İlk transfer Fabinho!
Geçen sezon sağ bek olarak bizde görev yapan Fabinho'nun bonservisini aldık. Rio Ave'den kiralanan 20 yaşındaki oyuncunun bonservisini 12 MN €'ya almış bulunmaktayız.
Mignolet Monaco da!
Romero'yu almak isterdik ama kiralık sözleşmesinde madde sıkıntısı mevcuttu. Takım fiyatı 20 MN €'dan çekince vazgeçtik.
Romero'nun kiralık sözleşmesi bitmesi dolayısı ile kaleye Mignolet'ı aldık. Mignolet'ı daha çok sevdiğimden dolayı benim açımdan sevindirici bir transfer oldu.
D. Agger ve Skrtel Monaco da!
E. Abidal ve geçen sezon kiralık olarak bizde bulunan Aymen Abdennour gittikten sonra yerlerini doldurmamız gerekiyordu. L'pool'un stoper ikilisini transfer ederek bu açığı kapattık..
Savunma hattımıza iki güçlü oyuncu kattığımıza inanıyorum. Agger'e 13 MN € - Skrtel'a da 4 MN € verdik.
Luis Gustavo Monaco da!
Jeremy Toulalan'ı yaşı dolayısıyla sattıktan sonra yerine sağlam birini almamız gerekiyordu. Wolfsburg ile pazarlıklar sonucu 20 MN €'ya Gustavo'yu transfer ettik.
Bu oyunda en sevdiğim DMC'lerden birisidir. 30'dan aşağı pek inmediler ama oyuncunun aklını karıştırınca geri adım atmak zorunda kaldılar.
Alexis Sanchez Monaco da!
Hücum hattına sansasyonel birini almazsak olmazdı ve Barcelona'dan ayrılmak istediğini görünce hemen bir depar attık, renklerimize bağladık.
25 MN € ödedik bu transfer için ve bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.
Andrea Poli Monaco da!
Eğer işlemesini bilirseniz tam bir altın diyebilirim. Poli'nin dilinden anlayan birisi olarak 5 MN €'ya bu transferi bitirmek inanılmaz güzel oldu.
Gelecek sezon itibari ile kadroya yerleşecek ve eminim ki formayı bırakmayacaktır. Bu sezon da zaman zaman oynatmak istiyoruz..
David Vila Monaco da!
1.3 MN €'ya yedek için aldığımız bir bek kendisi. Yedek bekimiz ayrılmak isteyince onu yollayıp yerini Vila ile doldurduk.
Yedek beklemeyi sıkıntı etmeyecek bir oyuncu olduğu için bizim açımızdan çok iyi oldu.
Asıl bomba sona saklandı ; Kaka!
Milan baktım ki satılık listesine koymuş bitanemi bende dedim alayım hemencik.
Beni en mutlu eden transfer bu oldu sizde tahmin edersiniz ki. 1.4 MN €'ya kapattık bu transferi de gayet güzel oldu..