UEFA'da çok iyiyiz ligde daha iyi olabiliriz![]()
UEFA'da çok iyiyiz ligde daha iyi olabiliriz![]()
Harikulade geçmiş son maçlar rehavete kaptırmazsan oyuncuları ligde yakarız geleni geçeni Avrupa'da rakip kolay olduğu takdirde bir çeyrek final görürüz heralde he ?![]()
Savunmada Belluschi Civelli ikilisi çok iyi gözüküyor.Maçlar dediğim gibi liderlik seri yakalamaya bağlı.Hem lig hem avrupayı aynı anda götürmek de çok iyi![]()
Türkiye Kupası 4.Ön Eleme Turu
Tokat'ı 5 golle rahat bir şekilde geçiyoruz.
Spor Toto Süper Lig 14.Hafta
Adamlar resmen 2 kere geldi 2sinide gol yaptı.
Avrupa Ligi 6.Hafta
Grubun son maçınıda kazanarak grubu kayıpsız lider tamamlıyoruz.
Spor Toto Süper Lig 15.Hafta
Arjantinliler takımı sırtlamaya devam ediyor. Rize karşısında iyi bir skor alıyoruz.
Türkiye Kupası 5.Ön Eleme Turu
Kupada yine kolay rakip ve bu fırsatı değerlendirerek grup etabına adımızı yazdırıyoruz.
Avrupa Ligi 1.Eleme Turu Rakibimiz : S.S LAZİO
Avrupa Ligi 2.Eleme Turu Eşleşmeleri
İtalyanlar peşimizi bırakmıyorLazio'yu geçersek rakibimiz büyük olasalıkla yine İtalyan ekibi Napoli olucak. Çekilişler şaibeli gibi geldi bana
Lazio tam dişimize göre bir rakip ancak Lazio'yu geçmemiz durumunda Napoli karşısında ekstra bir performans sergilememiz gerekir.
Türkiye Kupası Grup Etabı
Ölüm grubu diye buna diyorlar sanırımİlk defa böyle bi gruba denk geliyorum. Gruplardan çıkarsak kupayı alırız heralde
Türkiye kupası ilginç olmuş.Avrupa'da da Lazio ile kafa kafaya oynarız gibime geliyor.Fakat turu geçersek Napoli karşısında işimiz zor.![]()
Tebrikler güzel iş çıkarmışsın. Avrupada çok iyi oynamanın sebebi verdiğin prim olabilir. Geçen sezon benim takımda ilk yarı böyle bir performans göstermiş sonradan açılıp 3 kulvardada başarıyı yakalamış 2 kupa ile kapatmıştık. Aynı başarayı yakalayacağını düşünüyorum. İkinci yarı maç fikstürün çoğalacak rotasyonda kullanabileceğin kaliteli isimleri elinde bulundur. Hatta 2 gün üst üste önemli maç bile yapabilirsin.
Avrupa'da Lazio'yu geçersin ama Napoli zor.Kupada ise harbiden ölüm grubu gelmiş![]()
Kupa bildiğin katliam grubu olmuş.
Aynen Napoli'yi geçemesek bile ilk sezonda 2.Tur görmek iyi bir sonuç olur
Devre arasında ortasahaya yıldız bir oyuncu kiralamaya çalışıcam. Prim konusuna gelince Ligtede Avrupa Ligindede normal prim verdim. Ama Avrupa Liginin parası ligin 2 katıydı oyuncular ondan coşuyo olabilir
Aynen Serdar'la Civelli bu sezon idare edicek. Seneye Civelli'yi okutup yerine birini almayı düşünüyorum.
Bakalım önümüzde Türkiye kupası maçları var. Takım neler yapıcak
Birazdan oynucam kupa maçlarını bakalım neler yapıcaz![]()
Kupalar babayı alırsın olmuş![]()
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta
Ligde beraberlik almaya devam ediyoruz.
Spor Toto Süper Lig 17.Hafta
İlk yarıyı galibiyetle kapattık.
Vee Türkiye'de Yılın Futbolcusu Ödülü : PABLO BATALLA !
Batalla gerçekten muhteşem bir sezon geçiriyor. Nazar değmesin![]()
Devre Arası Puan Durumu ;
2.devre çok çekişmeli geçicek gibi
Türkiye Kupası Grup Etabi İlk 3 Maç Sonuçları ;
3 maçtanda olabilicek en iyi sonuçlarla ayrıldık. Kupada iyi ilerliyoruz.
İlk 3 maç sonunda gruplarda Puan Durumu ;
A grubu fena karışmışBakalım biz gruptan çıkabilicek miyiz ?
Samsunspor çıkar inşAllah o gruptan gidişat çok iyi![]()
Mantıklı bir isim gelmiş peki yabancı sınırı ne alemde
Başarılar Hocam ligde puanlar çok yakın heran herşey olabilir. Kupada aynı 3 büyüklerin olduğu gruba düşmüştüm sanada öyle denk gelmiş . Avrupa'da başarılar diliyorum.
Ligde de ZTK da da iyi gidiyoruz.Dos Santos iyi hamle![]()
Basarilar.. ligde sampiyonluk yarisi hala suruyor. Umarim en azindan ilk 3'te bitirmeyi basarabiliriz.
Dos Santos güzel transfer
Türkiye Kupası Son 3 Maçın Sonuçları ;
Türkiye Kupası Gruplar ;
Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri ;
Spor Toto Süper Lig 18.Hafta
Spor Toto Süper Lig 19.Hafta
Spor Toto Süper Lig 20.Hafta
Spor Toto Süper Lig 21.Hafta
Ligde çok iyi bir seri yakaladık. Şampiyonluk için 2.devrenin ilk aşamasını iyi geçirdik. Bakalım daha ne kadar devam ettirebilicez seriyi
Sırada Lazio maçı var. Bir dahaki güncellemede Lazio maçının sonucunu atıcam.
Arkadaşlar takip azaldı. Kariyerin devamını istiyenler yorumlarını esirgemezse memnun olurum.
O gruptan çıkmak güzel olmuş,ligde süper gidiyoruz![]()
Kupada Samsunu rahat geçersin. Ligde de ts ve fb galibiyetleri güzel olmuş
Kupadan kıl payı çıkmışın. Samsunuda rahat geçersin.