Ünal Aysal, Cesare Prandelli'nin 4 kişilik ekibiyle geleceğini, bunun dışında kendilerinden bir talebi olmadığını belirtti.
Teknik direktörlük arayışları sırasında sadece İskoç çalıştırıcı David Moyes ile görüştüklerini belirten Aysal, Hikmet Karaman ile de futbol üzerine dost sohbetinde bulunduklarını dile getirerek, bunun dışında basında yazılan isimlerle görüşmelerinin olmadığını kaydetti.
- "Prandelli ile yapılacak kontrat 2016 yılına kadar olacak"
Ünal Aysal, görev süresinin 2016 yılında sona ereceğini ve transferleri de bu tarihe göre yaptığını vurgulayarak, "Kendi koltuğuma olan saygım ve benden sonra gelecek yöneticilerin de önünü kesmemek için hiçbir transferi kendi süremin ötesine geçirmiyorum. Yapılacak kontrat 2016 yılına kadar olacak" diye konuştu.
Prandelli'nin transfer anlamında büyük taleplerinin olmadığını anlatan Aysal, gerek gördüklerinde 1-2 takviye yapabileceklerini söyledi.
- "Prandelli, Almeida'nın bu kadroda lüks olacağını söyledi"
Başkan Aysal, Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Hugo Almeida ile bugün bir görüşme yaptıklarını dile getirerek, "Almeida çok iyi, kaliteli, deneyimli bir oyuncu. Bütün kulüpler böyle bir oyuncuya sahip olmak ister. Ancak Galatasaray'ın bugünkü kadrosuna baktığımız vakit Almeida'ya ihtiyacımız olup olmadığına ancak hoca karar verebilir. Bize bir talep geldi ben de Almeida ile görüştüm. Ancak müstakbel hocamıza telefonla danıştım. Kendisi bu kadroda Almeida'nın lüks olacağını düşündüğünü söyledi. Almeida ile ilgimiz bu noktada bitmiş oluyor" diye konuştu.