Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Kötü Başkan!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz'dir ne yapsa yeridir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bizim aziz baskan bana dünya starı getiricem dio bendede defans sıkıntısı var ditorum bu şimdi iyi bir defans getirir adam gidiyo lecce'nin yedek takımından bi adam alıyo üstüne üstlük 16 milyon dolar veriyo

Quote Originally Posted by Pazzini_06
    özhan canaydın en cimrisi
    Sanırım haklısın bende de pek rastlanan olay değil. Aslında böyle bir şey olsun istmem. Madem menejer benim transferide ben yaparım ama olurda Adrinano'yu Henry'i falan getirirsede hayır demem açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bendede yanılmıyosam abraamoviç sami hyypyayı almıştı hiç bi işe de yaramıyodu

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

waLLa ben gaLatasaray'La oynadıgımda
    baskan warmı yoqmu heberım bıLe yoq
    her sezon 5-10 mıL $ butce werır bıde derbıLerden sonra memnunum der o kadr

ama at.madrid iLe oynuom oda aynı sekıL agzı war diLi yoq
    ama bı sey farkLı transfer butcesı 40-50 mıL $

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

walla atletico madrid'deyim benimkinin adını bilmiom ama paso ek transfer bütçesi werio we 3 ay önce stadyum kapasitesini 7500 kişi artırdı. sewdim yani keratayı gözüme girdi

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by torres_1905
    walla atletico madrid'deyim benimkinin adını bilmiom ama paso ek transfer bütçesi werio we 3 ay önce stadyum kapasitesini 7500 kişi artırdı. sewdim yani keratayı gözüme girdi
    bu arada azizim bnden habersiz hiç adam almadı yaa... yemedi heralde
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Ya benim kontenjanda yer açılmıştı,ben transfer için pusudaydım,birden Aziz Başkan ben transfer yapacam dedi ve bölgesinde 2 oyuncuya sahip olduğum ve elimdeki oyunculardan fazla farkı olmayan bi adam getirdi.Oysa ben başka bi adam için beklemedeydim ve çok makul bi fiyata iyi bir yeteneği getirecektim Sabiha Gökçen'e ama işte son sözü başkan söyler...

yıldırım demirören cok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

canaydının ardada bir cimriliği tutuyor

Ben ukrayna liginde shaktar ı yonetiyodum.eee saktarda baya bi para var.baskan dolayısıyla shaktar isminin daha cok duyulmasını istiyo.onca transfer denedim hiç biri gelmedi ama dinamodan gavrancic i aldım baskan bi mutlu olduki sormayın.guya neymis shaktar ın adı duyulmus

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by uğuray1907
    Ben ukrayna liginde shaktar ı yonetiyodum.eee saktarda baya bi para var.baskan dolayısıyla shaktar isminin daha cok duyulmasını istiyo.onca transfer denedim hiç biri gelmedi ama dinamodan gavrancic i aldım baskan bi mutlu olduki sormayın.guya neymis shaktar ın adı duyulmus
    eheheeheheh sevinmiş gariban
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

sugar daddy yapın o zaman cimri oluyor mu

Quote Originally Posted by man_in_black21
    abi bi kere interin basindaym.kalede toldo,frey var (benim için yeterli yani) moratti tutturdu dunya stari die.gitti 70 trlyna casillasi getirdi.10 trilyon para kaldi elimde.gıcık oldum adama...

ben olsam ıstıfa ederdım

hiç özhan işinize karıştımı ki. varmı öyle bişiy

daha ne sitiyon ki AZİZ başkan bu!!!

Özhan Canaydın 'ın kimseye zararı yok bende ne para veriyor nede bisey diyor ot gibi geçiniyoz

özhan bu her yerde aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Özhan Canaydın bu her yerde aynı bee..Banada fm nin böyle şeyleri hiç denk gelmez kime gitsem Canaydın modeli vay kara talihim be....

eeeee baska kotu baskanı olan yokmuuuuu!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekte Özhan Canaydın'ın pekde iyi başkan olduğunu düşünmüyorum.Ama oyunda en iyi başkan Özhan Canaydın'dır bence Eğer başarılıysan adam hiçbişeye karışmaz, ek bütçe verir, kendi başına transfer yapmaz, seni zorlamaz, stad büyüt dersin büyütür Böyle başkan en iyisi abi
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bnm bugun leeds te 2.1 m lik kredi açtıklar baya ii oldu
    1 arada man city de yönetim değişti bitçe bayaa artmştı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Ghonedre
    Aziz Başkan bende kendi başına gidip fernando meira , goran gavrancic , idris kameniyi aldı
    tabi hepsini farklı farklı oyunlarda
    istemiyorum ya gavrancic felan ama alıyo ya

ya böyle birşey başıma hiç gelmedi var mı ki başkanın transfer yapması filan varsa nden başıma gelmedi.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    o zaman bende senin imzana karşıyım kardeş. konu saptırmayın ayrıca.ö.m ile dalaşın birbirinize ok?
    imza farklı bişi
    konun altına yazmak baska bişi ....

ben bu konun altına neden cvp yazim kötü bişi yazıosa gs taraftarlarına ???

neyse düzenlenmiş

valla galatasaraylılar kızmasın ama galatasarayın bi yardım afişinin üzerine zekat ve fitre toplanır yazmışlar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Cool

Quote Originally Posted by Ghonedre
    Aziz Başkan bende kendi başına gidip fernando meira , goran gavrancic , idris kameniyi aldı
    tabi hepsini farklı farklı oyunlarda
    istemiyorum ya gavrancic felan ama alıyo ya
    sende benim gibi şanssız olanlardansın millete ronaldinho yu getiriyo bize gelince yarabbi şükür diyo herif ...

arkadaşlar bunu için size önerim süper bi çözüm yorumlarınızı bekliyorum işte çözüM---

FM İN KLASÖRÜNÜ AÇIN DATA KLASÖRÜNE GİRİN ORDAN İNİT DOSYASINI BULUN NOT DEFTERİ İLE AÇIN "SUGAR_DADDY" "kULLANACAĞINIZ TAKIMIN TAM İSMİ" YAZIP KAYDEDİN AMA YENİ OYUNA BAŞLAMANIZ GEREKİR

NOT:MESELA SCHALKE YAZARSANIZ OLMAZ FC SCHALKE 04 YAZACAKSINIZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

BÖYLECE BAŞKAN ZENGİN OLUYOR GS NORMALDE 7 M EURO BÜTÇE WERİR AMA BUNU 20 M NA ÇIKARIR SÜÜÜÜÜPPPPERRRR Bİ ÇÖZÜM HİÇ CİMRİLİK YAPMAZ

denerim.guzel biseye benziyo...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

işte arkadaşlar başkan dediğin böyle olur.ss ler konuşuyor fazla lafa gerek yok.ama bu paradan transfer bütçesine yararı olmadı

[IMG][/IMG]

helal olsun valla.her eve lazım...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri