BJK maçı çok iyi olmuş TS yi yeneriz hadi bakalım![]()
BJK maçı çok iyi olmuş TS yi yeneriz hadi bakalım![]()
Ligin başınadan beri çok iyiler.Kadrosunu güçlendiren bi onlar var zaten Fenerbahçe,Galatasaray fos.Hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.Hatta benim aklımda 2. olalım elenelim uefa'ya katılalım oradan da kupayı alabiliriz diyordum.Çünkü Şampiyonlar ligi sıkıntılı üstdüzey bir takım geldimi ne yaparsan yap olmuyorDortmund'u felan eledik ama bi Man.City değillerdi.
Vay arkadaş 2-0 öne geçiyoruz,tamam şampiyonuz diyoruz.Adamlar 2-2 yapıyor.Maçın paylaşımını hazırlamıştım önceden ama,şimdi paylaşınca gene sinirlendimSon dakikalardaki şansımız inş.devam eder böyle.Seneye sağlam transferler yapıp işi şansa bırakmamak lazım artık.Ligede baya önem verecem artık
MAÇ SONU
SPOR TOTO SÜPER LİG
ÖDÜLLER
YILIN MENAJERİ
YILIN OYUNCUSU
YILIN YABANCI OYUNCUSU
YILIN GENÇ OYUNCUSU
YILIN KALECİSİ
YILIN SAVUNMASI
YILIN ORTASAHASI
YILIN GOL KRALI
YILIN TAKIMI
ŞAMPİYONLAR LİGİ
DEĞERLENDİRME
SEZON BOYUNCA
FARK YARATAN OYUNCULAR
YILDIRAY UYANDI - FORVET
YILDIRAY ÖZELLİKLE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ.DEĞERİNİ 3 KAT ARTTIRDI.HIZLA GELİŞEN OYUNCU REAL MADRİD VE BARCELONANIN TAKİBİNDE.TOPLAMDA 46 MAÇTA 40 GOL VE 5 ASİSTLE OYNADI.MİLLİ TAKIMDADA BOŞ DURMADI.GOL YOLLARINDA TAKIMI SIRTLADI.
PABLO SILVA - SOL AÇIK
PABLO SILVA'DA TAKIMIN GOL POZİSYONU ÜRETME ANLAMINDA EN ÖNEMLİ FUTBOLCUSU OLDU.TOPLAMDA 29 GOL PASI VEREN OYUNCU YILDIRAYLA BİRLİKTE TAKIMI SIRTLADI.
SEZER ÖZMEN - DEFANS
SEZER ÖZMEN'DEN BU SENE MUHTEŞEM BİR FAYDA SAĞLADIK.DEFANSİF OYUNUNUN YANI SIRA GOL YOLLARINDA DA ÇOK ETKİLİYDİ.TOPLADA 15 GOL VE 4 ASİSTLE OYNADI.GENELDE ATTIĞI GOLLER TAM İHTİYACIMIZ OLDUĞU ZAMANLARDAYDI BU SAYEDE TARAFTARINDA GÖNLÜNDE TAHT KURDU.SEZER'İ İSE LIVERPOOL İZLİYOR.
YENİ SEZON (2017-2018)
MALİ DURUM
Last edited by Likliki : 11.Temmuz.2014 at 05:50
Helal şampiyonluk da gelmiş bu sene muhteşem geçtiBütçeler harika gözüküyor,benimde TS kariyerimde bi aralar bütçeler coşmuştu sonra başka bir başkan gelince klübü bırakmama sebep oldu
![]()
Aman allah korusunYönetim bende de sıkıntı 4. sene oldu hala antrenör sayısını artıramadım.Kendiliğindenmi artıyodur nedir.Ama 4 sezonda 3.kez altyapı antrenman tesislerini genişletiyorlar.Bu sezon sağlam transferler yapmak lazım.Devre arasında Januzaj ve Memphis Depay'la anlaştım.Bedavaya sezon başında gelecek.Ortalık iyice karışacak.2 sene önce anlaştığım 2 tanede genç oyuncu gelecek
Çok fazla verim alamadığım yabancıları türk takımlara kiralık verecem çünkü iki seneye türk olacak olanlar var.Bakalım yapacak çok iş var
![]()
Januzaj ve depay çok iyi transfer,gelecek regenlerde iyidir uyum sorunu çıkarmazlarsa bu sene ortalığı dağıtırız.![]()
Dağılmayalım Likiki![]()
Dağılmayız merak etmeYav modemi balkona taşıyalım dedim şimdide net gitti kabloda sorun felanmi. Var acaba.Telefona mahkum kaldık.Sıkıntıdan yeni sezona forma duzenliyorum.görsel bitti 3d yi hazırlıyorum.Net gelirse paylasacam.Yeni sezonda LG,AVEA,ADİDAS ve ULKER le anlaştık
![]()
Sponsorlar akıyor![]()
Arkadaslar internette sıkıntı var.Ttneti aradım ama umutsuzum .Gene oyalayacaklar.Anlayan biri varsa yardımcı olsun lütfenDedilerki internet var modemle ulaşmıyor.Kabloyu bata inceledim birleşim yerlerini temizleyip yeniden bağladım olmadı.Daha öncede böyle olmuştu 3 hafta uğraştıktan sonra sorun modem bataryasinda çıktı değiştirdim duzelmisti.Ama bu sefer o da değil.Modemi kaç defa resetledim bilmiyorum.Modemi komple yeniledim gene yok.Sıkıntı kabloda gibi ama mesafe uzak.Şimdi gidip kablo Alacam sorun orada cikmicak dahada dellenecem
![]()
TTnet'i iptal et kurtul![]()
Telefondaki interneti modem yaptım artık buradan takılacaz kotayı bitirene kadar![]()
SPONSORLAR
YENİ SEZON FORMALARIMIZ
TABİKİ MAÇ İÇİNDEKİ 3D FORMALARDA HAZIR
Last edited by Likliki : 14.Temmuz.2014 at 02:50
Sponsporlar kaliteli ^^ , formalarda ilginç olmuş ama göze hoş geliyor
FORMA SATIŞLARI
AVRUPA LİG VE KULÜP SIRALAMALARI
FİNANS SIRALAMASI