1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

iyide marifet adamı ucuza getirmekte

robinho-ricardinho niye kıyaslandı adamların arasında 8 yaş var

yine söylüyorum alex'in kaptanlık yaptığı takımda çoluk çocuk oynuyordu
    alex içlerinde en yaşlı olduğu için kaptan oldu,attığı gollerinde çoğu penaltı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex gecen sezon orta saha oyuncusu olmasına ragmen Fatih Tekke yle son haftalara kadar gol krallıgı için yarıstı ve sonunda 2. oldu asist kralı oldu bir orta saha oyuncusu için muhtesem istatistikler.

Ricardinho ya gelince fazla izleme fırsatı bulamadım ama kaliteli olmasa d.k kadrosuna alınmazdı.Fakat Alex in istatistiklerine yaklasamayacagını düsünüyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10

bu final maçının kadrosu

ARGENTINA: Roberto Abbondanzieri; Roberto Ayala, Fabrizio Coloccini, Gabriel Heinze; Javier Zanetti, Javier Mascherano, Juan Pablo Sorín; Luis González (75' Andrés D'Alessandro); Mauro Rosales (63' César Delgado), Carlos Tévez (89' Quiroga), Cristian González. Entrenador: Marcelo Bielsa

BRASIL: Julio Cesar; Maicon, Luisao (80' Chris), Juan, Gustavo Nery; Renato, Kléberson (54' Diego), Edú, Alex (62' Felipe); Adriano, Luis Fabiano. Entrenador: Carlos Alberto Parreira

GOLES: 20' Cristian González, de penal; Luisao (45'), César Delgado (87')

valla benim bu brazilya kadrosunda adını duymadığım adam yok

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    bu final maçının kadrosu

ARGENTINA: Roberto Abbondanzieri; Roberto Ayala, Fabrizio Coloccini, Gabriel Heinze; Javier Zanetti, Javier Mascherano, Juan Pablo Sorín; Luis González (75' Andrés D'Alessandro); Mauro Rosales (63' César Delgado), Carlos Tévez (89' Quiroga), Cristian González. Entrenador: Marcelo Bielsa

BRASIL: Julio Cesar; Maicon, Luisao (80' Chris), Juan, Gustavo Nery; Renato, Kléberson (54' Diego), Edú, Alex (62' Felipe); Adriano, Luis Fabiano. Entrenador: Carlos Alberto Parreira

GOLES: 20' Cristian González, de penal; Luisao (45'), César Delgado (87')

valla benim bu brazilya kadrosunda adını duymadığım adam yok
    adamların genç olmasından bahsediyorum,benimde bu kadroda alex'ten yaşlı gördüğüm adam yok

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

adamların genç olmasından bahsediyorum,benimde bu kadroda alex'ten yaşlı gördüğüm adam yok
    nery kaç yasında 16 mı suan 29 yasında nie o kaptanlık yapmamıs

fmsmyrna arkadaş en güzel cevabı vermiş.

Alex 1977 doğumlu. 29 yaşında. Genç dediğiniz diğer oyuncuların da yaşlarına bir bakalım.

Julio Cesar : 22 yaşında, 1984 doğumlu.
    Maicon : 25 yaşında, 1981 doğumlu.
    Luisao : 25 yaşında, 1981 doğumlu.
    Chris : 28 yaşında, 1978 doğumlu.
    Juan : 27 yaşında, 1979 doğumlu.
    Gustavo Nery : 29 yaşında, 1977 doğumlu. (Alex ile aynı yaşta)
    Renato : 27 yaşında, 1979 doğumlu.
    Kleberson : 27 yaşında, 1979 doğumlu.
    Diego : 21 yaşında, 1985 doğumlu.
    Edu : 28 yaşında, 1978 doğumlu.
    Felipe : 29 yaşında, 1977 doğumlu. (Alex ile aynı yaşta)
    Adriano : 24 yaşında, 1982 doğumlu.
    Luis Fabiano : 26 yaşında, 1980 doğumlu.

Bu saydığım oyuncuların hepsi dünyaca ünlü, tanımayan, ismini duymayan yoktur. Julio Cesar Inter'in kalecisi, Kleberson Beşiktaşlı, Diego Portolu, Edu Valencialı, Adriano Interli, Luis Fabiano Sevillalı, Alex Fenerbahçeli, Juan Leverkusenli...

Takımın yaş ortalaması: 25.92, yani 26.

Çok da abartılacak kadar genç bir takım değil. Üstelik Alex ile yaşıt 2 oyuncu var. Gören de Alex'i 35, diğer oyuncuları 25-28 arası sanacak

Sekopej'e de katılıyorum. Ümit Milli Takım değil, A Milli Takım. Bizim A Milli Takımımız şu an çoluk çocuklardan oluşuyor (Can Arat, İ.Toraman, Nuri, Arda gibi). H.Şükür ve diğer yaşlılar kadroya alınmasa kim kaptan olacak? Tuncay Şanlı... Tuncay kaptan olursa ne olacak, çoluk çocuklara mı kaptanlık edecek? Hayır. Saçma bir mantık.

Mesaj Yetkileri