Duydum ki Almeida'yı alıyormuşsunuz. Bize de hayırlı olsun demek düşer.
[YOUTUBE="kXK3KfxW6N8"]Hugo Almeida[/YOUTUBE]
Duydum ki Almeida'yı alıyormuşsunuz. Bize de hayırlı olsun demek düşer.
[YOUTUBE="kXK3KfxW6N8"]Hugo Almeida[/YOUTUBE]
Abi bizde Burak Yılmaz ve Umut Bulut var,en güzel golleri onlar kaçırıyor sen merak etme![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mario Balotelli derken Almeida geldi
- "Prandelli, Almeida'nın bu kadroda lüks olacağını söyledi"
Başkan Aysal, Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Hugo Almeida ile bugün bir görüşme yaptıklarını dile getirerek, "Almeida çok iyi, kaliteli, deneyimli bir oyuncu. Bütün kulüpler böyle bir oyuncuya sahip olmak ister. Ancak Galatasaray'ın bugünkü kadrosuna baktığımız vakit Almeida'ya ihtiyacımız olup olmadığına ancak hoca karar verebilir. Bize bir talep geldi ben de Almeida ile görüştüm. Ancak müstakbel hocamıza telefonla danıştım. Kendisi bu kadroda Almeida'nın lüks olacağını düşündüğünü söyledi. Almeida ile ilgimiz bu noktada bitmiş oluyor" diye konuştu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çare belli
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=wQzg-1B8k-I"]Oooo Balotelli[/YOUTUBE]
Screw you guys, I'm goin' home
Ya olum bir git ya Balotelli ney la,adamı ancak kiralarız,o da Prandelli ''Hadi la Balo la,bir gel bu yıllığına,sonra gitmek istemeyeceksin valla.'' falan derse gelir.
Balo gelir de Dünya Kupası'nda ki gibi oynayacaksa Almeida gelsin.![]()
Balotelli Liverpool yolcusu diyebiliriz. Konusulan rakamlar 20-25m sterlin.
Balotelli'yi unutun artık adam bir 5 sene daha zor gelir
steam : aytekin79
Hayırlı olur inşallah. Özgeçmişine bakınca Mancini gibi negatif değilim kendisine karşı. Bakalım nasıl olacak.
Prandelli'ye çok sevindim. Hayırlı olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Prandelli'nin ilk icraati çok iyi oldune işi var Almeida'nın bizde
Olcan herhalde bir kaç saate açıklanır.
http://olcanadin.net/
KAP'a bildirilir demedim ki![]()
ohhhhh çok iyide oldu çokta güzelde oldu tamam mıHayırlı uğurlu olsun..
Bütün zaferler gökyüzüne...
Gerçekten anlatıldığı gibi bir adam ise bu taraftarın gönlünde taht kurar. Başarılı olmasını çok istiyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Uzun zamandır takip ettiğim hem Fiorentina hem de Galatasaray'lı bir blog yazarından güzel analizler geldi, uzun biraz ama özellikle şüphesi olanlar okumalı bence.
http://www.artemiofranchi.org/2014/0...ha-cesare.html
http://www.artemiofranchi.org/2014/0...-cesare_3.html
@egebartu
Mükemmel bir şey yaptığı...
Önyargı kötü bir şey tabi bir icraatlarını görelim demi![]()
İlk parçayı okudum,gözüne kestirdiği oyuncuları bir anda gözde oyunculara çevirebiliyormuş Prandelli.Bir kaç sürpriz isim sürpriz bir şekilde sıkça şans bulabilir ve oyununu geliştirebilir haydi bakalım heves ettim şimdi![]()
2. kısım daha iyi.
Bu adamın Mancini ile iki ortak noktası var. Aynı pasaportlu olması ve ikisinin de şık giyinip, karizma olmaları. Onun dışında ezberden yapılan klişe yorumlarda ki gibi "İtalyan yeaa defansif oynatır" önermeleri tamamen komedi.
Bir sürü isim geçti kaç gündür, Tuchel ve Klinsmann dışındaki yabancı hocalara hep soğuk baktım. Prandelli ismi ise acayip heyecan veriyor bana, Fiorentina ile Şampiyonlar Liginde yaptıkları, 2010'da dibe vuran İtalya kadrosuyla 2012'de final oynamasını hep takdir etmiştim. Lig açısından daha önce zirveye oynamamış olması bir handikap olabilir ama çok kısa sürede nereye geldiğini anlayacak, elindeki gücün farkına varacaktır bence.
Umarım bir aksilik olmaz da resmen teknik direktörümüz olur ve kariyerinde daha önce olduğu gibi istikrarlı bir şekilde en az 3-4 yıl bu takımın başında kalır.
@uAburak89,
Sadece inşallah haklısındır diyorum .. Neyse kesin olan birşey var en azından insani yönü düzgün biri . Başarı için de mecburen bekleyip görecez şu aşamada yapabileceğimiz başka da bişey yok.
Ayrıca yazılarda oldukça güzel analizler var.Sağolasın
Last edited by aytekin79 : 04.Temmuz.2014 at 10:03
steam : aytekin79
Tarık Çamdal diyollağ...
prandelli yi elestirenler sasirmis olmali acin bakin 2012 avrupa kupasindaki italyanin pozitif futboluna
Prandelli için İtalyanlar 4.5 milyon euro diyor yıllık, Türk basını ise 2.25 milyon euro. Bu konuda umarım Türk basını haklı çıkar.![]()
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ("Trabzonspor") profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Trabzonspor) 4.000.000 Avro ödenecektir ve Şirketimiz profesyonel oyuncularından Salih Dursun 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacaktır. Trabzonspor, profesyonel oyuncumuz Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde net 1.750.000 Avro transfer bedelini Şirketimize peşin ödemesi durumunda transfer etme hakkına sahiptir. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş, prim, vs. ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacaktır.
Futbolcuya ise, 4 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.600.000 Avro, 1.700.000 Avro, 1.800.000 Avro ve 1.900.000 Avro sabit transfer ücreti ve 15.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sentugo.
Hayırlı olsun, çok faydalı olacağından eminim.
Olcan Adın hayırlı olsun,çok güzel oldu çokta iyi oldu.Hem Salih'i gönderdik hem de 4 milyon gibi bence Olcan için az olan bir rakama anlaştık.