İlk Yarı Değerlendirmesi....
İlk yarı Aslında Benim İçin Kötü Geçti Denenebilir Ancak Sıralama Olarak Ligin İlk Yarısını Liderle Aynı Puanla Bitirmek Ancak Şanssız Bir Biçimde Averaj Farkından Ötürü 2. Sırada Bitirmek Güzel Oldu. Bunda da En Büyük Etken Liderle Puan Farkımın 15. Maçlar Sonunda Sadece 6 Olmasından Dolayı Ve Benim Üstümdeki Takımların Sezon Başındaki Performanslarından Yavaş Yavaş Düşüş Yaşamaları da Eklenebilir. Nitekim 3. İle Puan Farkını 4 e Çıkartmak da Güzel.
Şampiyonlar Liginde Galatasaray'ı Ve Plzen'i Gözümde Fazla Küçültmüşüm Cezaları Çok Ağır Oldu ve 1 Puan İle Grubu Son Sırada Tamamladık. Bu Şampiyonlar Liginde İse Grup Maçlarındaki En Sürpriz Skor İse Barcelona Basel Maçındaki 5-1 Basel Galibiyeti İdi. ( Resmini Akşama Atacağım.)
İtalya Kupası Udinese Maçından Sonra Başlıyor Ve Rakibimiz İse Chievo Oldu. Bakalım Sonuçları Nasıl Olacak.
Transferleri Şimdilik Rafa Kaldırıyorum. İstediklerimi Sahaya Yansıtmaya Başladı Takım Özellikle Batshuayi'nin Form Tutması Çok Önemli Bir Gelişme İdi. Balotelli'de Form Düşüklüğü Üstüne de Kondisyon'da Problem Çıkınca Bir Kumar Oynayıp Yeni Sakatlıktan Kurtulmuş Pazziniyi 11 e Yerleştirdik. Kötü Performans Beklediğim Pazzini Adeta Küllerinden Doğdu Ve Oynadığı Maçlarda Muhteşem İşler Yaptı. Bir Anda Kiralık Durumundan Takımda Yedek Kalabilir Pozisyonuna Döndü Pazzini. Mexes Bile Formunu Bulmaya Başladı Oda Satılmaktan Son Anda Kurtuldu. Ancak Sezon Bitiminde Satılacak Ve Kiralık Gidecek Oyuncular İle Alacağımız Oyuncular İle Yepyeni Milanı 2. Sezonda Görmemiz İçin Hiç Bir Sebep Yok.
Jerommie Rulli'nin Ve Jonathan Silva'nın Raporları Elime Geliyor Cristante'nin de Geliyor. Maksimum 2 Sene Sonra Bu Oyuncular Milan Takımının Vazgeçilmezleri Arasına Girecek.