Anket Sonuçlarını Görüntüle: Üçüncü Hangi Takım Olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Brezilya

    4 22.22%
  • Hollanda

    14 77.78%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Brezilya 0-3 Hollanda | DK Üçüncülük

  1. #31
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Oyuncuları Dünya kupası veya milli takım performanslarına göre değerlendirecek olsak Ronaldo bile balon sayılır. Hatta attığı kritik goller olmasa Messi bile bu Dünya kupasında kötüydü bana kalırsa. Bu oyuncular kulüplerinde bambaşka oynuyorlar bunu unutmamak lazım.

    Yıldızlar kulüplerinde inanılmaz paralar kazanıyorlar. Sponsorlar da cabası. Milli duygulardan başka neredeyse hiçbir getirisi olmayan milli maçlarda kariyerlerini ve anlaşmalarını riske atmak istemiyor çoğu futbolcular. Daha çok organizasyonu kendisi için bir vitrin olarak gören oyuncular parlıyor o yüzden bu tür organizasyonlarda genellikle. Geçmişte belki ancak artık iyice "duygusal" hale gelen futbolda nadiren kendini kanıtlamış yıldızlar da sükse yapabiliyor Dünya kupasında. Bunun en yakın ve en güzel örneklerinden birisi 2006 Dünya kupasında Zidane'ın performansıydı hiç kuşkusuz.

    Bugün tel tel dökülen, 10 tane takımım olsa hiçbirinde kadroya almam diyebileceğimiz David Luiz, Thiago Silva gibi oyuncular önümüzdeki sezon kulüplerinde çok başarılı maçlar çıkartacaklar ve "ulen ne top oynuyor adamlar bee" diye hayranlıkla bahsettirecekler kendilerinden muhtemelen.

    Bu arada 3-0'ı bildim ben:
    Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hollanda kazansın isterim ama Brezilya rahat alır. 3-0 bekliyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

  2. #32
    Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,833

    Default

    Vörking kılas hiroya final yakışırdı. Canı sağolsun. Son kupasında güzel bir hatıra kaldı ona.

  3. #33
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Van Gaal umarım United'de saçma sapan dizilişlerle oynatmaz yoksa başı yanar. Şu Hollanda bence final yapacak takımdı.

  4. #34
    Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,833

    Default

    Sait bence Van Gaal olmasa şu takım böyle iyi oynayamazdı. Adam tabuları yıkıp 3-4-3 / 4-3-3 gibi köklü bir geleneğin dışına çıktı ve istediğini aldı bence. Finale çıkamamaları talihsizlik zaten

  5. #35
    Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]
    Mesajlar
    5,683

    Default

    hollanda van gaal sayesinde yari finale geldi bence. elindeki imkanlarla yapabilecegi maksimum buydu. hollandadan nefret ettirdi, o ayri. ama hakkini verelim.

    hiddink gelecek deniyor. bakalim eleme gruplarinda ne yapacaklar bize karsi. van gaal olsaydi grubu gol yemeden bitirirlerdi kesin derdim. oyle savunma kurgusu olusturdu ki, gecit vermiyor hicbir sekilde.

    brezilyaya oyle acidim ki, tam da gol ve gollere ihtiyaci oldugu bir anda katiksiz savunma yapan tas gibi bir takima denk geldiler gerci bunu haketmedi degiller hani, su futbolla yari finale kadar gelememesi gerekirdi brezilyanin.

  6. #36
    Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town
    Mesajlar
    1,700

    Default

    Van Gaal muhtesem bir adam, elindeki oyunculardan maksimum verimi almasini biliyor.Van Persie-Robben-Sneijder uclusu disinda geri kalan ilk 11 oyuncularinin degeri 5 ile 15 M Euro arasinda degisiyor.Van Gaal cok iyi bir sistemle bu takimi iyi isledi.Belki ilk mac disinda zevk vermediler fakat yapmalari gerekenleri yaptilar.Ve yenilmeden turnuvayi kapadilar.

  7. #37
    Nesil
    2009
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,910

    Default

    Hollanda'yı tebrik ediyorum , öte yandan da Brezilya'nın kolay rakipler karşısında bile nasıl zorlandığı gördük karşılarına böyle takım oyununu iyi oynayan biraz da becerili isimlerle kurulu takımlara aciz şekilde kaleye gitmeden kaybettiği görmek çok üzücü ve vahim bir durum , acele bir şekilde büyük değişiklikler gerekiyor. Alt yapıdan eski tarzdan oyuncular çıkarmazlarsa bu mantalite ile işleri artık çok zor , Avrupa takımları ezer geçer .

    Hollanda'ya da aşk olsun 0-2 dedik niye 3'ü atıyorsunuz ^^

  8. #38
    Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]
    Yaş
    30
    Mesajlar
    13,757

    Default


    Van Persie, üçüncülük madalyasını turnuva başından beri maçlara Dünya Kupası maketiyle gelen taraftara verdi

    Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

  9. #39
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Brezilya zaten yarı finale kadar beklentilerin çok altında bir performans sergilemişlerdi.Yarı finalden sonra patladılar.Brezilya gibi bir takıma,heleki turnuva kendi ülkelerinde düzenlenirken hiç yakışmadı bu performans.

    Hollanda'nın performansı da futbol zevki açısından pek iyi değildi ama iyi mücadele ettiler.Açıkcası bu durumdan dolayı bir futbolsever olarak şikayetçi olsak da elindeki malzemeyle başarı açısından en iyisini yapan Van Gaal'e de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.Hollanda bu turnuvada keyif veren bir futbol da oynayabilirdi ama buralara kadar gelir miydi soru işareti.
    So what?
    Saike

  10. #40
    Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR
    Mesajlar
    516

    Default

    Dünkü skorla da Scolari'nin fişi çekildi sanırım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •