Kardeşim üzüldüm işe yaramadığı için. Kendine ait düzgün, işine yarayan bir taktiğin varsa onu değiştirmemeni tavsiye ederim. Sen o taktiği belirlerken ona göre oyuncular seçmişsindir. Ne gibi sonuçları olacağını biliyorsundur.
Nesnel bir şekilde durumunu tartışmak gerekirse, sadece bir devreyle taktiği yorumlamak pek uygun değil bence. Aklıma bazı sorular geliyor. Oyuncular taktiğe uygun muydu ? Doğru devre arası takım konuşmasını yaptın mı? Benim taktiğimi indirdiğinde markaj görevleri belirli oyuncular için seçilmiş halde. Ama maça başlamadan senin de kontrol etmen gerekiyor. Yanlış adamları tuttuysa oyuncular, taktik olumsuz sonuçlara yol açmış olabilir. Son mesajda maç hazırlığına dair de bir yorumda bulundum. O da faydalı olabilir. Bunların dışında aklıma gelen bir şey yok.
Rakibin çok iyiyse, savunmanın arkasına top atabilirler elbette. Ben Schalke'deyken Robben'i maç boyu sadece 1 kere kaçırmıştım. Sen hangi takımsın bilmiyorum ama Iraklis'in sana karşı böyle bir üstünlük kuramaması lazım. Taktikten ziyade yukarıda bahsettiğim noktalarda bir eksiklik olmalı.
Son olarak, başta da söylediğim gibi, zaten iyi bir taktiğin varsa, onunla devam etmen daha iyi. Sezon içinde taktik değiştirmek takımlar için pek iyi değil senin de bildiğin gibi.