Screw you guys, I'm goin' home
Çeyrek Final'in en keyifli maçı olur bence.
Gol çıkmaz uzar diye düşünüyorum. İki takımında hata yapmaya lüksü yok. Uzatmalarda ya da penaltılarda Almanlar turu geçer diye düşünüyorum. Normal şartlarda Fransa bence 1 adım önde ancak yine de karşındaki de Almanya yani o yüzden benim tahminim beraberlik uzatmalarda yada penaltılarda turu geçen tarafım ise Almanya.
Almanlar Artık Yine Bir Yarı Final-Final Görmesin Nolur Gönlümüz Fransa'dan Yana![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fransa'nın final yürüyüşünü bu Almanya engelleyemez. Son 20 dakikada Fransa skoru bulup turu geçer.
Screw you guys, I'm goin' home
Fransa oynar , Almanya kazanır , tüm twitter 'futbolun adaleti yok' mesajlarıyla dolar![]()
Almanya turu geçer, normal sürede veya uzatmada.Neuer gene stoper pozisyonunda bir kaç pozisyonu engeller.
Almanya patates eder affetmezizleyip göreceğiz
![]()
Fransa çok rahat.
fransa asiri garantici oynuyor. bence de neuer yine cok top keser libero pozisyonunda. almanya agirlikli bir mac olmasi yuksek ihtimal. mesuttan da artik top class bir performans bekliyorum. maca damgasini vursun.
khedira fit ise o da oynamali, son mac mukemmeldi. lahm da sag bekteki yerine geri doner hem.
Bu maçın galibi finale kadar gidecektir kanımca.Favorim ise Fransa.
Almanya oynar, Almanya kazanır.
Almanları destekliyorum; ama normal sürenin kısır geçeceğini düşünüyorum. Uzatmalara kalacak bence.
Fransa farklı kazanacak. Almanya çeyrek finale kadar geldiği futbol ile mümkün değil Fransa'yı geçemez. Bu kadar da net konuştum!![]()
Uzatma ya da penaltılarla Almanya alır...
Fransa oynar Almanya turlar. Açık ve netdir. Futbolun kuralı bu. Yazdım buraya.![]()
Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Howedes, Khedira, Schweinsteiger, Kroos, Ozil, Muller, Klose
Lloris, Debuchy, Varane, Sakho, Evra, Matuidi, Pogba, Cabaye, Valbuena, Griezmann, Benzema
Löw bu sefer Klose'yi almış 11'e. Güzel maç olur.
klose reyiz rekor kirmaya cikiyor bu maca
almanya 2010 DK'na geri donmus. demek ki low de memnun degil mevcut durumdan. lahm da nihayet bek. khedirayi da ilk 11 bekliyordum, oyle olmus. son mac cok basariliydi.
Pogba diyorum ve susuyorum arkadaşlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Renk veriyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Almanya alır affetmez diyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hummels maçın adamı şu anda. Hem gol attı hem kurtardı büyük iş gördü.
Ben burda kaldım, inşAllah maçı çevirir Fransa.
Yürüyün koçlarım benim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
benzema gununde olsa cok rahat hattrick yapardi. ya da neuer yerine baska bi kaleci olsaydi![]()
almanyanin son dakkalarda kacirdigi iki gol de cok laubaliceydi. bildigimiz almanya o pozisyonlari affetmezdi.
Her Zaman ki Gibi Almanya Yine Almanya![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Almanya gücünü göstermiş. Fransa erken elendi. Almanya gelmeseydi karşılarına çıkarlardı bu turdan.