Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takım Şampiyon Olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Almanya

24 82.76%
  • Arjantin

5 17.24%
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Almanya 1-0 Arjantin | DK Final

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Almanya'nın tarihi hezimetinden sonra herkesin doğal olarak favori görmesi çok normal , benimde favori olarak gördüğüm gibi ^^ .
    Fakat ben zaten Brezilya-Almanya ikilisinden birinin kazanacağı yönünde tahminler yürütüyordum.

Arjantin hucüm hattını gerçek anlamda kullanmakta zorlanıyor bunun ana nedeni " defans " yapıyor olmaları mantığa vurulduğunda hucümsal oynasalar kontrada perişan olabilecek bir takım o yüzden hak veriyorum . Ama elinde Messi , Agüero , Di Maria ve Lavezzi gibi isimleri bulundurunca bir takım insan bu takım defans yapar mı yaa diyor .

Diğer taraftan Almanya zaten kupada en ayakta gözüken takımdı fakat sempatim hiç olmadığı için onlara karşı oynayan tüm takımları destekledim. Ama ben destekledikçe adamlar finale geldi ^^
    Bu sefer Almanlar'ı destekleyeceğim umarım " ARJANTİN " kazanır ^^

Ama abi bu Alman orta sahası bunlara üstünlüğü kurdu mu biter olay

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aslında ben herkesin 7-1lik maç sebebiyle Almanya'yı favori gördüğünü düşünmüyorum. Mesela EURO 2012de İtalya'nın muhteşem performansından sonra favori görenler vardı ama ben İspanya'nın kazanacağına emin gibiydim. Çünkü İspanya ne kadar kötü performans gösterirse göstersin kadro yapısı itibariyle İtalya'dan çok daha sağlam ve tecrübeli bir takımdı.

Yarı finalden önce de söylemiştim , diğer 3 takımdan Almanya'yı yenebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum diye. Çünkü Almanların nereden bakarsanız bakın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Arjantin'in iyi yönleri savunmasının sağlam olması , Messi faktörü ve hücum hattı vs. ama bu özellikler Almanya'da da fazlasıyla mevcut. Finalde daha tecrübeli , sağlam ve disiplinden kopmayan takımlar daha başarılı oluyor , şahsen ben böyle gördüm. 2002de Brezilya çok iyi oynamadan kupayı almıştı mesela vs. bir sürü örnekleri görülür tarihte. O yüzden Almanya daha ağır basıyor , çoğu kişinin de Brezilya maçından önce de sorulsa Almanya'yı favori göreceğini düşünüyorum.

Zaten ihtimallere de bakarsak Arjantin'in 90 dakikada 1den fazla gol bulacağını kimse düşünmüyordur. Arjantin'in tek şansı gol yememek ama Almanya 2-3 golle tamamlasa kimse de sürpriz oldu demez sanırım.

Mesaj Yetkileri