Sayfa 1164 / 1204 İlkİlk ... 164664106411141154116211631164116511661174 ... SonSon
34,891 ile 34,920 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yazik olmus Sabri'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ceyhun'un sözleşmesi de yenilenmeyecek deniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sabri her türlü kalmalıydı bence. Adam bedava bile oynar nerdeyse. Büyük hata.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sabri'yi takımdan yolladığı falan yok yalnız İstanbul'da çalışmaya devam edecekmiş. Küçükte olsa kalma ihtimali varmış ama yine de kampa götürülmeliydi reis. Tarık'ı falan alıyoruz galiba 2 sağ bekte götürülmemiş kampa.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bana göre de Sabri'nin alınmaması hatadır. Bu takımın manevi değerlerine saygı duyabilecek birkaç oyuncudan biridir Sabri. GS ruhunu kulübede dahi yaşatabilecek bir oyuncumuz . İnşallah gönderilmez diye ümit ediyorum. Maç kasetlerinden topçu hakkında yargıya varılması kadar da saçma bir olayı anlamıyorum. Hocanın önyargılı insan olduğu kanaatine vardım buradan ben açıkçası.
    Prandelli sahaya ofsaytta indi bakalım daha neler göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gökhan, geçen seneki Juventus maçı sonrasındaki açıklamarıyla beni kazanmıştı valla, o yüzden seviyorum onu. Ayrıca Dany'den her türlü iyidir Gökhan 33 yaşında bile olsa. Herhalde bu oyuncuların fiziksel problemleri olduğu için kampa götürülmedi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri belki taraftar baskısından dolayı kadroda tutulur.Resmi açıklamaları beklemek ve Prandelli'nin görüşlerini öğrenmek lazım.

Beklere Tarık ve İshak hamlesi gelirse bu durumda Sabri 3.konuma düşüp süre bulamaz.Veysel'e tek başına emanet etmeyecekler heralde mevkiyi.
    Last edited by C h A o S : 11.Temmuz.2014 at 19:36 Reason: Gerek Kalmadı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Prandelli tam beklediğim gibi geldi. Özellikle Engin'i ve Ontivero'yu almamasına çok sevindim. İkisinden de bi yol olmaz. Sabri konusunda da Sabri takımın vazgeçilmezi değil. Takımı abilik falanda yaptığı yok. Karakter olarak öyle bir yapıya sahip değil. Liderlik özelliği yok. Yedek olarak takımda kalabilir ama daha fazlası değil. Yani o kadar büyütelecek bir şey yok bunda. Prandelli kararlarını çok beğendimi söyleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylenen oyuncular şu anda Florya'da gerçekleştirilen antrenmanda yok.Hayırlısı olsun.Prandelli hızlı bir giriş yaptı.Sabri ve Gökhan Zan hariç diğer oyunculara üzülen yoktur.Özellikle Eboue ve Dany kararına tam puan.

Bruma'yı çimde tekrar görmek heyecan verici.Ağır bir sakatlıktan sonra onun için kritik nokta sezon öncesi kampını kaçırmamasıydı ve onu başardı.İnşallah sakatlık geçirmez ve kendini gösterir.

Son olarak Mancini'nin görüşleri doğrultusunda sanırım böyle bir revizyona gitti Prandelli.Görüş alarak bunu yaptıysa bile kolay değil bu kadar ismi kampa götürmemek.Umarım tek aldığı görüş bu olur ve özellikle oynattığı futbol benzemez Mancini'ye.

Basın mensupları umarım bunu sorar Prandelli'ye.Öğrenmek lazım Mancini ne kadar etkili oldu?
    Last edited by C h A o S : 11.Temmuz.2014 at 18:47

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam iyi irdelemiş takımı, Semih'e gözünün durumunu, Bruma'ya sakatlığını sordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri son iki senedir güzel oynuyor. İki bekte de oynayabiliyor. Niye kampa alınmaz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hepsini gectim endogan adilli ile ontivero nasil olmaz kampda hadi diyelim hoca oburlerinin kasetlerini vs izlemistir ya bunlari ? yok yok bu iste baska bir is var hocaya birileri mesaj verdi bunlari alma diye.

gokhan zan olayida acik ve net melo ile tartistigindan beri kadroya bile giremedi adam.. gerçekten bazi degerlerimizi kolay harciyoruz
    Ciddi soruyorum bu ontivero da ne görüyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Prandelli'nin Sabri'yi Mancini'nin tavsiyeleri doğrultusunda kadro dışı bıraktığını sanmıyorum. Son dönemde Sabri'den çok iyi faydalandı Mancini. Prandelli Juventus maçları dışında Galatasaray'ı da izlememiştir, başka bir şey vardır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Kendisine sans verilen kupa maclarinda iyi isler basardi.Barca,Milan gecmisi var.Hajrovic`i anlarim da, bu adama kotu demek icin cok erken.En kotu ihtimal kiralik verilmeli.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Kendisine sans verilen kupa maclarinda iyi isler basardi.Barca,Milan gecmisi var.Hajrovic`i anlarim da, bu adama kotu demek icin cok erken.En kotu ihtimal kiralik verilmeli.
    Ontivero sadece uruguay da oynadi barca ve milan gecmisi yok

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Ontivero sadece uruguay da oynadi barca ve milan gecmisi yok
    Ozur dilerim, aklimda yanlis kalmis.Baska kluplerin altyapilarinda oynamis.

2006 yilinda Real Madrid`te kendi yas grubunda kaptanlik yapmis.Bunun disinda Genoa ve Tottenham`da da bulunmus.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sabri ve Eboue'nin alınmaması Salih'in satılması demek Tarık'ın bize geleceği anlamına geliyor. Eğer öyle bir şey olmassa Tek Veysel'e kalırsak bu intihar olur çünkü bana göre Veyse sağ bek mevkisinin oyuncusu değil. Hatta Veysel Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. Hiç beğenmiyorum. Tarık umarım gelir çünkü ben kendisinde bir Gökhan Gönül potansiyeli görüyorum. Oyun sitili ve fiziği de benziyor. Bu sezon düzenli olarak bizde forma giyerse bence seneyeden itibaren milli takımda Tarık'ı görürüz.

Diğer transferlere gelince. Takımın hem mali olarak kötü durumda olması hem yabancı sınırlaması sadece 1 yabancı alacağımızı gösteriyor. O da forvet hattına hem kanatta hem forvette oyanayabilecek bi isim olabilir ki bana bu isim Samaras gibi geliyor. Malum para da yok.

Ama satılacak oyunculardaN (Eboue, Danny, Engin) gelecek bütçe ile belki iyi bir transfer yapabiliriz. Demem o ki Tarık'ı alıp transferi de bitirebiliriz. Bu sene bayağı durgun olacak gibiyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post

denenmeli bu takimda yillarca emre colak aydin sans bulduysa bole oyuncularda bulmali en azindan nerelerde oynadigi belli avrupada torpil yoktur madrid alt yapisinda milan alt yapisinda totthenam alt yapisinda oynamak herkesin harci degildir. ha tutmamistir onlarin seviyesinde degildir orasi ayri ama denenmeli... dedigim gibi prandellinin karari degil bu baska bir is var bu isin icinde umarim sabride ayrilir galatasaraydan.

ceyhun gulselamda ayrilmis takimdan sevindirici haber bu.
    Last edited by byariff : 11.Temmuz.2014 at 21:43

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    denenmeli bu takimda yillarca emre colak aydin sans bulduysa bole oyuncularda bulmali en azindan nerelerde oynadigi belli avrupada torpil yoktur madrid alt yapisinda milan alt yapisinda totthenam alt yapisinda oynamak herkesin harci degildir. ha tutmamistir onlarin seviyesinde degildir orasi ayri ama denenmeli... dedigim gibi prandellinin karari degil bu baska bir is var bu isin icinde umarim sabride ayrilir galatasaraydan.

ceyhun gulselamda ayrilmis takimdan sevindirici haber bu.
    Yabancı olmasa zaten denenir.Şu anki yabancı kontenjanını Ontivero ile harcamak mantıklı gelmiyor bana.Kiralanması en doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veysel Sarı tam bir ön libero bence. Dany de aynı şekilde. İkisi de ön libero da çok etkili olabilecek isimler.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Prandelli bence de cesur başladı inşallah baskılardan yılmaz ve takımın üstündeki gereksiz ölü toprağını bir kenara çeker.Sabri çalışıp yine yedek kalacaktır,gönderilmez bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Benim anlamadığım geçen sezon devre arasında yapılan 9 mu kaçtı? o kadar transferi kim istedi de yaptırıldı.Bilidğin maddi kayıp göz göre göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olm Giovinco diyorlar LAAAAANNNN !!!! Haberi okuduğum an bile heyecan tavan yaptı. Gelirse ben naparım ^_^

GrandeGS @GrandeGS · 34 dk.
    #Bilgi | İtalyan basınına göre G.Saray,
    Juventus'tan Sebastian Giovinco ile ilgileniyor.

Webaslan da girdi haberi

http://www.webaslan.com/futbol/prand...n=IcerikPaylas
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Olm Giovinco diyorlar LAAAAANNNN !!!! Haberi okuduğum an bile heyecan tavan yaptı. Gelirse ben naparım ^_^

GrandeGS @GrandeGS · 34 dk.
    #Bilgi | İtalyan basınına göre G.Saray,
    Juventus'tan Sebastian Giovinco ile ilgileniyor.

Webaslan da girdi haberi

http://www.webaslan.com/futbol/prand...n=IcerikPaylas
    Kaka'yı burada forma giyerken göremedim en azından birimiz mutlu olsun, inşAllah gelir kardeşim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın geçen devre arasında takıma kattığı oyuncuların yarısı çöp oldu. Böyle böyle batıyor kulüpler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayretle izliyorum şu an galatasaray'ı. nasıl toparlanacaklar, nasıl transferler yapacaklar? merakla bekliyorum desem yeridir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

8. olduğumuz seneden sonra muhteşem 2 şampiyonluk yaşadık. Futbol'da her şey olur

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Kaka'yı burada forma giyerken göremedim en azından birimiz mutlu olsun, inşAllah gelir kardeşim.
    Valla ya aşırı sevinirim Tuttosport manşetten vermiş haberi koca koca
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    8. olduğumuz seneden sonra muhteşem 2 şampiyonluk yaşadık. Futbol'da her şey olur

Valla ya aşırı sevinirim Tuttosport manşetten vermiş haberi koca koca
    Gündemde kim var diye bakmak için girdiğimde gördüm.

Haydi hayırlısı bakalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    hayretle izliyorum şu an galatasaray'ı. nasıl toparlanacaklar, nasıl transferler yapacaklar? merakla bekliyorum desem yeridir.
    Toparlanmaktan kasıt nedir? Yerli transferi 1-2 tane olur zaten, yabancı da eldekiler gittikten sonra olsa olsa 1 tane olur.

Mühim olan transfer de değil zaten, eldeki takımın omurgasının son 3 sezonda yaptıkları az şeyler değil. Eldeki malzemeden yemeği yapacak doğru ve usta aşçı geç de olsa bulundu. Her şey 3-5 galibiyete bakar.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Buyuk temizlik var. Olmasi da gerekiyordu. Varsin 4.yildiz bu sene fenerin olsun onemli degil. Coktan olmasi gereken anca yapiliyor

Mesaj Yetkileri