Belçika bayağı kötüydü. Arjantin'de bu oyunla bi yere varamaz. Hollanda çok rahat geçer gibi onları.
Belçika'da çok abartılmış. Kupayı bile kazanır diyenler vardı hatta. Fos çıktı. Ne varsa büyüklerde var zaten. Öyle ya da böyle turluyorlar adamlar.
Sürpriz olmadan futbolun tadı çıkmıyor ya.. Hep Almanya hep Brezilya olmasın istiyor insan , bu sefer de TDler çuvallıyor , yine aynı şeyler oluyor.
Vilmots gruplardaki kötü futbol eleştirilirken 'önemli olan 3 puan' demişti. Ayrıca öyle bir şeyi belki isterdi diyelim ama bugünkü futbolu ve pozisyon kıtlığını isteyeceğini pek sanmıyorum![]()
iyi de arjantinle oynuyor, bos takim degil ki. nasil bir pozisyon bollugu bekleniyor. bu asamada boyle oyunlar normal. belcika elinden geleni yapti, hazard cok formsuzdu. zaten cikti, hatta ilk yari ciksa daha yararli olurdu.
ben sahsen illa da surpriz yanlisi degilim, eminim ki 2002de hem biz hem de korenin yarifinalde olmasi ilgiyi %50 dusurmustur. tadi da olmuyor hem. buyuklerin eslesmesi her zaman iyidir.
Bu Belçika'ya neden iyi takım deniyordu anlamıyordum zaten. Yoğunluk dolayısıyla çok maç kaçırdım ama Belçika'nın bu maçla beraber ikinci maçını seyrettim ki ilk maçı da Rusya maçıydı; ikisinde de kötü oynadılar. Ne doğru düzgün atak organizasyonları oldu ne defansı doğru düzgün yapabildiler. Bireysel anlamda da çok şey beklenen isimleri hep sönük kaldı. Hazard turnuvayı 2 asistle kapatabildi, Lukaku'dan da verim alamadılar vs. vs. Takım olamamışlar tam olarak sanki bir şeyler eksik.
Arjantin'in ilk kez maçını seyredebildim. Favorim değil ama turnuvayı kazanmasını istediğim takımlardan birincisi. İnşallah kazanırlar.
Şanlı Belçikamızı da üzdüler matmazel.
Screw you guys, I'm goin' home
Aslında Bana göre Euro 2016 çok daha zevkli geçecektir. Hem Fransa'nın hem Belçika'nın yeni jenerasyonu orada olacak. Ayrıca takım sayısının artmasıyla çok daha fazla maç olacak. Türkiye'de eğer ilk 2'ye kalabilir en kötü en iyi üçüncülerin arasına girebilirse bizde eğleneceğiz inşallah, böyle sap gibi başka takımları desteklemeyeceğiz![]()