1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

tabbii kide Ricardinho alex daha milli takıma bile çağrılmaya değer gösterilmeyn bir futbolcu...
    Ricardinho ise brezilya milli takımı kadrosunu çağrılan bir futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by baron
    tabbii kide Ricardinho alex daha milli takıma bile çağrılmaya değer gösterilmeyn bir futbolcu...
    Ricardinho ise brezilya milli takımı kadrosunu çağrılan bir futbolcu...
    Arkadas en başta o kadar bilgi vermis onları okusaydın degerliyi degersizi görürdün.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

tekrar diyorum Alex milli takımdan ne zaman kesildi? Fenerbahçe ye geldiğinden beri... Sebep? Avrupa kontenjanı (Juninho,, Ronaldinho,, Diego,, Adriano,, Robinho)) bunları kesemediği için alınamıyo milli takıma... Bu Brazilya nın her zaman yaptığı bişi... Brazilya liginden ise Ricardinho lar alınıyo.. Milli takım bu yüzden kıyas değil... Gollere performans lara bakarsak Alex Brazilya liginde asist kralı olmuştur ve toplamda 250 golü geçip tarihe geçmiştir.. Ricardinho nun öyle bi başarısı varmı? ben rastlamadm.. Alex'in Türkiye de yaptığı işler de belli... Asist kralı 2 senedir ve gol krallığında orta saha olmasına rağmen başlarda... tek sorun Avrupa orda bi başarılı olamadı... Ricardinho yla bu bu konuda kıyaslayamam...gelsin önce bi başarılı olsun anca o zaman kıyaslanır... Kariyerlerini ise lütfen tartışmayalım.. Duran top falan denmişte bunu yapmak ise yine başarıdır... Frikik ler ortada... kafa toplarında da başarısız diil... sadece koşmuyo...Ricardinho yu ise avrupa da görmedik... Tekrar diyorum kariyerleri tartışırsak her türlü Alex... oyunu ise oynandıktan sonra görcez... şimdi konuşmanın gereği yok.

Mesaj Yetkileri