1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    iyide marifet adamı ucuza getirmekte

robinho-ricardinho niye kıyaslandı adamların arasında 8 yaş var

yine söylüyorum alex'in kaptanlık yaptığı takımda çoluk çocuk oynuyordu
    alex içlerinde en yaşlı olduğu için kaptan oldu,attığı gollerinde çoğu penaltı
    bu final maçının kadrosu

ARGENTINA: Roberto Abbondanzieri; Roberto Ayala, Fabrizio Coloccini, Gabriel Heinze; Javier Zanetti, Javier Mascherano, Juan Pablo Sorín; Luis González (75' Andrés D'Alessandro); Mauro Rosales (63' César Delgado), Carlos Tévez (89' Quiroga), Cristian González. Entrenador: Marcelo Bielsa

BRASIL: Julio Cesar; Maicon, Luisao (80' Chris), Juan, Gustavo Nery; Renato, Kléberson (54' Diego), Edú, Alex (62' Felipe); Adriano, Luis Fabiano. Entrenador: Carlos Alberto Parreira

GOLES: 20' Cristian González, de penal; Luisao (45'), César Delgado (87')

valla benim bu brazilya kadrosunda adını duymadığım adam yok

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    bu final maçının kadrosu

ARGENTINA: Roberto Abbondanzieri; Roberto Ayala, Fabrizio Coloccini, Gabriel Heinze; Javier Zanetti, Javier Mascherano, Juan Pablo Sorín; Luis González (75' Andrés D'Alessandro); Mauro Rosales (63' César Delgado), Carlos Tévez (89' Quiroga), Cristian González. Entrenador: Marcelo Bielsa

BRASIL: Julio Cesar; Maicon, Luisao (80' Chris), Juan, Gustavo Nery; Renato, Kléberson (54' Diego), Edú, Alex (62' Felipe); Adriano, Luis Fabiano. Entrenador: Carlos Alberto Parreira

GOLES: 20' Cristian González, de penal; Luisao (45'), César Delgado (87')

valla benim bu brazilya kadrosunda adını duymadığım adam yok
    adamların genç olmasından bahsediyorum,benimde bu kadroda alex'ten yaşlı gördüğüm adam yok

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    adamların genç olmasından bahsediyorum,benimde bu kadroda alex'ten yaşlı gördüğüm adam yok
    nery kaç yasında 16 mı suan 29 yasında nie o kaptanlık yapmamıs

Mesaj Yetkileri