Kesinlikle Mustafa Denizli gelsin. Löw , Hitzfeld , Klinsmann. Bunların üçüde bizde başarılı olamaz. Mustafa Denizli'yle rahat ederiz. Ama tabi Spaletti gelecekse orası ayrı şimdi![]()
Kesinlikle Mustafa Denizli gelsin. Löw , Hitzfeld , Klinsmann. Bunların üçüde bizde başarılı olamaz. Mustafa Denizli'yle rahat ederiz. Ama tabi Spaletti gelecekse orası ayrı şimdi![]()
Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural vb. saçma isimler harici herkes gelebilir,biri gelsin de kimin geldiği önemli değil,1 hafta daha böyle giderse Yılmaz Vural ve Hikmet Karaman'a bile tav olacağım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben gelebilirim şuan boştayım Ünal Başgan'a duyurulur. Hitzfeld yalan olmuş Dünya Kupası'ndan bi Löw kaldı bence o da olmazsa artık Moyes mi gelir Hikmet Karaman mı bilemiyorum.
Şu an Dünya kupası olmasaydı GS yönetimi çok zor durumda kalırdı herhalde. Dua etsinler Dünya kupası var gündem ilgi o tarafta.
Low gelmez insallah begenmedigim bir hoca yilmaz hoca gelsin ama low gelmesin...
Löw'ü bende sevmiyorum valla. Hikmet hoca gelsin bence aksiyona gerek yok ne Löw ne de Moyes Mancini'den fazlasını veremez.
Beyler istermisiniz Dennis Bergkamp gelsin![]()
Gelsin valla hatta ben bile geleyim takım haftalardır hocasız ertesi gün istifa ederim.![]()
http://olcanadin.net/
Olcan atmış imzayı, biyografi kısmında 1 Temmuzda Galatasaray'a transfer oldu yazmışlar. Hayırlı olsun.
Site bakımda gözüküyor abi.
Ben baktığımda Galatasaray logosu vardı.
Tamamdır abi Facebook hesabında yazıyor bilgilerinde.
Hadi hayırlı olsun,inşallah yararı dokunur.En önemlisi gerçek kanatlı 4-2-3-1 e döneceğiz.Sneijder'ı asıl mevkisinde izleyecek olmak heyecan veriyor.Sneijder forvet arkası oynadığı zaman Olcan,Bruma ve Burak gibi hızlı oyuncuları gol makinesine dönüştürür ama tabi o gol vuruşunu yapabilmek,ofsayta düşmemek,doğru karar vermekte en önemlisi![]()
Olcan iyi hoşta hoca işi iyice durdu. Kim gelecek yahu?
Klinsmann kop gel bebeğim.![]()
Hocasız takım olma keyfi..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
teknik direktör zaten belli ama. söylemememiz için ciddi uyarı aldik
demiş aydın y.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Basından beri sneijder in 4231de amc olarak başarılı olamayacagini savunuyorum. Umarım yanilirim. Sneijder hic o sekilde oynamadi. Bir ara realde oyle oynadi sonra sol kanada gectiydi.
Interde cift forvetin arkasında oynadi
Hollanda da 433 sol ic ve 3 5 2de cift forvet arkasi oynadi ajaxtada 433 sol ic oynadi. Ne zaman 4231 de denendiyse etkisiz kaldi
Abi aslında onun sebebi hocalarının Sneijder'ı serbest olarak kullanmaları.4-2-3-1 oynayacağız ama bir nevi 4-2-2-1 olacak çünkü Sneijder serbest bırakıldığı zaman etkili olabilen bir oyuncu.Bu sezon bu kadar gol atmasının da sebebi o,evet Sneijder'ın asıl pozisyonu forvet arkası bunu kendisi de söylüyor istiyor,ama forvet arkasında oynarken daha çok oyun kurucu değilde gizli forvet olarak oynuyor ve bu bence çok daha iyi.Seneye bunu tekrar göreceğiz.
Ama demek değildir ki oyun kurucu oynarken etkili olmayacak.Aslında böyle varsayımlar da Sneijder gibi bir oyuncu için gereksiz.Sol beke koysan her an her şeyi yapabilecek bir adam kendisi.
Sneijderi oynatmak icin oyunu 3.bolgeye taşımak gerek . Selcuk ve Melonun perfornansı çok önemli Sneijder için. Alperi siz alsaydınız eminim Sneijder bundan çok çok daha iyi performans gösterirdi
Galatasaray Alper'i alsaydı 4-2-3-1de düzenli olarak oynama ihtimali yoktu. Belki yabancı sınırından dolayı sol kanat da oynardı. Ama Melo veya Selçuk'u kesemezdi.
İnter'de 4-2-3-1'in -amc- sinde oynadı. Jose ile beraber 3 sezon. Ara ara 4-3-1-2 de ki -1- oluyordu.
Sneijder en verimli sezonlarını İnter'de forvet arkası serbest pozisyonda oynayarak geçirmiştir.
Bana göre en verimli olabileceği bölge orası. Yaşı itibarı ile de o bölgede kalması en mantıklı karar olur. Yine sol açık, sağ açık gibi saçma denemeler yapılmaz umarım.
Tarık Çamdal ve Hakan Arıkan ile ilgileniyormuşuz.Hakan Arıkan aslında mantıklı ama Tarık pek mantıklı durmuyor.
Giden isimler olabilir ama şu an sağ bekte ; Veysel,Salih,Sabri,Eboue ve Hamit gibi 5 tane seçenek var.Hamit başka pozisyonda oynasa,Salih ve Eboue gitse yine 2 tane alternatif kalıyor ve Tarık yine gereksiz oluyor.Neyse bakalım teknik direktörü olmayan takıma takviye yapmaya çalışıyoruz,hadi hayırlısı.
Hakan bu ligde iyi yedek olur bizde. Antalya'da geçen sezon iyiydi aslında ama sakatlık falan yaşadı galiba o olsaydı ligde kalırdı Antalya. Klinsmann gelsin yanında da Yedlin'i alsın elemanı ilk defa izledim dün harikaydı valla böyle bek lazım her takıma.
Sabri ve Tarik ayni zamanda sol bek. Bu durumda sağ ve sol bekler için Alex, Tarık, Sabri, Veysel tam ideal bir kadro genişliği olur.
Tarık'a zaten karşı çıkmam hem Veysel'den hem de Sabri'den formda şu anda.Sabri sol bek olarak tercih edilip Hakan stoper alternatifi olursa Tarık o zaman cuk diye oturur.
Tarık Veysel'den kat be kat kaliteli oyuncu. Keşke Veysel'i takasta kullansak.
Veysel de onliberoda ceyhundan kat kat iyi. Ceyhunu kullanalım takastaFurkan Ozcal geri dondu mu?
Semih'in sözleşmesi yenilenmiş.
http://www.transfermarkt.com.tr/semi...ew/news/164656