necatinin de durumu kritikmiş sadece o kadar biliyom vallaOriginally Posted by r_a_z_o_r
necatinin de durumu kritikmiş sadece o kadar biliyom vallaOriginally Posted by r_a_z_o_r
ya ne belalı bir hafta yav....
Meduna'ya Allah'tan acil şifalar diyelerek başlıyorum yazıma.
Gene hedefim federasyon."Gene mi" dediğinizi duyar gibiyim ama adamlar düzgün bir iş yapmıyor ki övelim kardeşim.
Taaa kuzeydeki 25 derece göründü mü aşırı sıcak kabul edilen İngiltere'de bile ligler bugün başladı.Bizde ise 2 hafta önceden başladı.
Üstüne üstlük son yılların en sıcak döneminde olduğumuzu ananem bile biliyor artık hergün "Haftaya 4-5 derece daha artacakmış" diyor kadıncağız.
Bizim mükemmel federasyonumuz da maçları akşama alma gibi dahice bir fikir buldu -baya düşünmüş olmalılar-
Adnan Sezgin maçtan önce "Federasyondan maçın bir saat geç başlamasını talep ettik ve iyi ki kabul edildi demişti" ya böyle bir girişim olmasa o gencecik sporcuya neler olabilirdi düşünmek bile istemiyorum.
Tek gördüğüm bayılma olayından sonra Vestelmanisalı futbolcuların ağlayışı oldu ve o bile beni çok derinden etkiledi.
Bazen düşünüyorum bu adamlar bu kadar salak olamaz geriliyelim diye mi böyle yapıyorlar anlayamıyorum.
VE BURADAN FEDERASYONA SAVAŞ AÇIYORUM.HERGÜN BAŞKA BİR REZALET OLDU GÖZ YUMDUK AMA BU SEFERKİ ÇOK FAZLA.BURADA İNSANLARIN HAYATLARI SÖZ KONUSU.EN AZ 2 HAFTA LİGLERİN ERTELENMESİ GEREK YOKSA BUNDAN DAHA VAHİM TABLOLAR ORTAYA ÇIKABİLİR.
beyler bişey sorcam tam olark emin deilim ama. ofsayt gerkcesiyle verilmeyen galatasarayın golunde ofsayt bayragı ayhan nın verdigi pas için kalkmadı. bi önce ki pas da yani ayhan nın aldıgı pas ta golu atan futbolcu pasif ofsayt tı. ama pozisyon bitmeden oyuna müdahele ettigi için hakem ofsayt bayragını kaldırdı sanırım.
necati nin pozisyonun da ise necati kendisi ayagını taktı. rakip futbolcuya isterse cok kolay gecebilirdi. adam zaten yerde nie üstünde atlamaya calısıyorsun. o pozisyonda yerde futbolcu necati ye deil, necati yerde ki futbolcu ya müdahele ediyor. adam yere düşüyor ve yuvarlanıyor 1 tur kadar. necati de adama takıyor ayaklarını.
her ne kadar böle hakem ilgili tartısmalar olsada galatasaray cok kötü bir oyun oynadı. taktik degişikliginden kaynaklanan bir kötü oyun.
Meduna da anjiyo olacakmış bu arada. bas saglıkları dileriz
o yerdeki futbolcunun ayaklarını dikkatlice incele yerde kalsa tamam bişey yok ama o ayaklarını havaya kaldırıyor necati geçiyor diye...Originally Posted by M@kiN
Tekrarlıyorum :
Buradan TFF'ye sesleniyorum! Bu havada maç yaptırmayın. Biz maçı seyrederken bunalıyoruz, terliyoruz, sıcaktan öleceğiz, bu çocuklar çıkıp 90 dakika mücadele ediyorlar, futbol oynuyorlar! Sonra da biz bu çocuklardan güzel futbol bekleriz. Bu sıcakta top mop oynanmaz! Elazığsporlu Gökmen'i kaybettik, belki de Meduna'yı da kaybedecektik. Yarın öbür gün bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya bir milli futbolcu ölünce veya kalp krizi geçirince mi aklınız başınıza gelecek?!
yuvarlanan bi futbolcunu ayaklarının o şekilde kalkması gayet normal. zaten ayakları acıkta deil. dizlerinden bükülmüş bi şekilde. yere düşerken topu görmek için yuvarlanıyor. ayaklarını neresine saklıycak bu adam baska. ayrıca o pozisyonda necati cok rahat bi şekilde yerdeki futbolcu ya dokunmadan gecebilirdi. necatin nin her zaman yaptıgı bi hareket bu.Originally Posted by hizlioglu
dikkatlı izle pozizyonuOriginally Posted by M@kiN
ispanyada italyada ligler ağustosun sonunda (hatta italyada eylüle ertelendi) ligler başlarken bizim acelemiz ne anlamıyorum.fikstürü hafta içine yaymaktan da mı aciz bu federasyon.devre arası tatilinin 40 gün olduğu başka hangi lig var?ağustos ayında zaten çoğu insan tatillerinde oluyor boş olan statlar daha da boşalıyor.neresinden baksanız saçma sapan bir tutum.birde son 5-6 yıldır uygulanan noel tatilinden evvel ligi bitirme çabası var.tüm avrupada 26 aralık günü bile maçlar yapılırken biz noelden bir hafta evvel ligi tatile sokma çabası içine giriyoruz.geçen hafta antremanda elazığlı futbolcu öldü bu hafta biri ölümün eşiğinden döndü.yazık!
maç açıkcası galatasaray için tarihi bir hezimetle de sona erebilrdi.ama maçı galatasarayda kazanabilirdi.gerçekten ilginç bir maç oldu.hakem sonuca doğrudan etki etti.yinede o sıcakta manisa gibi iyi bir takımdan 1 puan almak çok kötü sayılamaz.zira şu ana kadar 3 büyük takımdan hiçbiri manisada galip gelemedi.hatta burda galatasaray ilk puan alan takım oldu.
54. dakikada Ayhan’ın getirip İliç’e attırdığı gol, buz gibi gol. İki nolu yardımcı Cem Satman’ın bayrağı havada. Aslında biraz dikkat etse olayı Papila bile çözebilir. Öyle bir pozisyon. Çünkü İliç gibi kafası çalışan bir oyuncu orada topu geçmez. Ama nerde futbolcu gibi düşünecek bir hakem?
işte dediğim gibi buz gibi gol
necatinin kide 100de bi milyon penaltı... hakanınki orhana yapılanı penaltı diye çalan biri için kesin penaltı
ben daha ne diyeyim açık seçik anlatmış arkadaşOriginally Posted by hurmet
Necatinin pozisyonu penaltı değilse o hakemler daha maça çıkmasınlar yazık etmesinler şu lige akıllara şaibeli fikirler sokmasınlar
ofsayt pozisyonunu erman toroğlunun yazısından aldım