26.HAFTA

Favori olduğumuz maçta iyi giderken, duran toptan yediğimiz gol sonucu mağlup oluyoruz.

27.HAFTA

Heyecanlı gecen macta son dakıkalarda golu bulmamıza ragmen hemen ardindan yedigimiz golle 1 puana razi oluyoruz.

Kalecımızde ayrılmak ıcın bugun benle gorusme yaptı.Ne kadar tutmayi istesem de israrina artik kizdim ve yedek kalacaksin diyerek resti cektim.Yeter yahu, hadi 1-2 kisiyi anlarim, tum takim neden yeni maceralar pesinde? Tamam iyi niyetliyim ama yeter.Shunsuke Nakamura disinda kimse bu klube bagli degil ve bende kimseni gozunun yasina bakmayacagim.

28.HAFTA

Kisir gecen macta rakibimizin kilidini tecrubeli oyuncumuz Pantelic`le aciyoruz.

Kerlon memleket hasretını gıderdı ve aramıza yenıden katıldı.

EMPERORS CUP 3.TUR

Kendi evimizde yedeklerle ciktigimiz macta zayif rakibimize eleniyoruz.Acikcasi fazla uzulmedim, lige daha fazla konsantre olacagiz bu sayede.

29.HAFTA

Kupadan elenen takimimiz Sanfrecce galibiyetiyle moral buluyor.Macin kirilma ani Pantelic`in kacirdigi penaltidan sonra Sanfrecce`nin ofsayt nedeniyle sayilmayan goluydu.

Sampdoria menajeri Delio Rossi`nin Nakamura israri suruyor.Son haftalarda butun maclarimizi izledi.Rahat birakin kardesim, Nakamura kariyerini bu klupte sonlandiracak.Aklini bulandirmayin artik.

Bu arada Galatasaray Sampiyonlar Ligindeki 2.macinda gene Juve karsisinda efsane bir maca imza atiyor ve Arsenal`in arkasindan 2.lige yerlesiyor.

Hic gol pozisyonuna giremedigimiz macta Kerlon`un ozel yetenegi sayesinde adamlari birer birer eksilterek actigi orta sonrasi rakibin kendi kalesine atmasi sonucu beraberligi kurtariyoruz.

Son maclardan sonra olusan puan tablosu su sekilde;

Acikcasi Sampiyonluk umudumuzu kaybettik.Ikincilik icinse isimiz zor.Maclarimizi kazanmaya calisip rakiplerimizi bekleyecegiz.Benim asil hedefim Asya Sampiyonlar Ligi`ne katilmak.