Yazik olmus Sabri'ye.
Yazik olmus Sabri'ye.
Ceyhun'un sözleşmesi de yenilenmeyecek deniyor.
Sabri her türlü kalmalıydı bence. Adam bedava bile oynar nerdeyse. Büyük hata.
Sabri'yi takımdan yolladığı falan yok yalnız İstanbul'da çalışmaya devam edecekmiş. Küçükte olsa kalma ihtimali varmış ama yine de kampa götürülmeliydi reis. Tarık'ı falan alıyoruz galiba 2 sağ bekte götürülmemiş kampa.
Bana göre de Sabri'nin alınmaması hatadır. Bu takımın manevi değerlerine saygı duyabilecek birkaç oyuncudan biridir Sabri. GS ruhunu kulübede dahi yaşatabilecek bir oyuncumuz . İnşallah gönderilmez diye ümit ediyorum. Maç kasetlerinden topçu hakkında yargıya varılması kadar da saçma bir olayı anlamıyorum. Hocanın önyargılı insan olduğu kanaatine vardım buradan ben açıkçası.
Prandelli sahaya ofsaytta indi bakalım daha neler göreceğiz.
steam : aytekin79
Gökhan, geçen seneki Juventus maçı sonrasındaki açıklamarıyla beni kazanmıştı valla, o yüzden seviyorum onu.Ayrıca Dany'den her türlü iyidir Gökhan 33 yaşında bile olsa. Herhalde bu oyuncuların fiziksel problemleri olduğu için kampa götürülmedi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sabri belki taraftar baskısından dolayı kadroda tutulur.Resmi açıklamaları beklemek ve Prandelli'nin görüşlerini öğrenmek lazım.
Beklere Tarık ve İshak hamlesi gelirse bu durumda Sabri 3.konuma düşüp süre bulamaz.Veysel'e tek başına emanet etmeyecekler heralde mevkiyi.
Last edited by C h A o S : 11.Temmuz.2014 at 19:36 Reason: Gerek Kalmadı.
Prandelli tam beklediğim gibi geldi. Özellikle Engin'i ve Ontivero'yu almamasına çok sevindim. İkisinden de bi yol olmaz. Sabri konusunda da Sabri takımın vazgeçilmezi değil. Takımı abilik falanda yaptığı yok. Karakter olarak öyle bir yapıya sahip değil. Liderlik özelliği yok. Yedek olarak takımda kalabilir ama daha fazlası değil. Yani o kadar büyütelecek bir şey yok bunda. Prandelli kararlarını çok beğendimi söyleyebilirim.
Söylenen oyuncular şu anda Florya'da gerçekleştirilen antrenmanda yok.Hayırlısı olsun.Prandelli hızlı bir giriş yaptı.Sabri ve Gökhan Zan hariç diğer oyunculara üzülen yoktur.Özellikle Eboue ve Dany kararına tam puan.
Bruma'yı çimde tekrar görmek heyecan verici.Ağır bir sakatlıktan sonra onun için kritik nokta sezon öncesi kampını kaçırmamasıydı ve onu başardı.İnşallah sakatlık geçirmez ve kendini gösterir.
Son olarak Mancini'nin görüşleri doğrultusunda sanırım böyle bir revizyona gitti Prandelli.Görüş alarak bunu yaptıysa bile kolay değil bu kadar ismi kampa götürmemek.Umarım tek aldığı görüş bu olur ve özellikle oynattığı futbol benzemez Mancini'ye.
Basın mensupları umarım bunu sorar Prandelli'ye.Öğrenmek lazım Mancini ne kadar etkili oldu?
Last edited by C h A o S : 11.Temmuz.2014 at 18:47
Adam iyi irdelemiş takımı, Semih'e gözünün durumunu, Bruma'ya sakatlığını sordu.
Sabri son iki senedir güzel oynuyor. İki bekte de oynayabiliyor. Niye kampa alınmaz?
Ben Prandelli'nin Sabri'yi Mancini'nin tavsiyeleri doğrultusunda kadro dışı bıraktığını sanmıyorum. Son dönemde Sabri'den çok iyi faydalandı Mancini. Prandelli Juventus maçları dışında Galatasaray'ı da izlememiştir, başka bir şey vardır.
...
Sabri ve Eboue'nin alınmaması Salih'in satılması demek Tarık'ın bize geleceği anlamına geliyor. Eğer öyle bir şey olmassa Tek Veysel'e kalırsak bu intihar olur çünkü bana göre Veyse sağ bek mevkisinin oyuncusu değil. Hatta Veysel Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. Hiç beğenmiyorum. Tarık umarım gelir çünkü ben kendisinde bir Gökhan Gönül potansiyeli görüyorum. Oyun sitili ve fiziği de benziyor. Bu sezon düzenli olarak bizde forma giyerse bence seneyeden itibaren milli takımda Tarık'ı görürüz.
Diğer transferlere gelince. Takımın hem mali olarak kötü durumda olması hem yabancı sınırlaması sadece 1 yabancı alacağımızı gösteriyor. O da forvet hattına hem kanatta hem forvette oyanayabilecek bi isim olabilir ki bana bu isim Samaras gibi geliyor. Malum para da yok.
Ama satılacak oyunculardaN (Eboue, Danny, Engin) gelecek bütçe ile belki iyi bir transfer yapabiliriz. Demem o ki Tarık'ı alıp transferi de bitirebiliriz. Bu sene bayağı durgun olacak gibiyiz.
denenmeli bu takimda yillarca emre colak aydin sans bulduysa bole oyuncularda bulmali en azindan nerelerde oynadigi belli avrupada torpil yoktur madrid alt yapisinda milan alt yapisinda totthenam alt yapisinda oynamak herkesin harci degildir. ha tutmamistir onlarin seviyesinde degildir orasi ayri ama denenmeli... dedigim gibi prandellinin karari degil bu baska bir is var bu isin icinde umarim sabride ayrilir galatasaraydan.
ceyhun gulselamda ayrilmis takimdan sevindirici haber bu.
Last edited by byariff : 11.Temmuz.2014 at 21:43
Veysel Sarı tam bir ön libero bence. Dany de aynı şekilde. İkisi de ön libero da çok etkili olabilecek isimler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Prandelli bence de cesur başladıinşallah baskılardan yılmaz ve takımın üstündeki gereksiz ölü toprağını bir kenara çeker.Sabri çalışıp yine yedek kalacaktır,gönderilmez bence...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim anlamadığım geçen sezon devre arasında yapılan 9 mu kaçtı? o kadar transferi kim istedi de yaptırıldı.Bilidğin maddi kayıp göz göre göre
Olm Giovinco diyorlar LAAAAANNNN !!!! Haberi okuduğum an bile heyecan tavan yaptı. Gelirse ben naparım ^_^
GrandeGS @GrandeGS · 34 dk.
#Bilgi | İtalyan basınına göre G.Saray,
Juventus'tan Sebastian Giovinco ile ilgileniyor.
Webaslan da girdi haberi
http://www.webaslan.com/futbol/prand...n=IcerikPaylas
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaray'ın geçen devre arasında takıma kattığı oyuncuların yarısı çöp oldu. Böyle böyle batıyor kulüpler.
...
hayretle izliyorum şu an galatasaray'ı. nasıl toparlanacaklar, nasıl transferler yapacaklar? merakla bekliyorum desem yeridir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Toparlanmaktan kasıt nedir? Yerli transferi 1-2 tane olur zaten, yabancı da eldekiler gittikten sonra olsa olsa 1 tane olur.
Mühim olan transfer de değil zaten, eldeki takımın omurgasının son 3 sezonda yaptıkları az şeyler değil. Eldeki malzemeden yemeği yapacak doğru ve usta aşçı geç de olsa bulundu. Her şey 3-5 galibiyete bakar.