1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

dikkat et kardeşim. güle oynaya geldik. ağlayarak gitmeyelim. en azından final gelir düşüncesindeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Cok iyi gidiyoruz ve yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz.Aman hocam Ajax`i eledim diye PSV`yi kucuk gorme, tedbiri elden birakmadan sag salim gecelim su turu.
    Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    dikkat et kardeşim. güle oynaya geldik. ağlayarak gitmeyelim. en azından final gelir düşüncesindeyim.
    Çok şükür kazasız belasız yarı finaldeyiz. İstediğimiz olmadı. Hollandalı kalmadı. Artık bir ingiliz bir iskoç bir türk bir alaman kaldı.Birazdan Güncelleme gelecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Son 3 maçta bir beraberlik şampiyonluğa yetiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Şampiyonluk için tek puan değil 2 puan gerekiyormuş. Bizde sorun değil deyip Rize deplasmanında şampiyonluğumuzu ilan ettik.Bu sene başında hedefimiz 6 kupadan 2 isini alabilmekti. Biz şu anda hem ZTK kupası hemde Süperliğ şampiyonluğuna ulaştık. Sırada alabileceğimiz son kupa olan AL kupası var. 2 yıl üst üste bu başarıyı tekrarlayabileceğimize inancımız var. Bir sonraki güncellemede şampiyonluk resimlerimiz gelecek bizden ayrılmayın.

Bİr önceki güncelemede Milli takımın hazırlık maçlarını paylaşmayı unutmuşum. Yalnız Libya maçında as kadro ile çıkmadım. Adanalı futbolcularımı sahaya sürmedim. Çünkü bu maçtan 3 gün sonra ZTK da Fenerbahçe deplasmanında yarı final mücadelemiz vardı. O maçtanda zaten 4-0 gibi bir ezici skorla ayrılarak finaldeki yerimizi ayırdık.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bunları anlatmaya kelimeler yetmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

AL deki finalde rakibimiz bir alman panzeri Wolfsburg oldu. Geçen sezon ki finalde de Dortmund çıkmıştı. Ne işse anlamadım ama finallerde almanlar karşıma çıkıyor.
    Wolfsburg buraya kadar nasıl gelmiş onu bir görelim.

Bizim gibi ŞL de 3. olup AL ye gelmişler.
    Şu ana kadar AL de daha yenilmemişler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İnanılmaz bir maç oldu. İlk yarı oynanırken sigara içmeye gittim. Geri döndüğümde skor 2-0 olmuştu. Sonrasında zorlandık. Wolfsburg çok üstümüze geldi. Attıkları golde kornerden geldi. Gelen şut direğe çarpıp oyuncularımı yanıltınca o ana kadar 6,0 ile oynayan Sin boş pozisyonda kaleye yuvarlayınca sıkıntılar baş gösterdi. Ama Esnola uzun pası çok iyi değerlendirip golünü atınca ikinci kez kupayı aldık.

Yılın istatistiklerini yarın akşam paylaşacağım. Herkese iyi geceler dilerim.
    Takip edene de etmeyen arkadaşlarada teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri