Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu Hangi Takım Geçer ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Arjantin

8 40.00%
  • Belçika

12 60.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Arjantin 1-0 Belçika | DK - Çeyrek Final

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Abi bu ne yaa! Kolomibiya diyoruz Teofilo'yu oynatıyor , Belçika diyoruz Origi'yi oynatıyor. Şimdi Belçika bu turda elense bile bu Vilmots çok büyük başarı yakalamış olacak ve kahraman gibi olacak sözüm ona , oysa ki derhal gönderilmeli ! Hoca mı kalmadı yaa çok sinirliyim..
    yav bu kadar da ciddiye almayın tamam zevkini çıkarın da elin belçıkası için ne sinirleniceksin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belçika bayağı kötüydü. Arjantin'de bu oyunla bi yere varamaz. Hollanda çok rahat geçer gibi onları.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Adam harbiden ölüme gidiyomuştu yalnız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Abi bu ne yaa! Kolomibiya diyoruz Teofilo'yu oynatıyor , Belçika diyoruz Origi'yi oynatıyor. Şimdi Belçika bu turda elense bile bu Vilmots çok büyük başarı yakalamış olacak ve kahraman gibi olacak sözüm ona , oysa ki derhal gönderilmeli ! Hoca mı kalmadı yaa çok sinirliyim..
    Vilmonts bile senin kadar önemsemiyor kaçan turu, sakin ol Vilmonts'un tek amacı güzel futbol. 20 pozisyon kaçır ama tek pozisyon vererek 1-0 yenil desen kabul der.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    biri de kalkip adami tutmuyor, seveni yokmus hic garibin. kendi toparlamasa yere cakilacakti

di maria en onemli parcasiymis takimin. o cikinca anlasildi durum. bu haliyle devam etmesi zor gorunuyor arjantinin. ne yapip edip di mariayi yetistirmeleri lazim yarifinale.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belçika'da çok abartılmış. Kupayı bile kazanır diyenler vardı hatta. Fos çıktı. Ne varsa büyüklerde var zaten. Öyle ya da böyle turluyorlar adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yav bu kadar da ciddiye almayın tamam zevkini çıkarın da elin belçıkası için ne sinirleniceksin
    Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Vilmonts bile senin kadar önemsemiyor kaçan turu, sakin ol Vilmonts'un tek amacı güzel futbol. 20 pozisyon kaçır ama tek pozisyon vererek 1-0 yenil desen kabul der.
    Sürpriz olmadan futbolun tadı çıkmıyor ya.. Hep Almanya hep Brezilya olmasın istiyor insan , bu sefer de TDler çuvallıyor , yine aynı şeyler oluyor.

Vilmots gruplardaki kötü futbol eleştirilirken 'önemli olan 3 puan' demişti. Ayrıca öyle bir şeyi belki isterdi diyelim ama bugünkü futbolu ve pozisyon kıtlığını isteyeceğini pek sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

iyi de arjantinle oynuyor, bos takim degil ki. nasil bir pozisyon bollugu bekleniyor. bu asamada boyle oyunlar normal. belcika elinden geleni yapti, hazard cok formsuzdu. zaten cikti, hatta ilk yari ciksa daha yararli olurdu.

ben sahsen illa da surpriz yanlisi degilim, eminim ki 2002de hem biz hem de korenin yarifinalde olmasi ilgiyi %50 dusurmustur. tadi da olmuyor hem. buyuklerin eslesmesi her zaman iyidir.

Nesil
    2007

Bu Belçika'ya neden iyi takım deniyordu anlamıyordum zaten. Yoğunluk dolayısıyla çok maç kaçırdım ama Belçika'nın bu maçla beraber ikinci maçını seyrettim ki ilk maçı da Rusya maçıydı; ikisinde de kötü oynadılar. Ne doğru düzgün atak organizasyonları oldu ne defansı doğru düzgün yapabildiler. Bireysel anlamda da çok şey beklenen isimleri hep sönük kaldı. Hazard turnuvayı 2 asistle kapatabildi, Lukaku'dan da verim alamadılar vs. vs. Takım olamamışlar tam olarak sanki bir şeyler eksik.

Arjantin'in ilk kez maçını seyredebildim. Favorim değil ama turnuvayı kazanmasını istediğim takımlardan birincisi. İnşallah kazanırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şanlı Belçikamızı da üzdüler matmazel.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Bana göre Euro 2016 çok daha zevkli geçecektir. Hem Fransa'nın hem Belçika'nın yeni jenerasyonu orada olacak. Ayrıca takım sayısının artmasıyla çok daha fazla maç olacak. Türkiye'de eğer ilk 2'ye kalabilir en kötü en iyi üçüncülerin arasına girebilirse bizde eğleneceğiz inşallah, böyle sap gibi başka takımları desteklemeyeceğiz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri