Bence 2. turda Uruguay maçı ile birlikte en denk mücadelelerden bir tanesi. ABD kolay lokma değil. Belçika kalite farkıyla 1 adım önde o yüzden tek farklı bir galibiyet alırlar diyorum.
Umarım Belçika Kazanamaz Gönlümden Geçen Amerikan Oyunlarıyla Belçika'nın Madara Olmasını Zevkle Seyretmek İstiyorum
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nedense bana ABD kazanacak gibi geliyor![]()
Belçika birçok kaliteli oyuncuya sahip olmasına rağmen iyi futbol oynayamıyor, ABD'nin her türlü şansı var hatta ben daha çok şanslı görüyorum.
Abd kazanacaktir topla oynama yuzde 60 belcika lehine olur ama amerika kazanir
Klissmann ABD ye Alman futbolu sistemini yerleştirmiş gibi görünüyor. Kısıtlı yetenekte olmalarına rağmen bu sistemle kazanabilirler. Fakat Belçikanın kadrosunda bireysel olarak çok yetenekli oyuncuların bulunması tabi ki Belçikayı bir adım önde bulunduruyor.
Bence hiç denk bir mücadele değil, Belçika çok rahat turlar
Abd savunma arkasi toplarla harika cikan bir takim savunmasi biraz eksik ama belcika bunu degerlendiremez bence. Bir de mwaru num dedigi gibi hic top yapamadiklarindan yuzdeleri cok dusuk kaliyor bu da fiziki diren isteyen bir olay
Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen, Witsel, Fellaini, Mertens, De Bruyne, Hazard, Origi
Howard, Johnson, Gonzalez, Besler, Beasley, Cameron, Jones, Bradley, Zusi, Bedoya, Dempsey
gun icinde altidore soylentileri vardi ama gercek degilmis demek ki.
yine 70 dakka gol olmaz, belcika adam degistirir. giren oyuncu golu atar. 1-0 biter![]()
hazarddan gol ve goller bekliyorum
hey gidi günler hey fbnin kapısından döndü adam belki dünya kupasını kaldırıcak
Hepte birileri kapıdan dönüyor zaten![]()
Güzel maç oluyor. Gol yok ama bayağı sağlam maç. İkinci yarı Belçika atar kazanır gibi ilk yarıdaki görüntü bunu gösteriyor. Bu sefer hoca Lukaku'yu yedek bırakmış onu alıp attıracak yine sihirli değneğini kullanacak.![]()
lukaku-mirallas girer. bunlardan biri golu atar
abd cok iyi kontraya cikiyor, her ataklari tehlike. klinsman guzel bir takim kurmus gercekten.
Belçika yaldır yaldır gelmeye başladı.
Bugün son dakikada kaçırma günü ABD nasıl kaçırdı o golü öyle. Bu ABD'nin bekleri de fenaymış valla, yaldır yaldır gidiyorlar. Her takıma lazım bunlardan.
Screw you guys, I'm goin' home
Maç çok zevkli,yarım saat daha izlemek güzel olacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İzlediğim en zevkli maçlardan. Howard vs Origi.Atamayana atarlar oluyordu son dakika Klinsmann şok oldu.
Lukaku girdi yaptı yapacağını.![]()
Origi beni sinir etmişti Lukaku girdi yerine hemen yaptı asistini.Koçum benim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lukaku bitirdi işi aslanım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Giren coşuyor bunlarda hoca işi biliyor.Lukaku bile attı grupta golü yoktu sonradan girmemişti ondan.
![]()
Efsane maçlar arasında yerini almalı bu maç.
maclari kisaltsinlar bence. bircok macta ilk 60-70 dakka cop. 15 er dakkalik 4 periyot sahane olurdu.
amerika 2-2 yapmaliydi. howard icin bu mac penaltilara gitmeliydi. efsane bir mac cikardi, 15 kurtaris yapmis.
Aslında bu uzatma olayı futbolda çok saçma geliyor bana. Herifler 90 dakikada eşitliği bozamamış bir yarım saat daha oynatıp niye maçın kaderini etkiliyorsun. Direk penaltılara geçilmesi lazım. Hem zaten 90 dakika oynanmış oyun hemde 30 dakika çok uzun bir süre. Hem sakatlanmalar oluyor hemde yorgunluğa bağlı hatalar oluyor. Örneğin dün Almanya maçında atılan gol bu şekildeydi bence. Direk penaltılara geçilse belki Almanya elenecekti.