yuh yani avrupa fatihi he
altına imzamı atarımOriginally Posted by hurmet
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arkadaşlar en önde beşiktaş başlık yanlış olmuş
...NuRiSaHiN...
Başlığı okumak bile güldürdü.. oksimoron başlık.
abi fener galatasarayı gecti onu anlıyoruzda yanlış bi başlık olmuş beşiktaş hala fenerin önünde fener nasıl avrupa fatihi oluyor fener avrupanın 0'çısı bi kere![]()
yav 100. yıl diye biraz uçmuşlar ne var bunda![]()
ne avrupa fatihi beee
Originally Posted by Del Piero_10
Vay be, maç oynanmadan, hatta daha yol açılmadan kupayı aldı Juventus. Tebrikler.
teşekkür ederimOriginally Posted by eGowiCh
Samsunsporun kazandığı yıl ile bizim kazandığımızı yıl arasında yaklaşık 30 yıl war. bunu anlamanı beklerdim ama nafile. ayrıca ben kupayla övünmüyorum. sadece ilk avrupa kupası kazanan türk takımı fenerbahce diyorum. sadece hangi kupa die soranlar wardı. benim cevabım onlara. Anlayana...Originally Posted by hizlioglu
çıkmamıştı die bi daha yazmıştım özür dilerim bu mesajım silinsizn lütfen.