Screw you guys, I'm goin' home
Hollanda'yı istesemde bi şekilde bir şeyler Arjantin'i alacak finale taşıyacak.
Di Maria'nın Arjantin için ne kadar önemli olduğunu gördük. Eğer oynamazsa Hollanda güle oynaya çıkar finale. Bu arada bu maça Cüneyt Çakır atanacak bence.
arjantin de buraya kadar zıpladı ama bu sefer gol olmayacak portakallar panzerlerin rakibi olacak gibi geliyo bana
İki takım da kötü halleriyle bir yerlere geldi, bakalım bu maç kimi öne çıkaracak. Arjantin'in zor da olsa turu geçeceğini düşünüyorum ben.
Hollanda bildiğimiz favori bu maçta. Hiç öyle Arjantin,Messi falan demesin bir zahmet kimse.
Sneijder oldukça formda, Persie düşüşte. Huntelaar süprizi olabilir?
Her ihtimalde Hollanda bana göre mutlak favori ve ilk finalist şimdiden.
Messi'nin Dünya Kupası'nı kazanmasını çok istiyorum.Ayrıca Almanya-Arjantin finali harika olur.
bisey yazmama gerek kalmamis. yazacagim iki cumle vardi. ikisini de belirtmissin, eyvallah
fakat hollanda gule oynaya cikamaz diyebilirim farkli olarak. hollanda bana turnuva basindan beri vasat gorundu. arjantin messiye ne kadar bagimliysa hollanda da robbene bagimli. mac ortada, beklentim arjantin galibiyeti.
Bu iki takımın finalde karşılaşmasını isterdim.Ah ah, olmadı bak bu.Neyse kim kazanırsa kazansın, Finalde o takıma desteğim sonsuz.
Hollanda'yı bir adım önde görüyorum.
Sneijder'dan dolayı Hollanda'yı tutuyorum ancak Hollanda bence bu turnuvada çoktan başarılı oldu o berbat savunma hattıyla,tabi gönül ister finale çıkıp kazansınlar ama olmasa da olur.
Arjantin'de kazanırsa üzülmem yani,her türlü kazanan ben olacağım
Maçın favorisi ise Hollanda,açık ve net.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hollanda'nın finalde Brezilya'nın rakibi olacağını düşünüyorum.
Maçı Cüneyt Çakır yönetecekmiş.
Screw you guys, I'm goin' home
Kötü olmuş be, olası bi Hollanda'nın finale çıkması durumunda en büyük aday Kuipers mi ne elenecekti bence bu maça verilmeyip bekleselerdi. En kötü 3.lük maçını yönetirdi![]()
Final hakemini kestiremiyorum ancak Howard Webb olabilir Hollanda finale çıkarsa zaten kesin o olur.
Messi artık final oynasın şu Maradonanın gölgesinde kaldı goygoyu bitsin diye istiyorum. Ben kimi desteklersem o kaybediyor gerçi. Arjantin vurur geçer![]()
cuneyt cakir cok iyi oldu, boyle ust seviyede bir macta hakemle de olsa adimizi duyurmus olduk. turkiyede cok cok vasat gorulen bir hakemimizin dunya capinda elit bir hakem olarak yari final macina atanmasi tuhaf oldu, ya bizde bir sorun var ya da dunyada![]()
Bence biz ligimizde çok fazla abartıyoruz hakemleri bu kupada ki hakemleri görünce onu anladım ben.Cüneyt Çakır hepsine on basar onu da anladım.
Zaten yönettiği 2 maçta da çok başarılıydı.
Cüneyt Çakır'ın yönetiminde güzel bir maç olmasını bekliyorum. Dün oynanan maçın aksine maçın alt bitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ben.
Almanya tüm turnuva adına attı golleri dün akşam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arjantin ofansı Hollanda savunmasını yer
skor tahminim 2-8 biter
Dün küçük kardeşim Almanya 7-2 yener demişti maç tahmininde bu maç içinse Hollanda 1-0 yener dedi sonra 2-1 yener dedi. Dolayısı ile bu maç 2-0 Hollanda'nın.
hollanda savunmasi < arjantin savunmasi
hollanda kalecisi < arjantin kalecisi
hollanda ofansi = arjantin ofansi
o yuzden 1-0 arjantin alir maci. cuneyt cakir hakem oldugu icin gol de penaltidan olur diyorum
messi vs hollanda savunma oyunculari jeneriklik goruntuler ortaya cikarabilir![]()
cüneyt hocanın yönettiği 2 maçta berabere bitti. 0-0'lık bir beraberlik bekliyorum ben uzatmalarda da gol olmaz umarım da Krul reisi izleriz yine.![]()
Hollanda alır maçı..Final de 1974'ün sonu gibi olur..
2-1 Hollanda alır. Zevkli maç olacaktır...
İki takımda gol atmadığı sürece maçın berabere biteceğini düşünüyorum, zor bir maç olacak.
...