Van Gaal bu kadar iyi bir performanstan sonra istemezse olmazdı bence. Aysal'da 20 Milyon'a satmaya dünden razı ama ben kalmasından yanayım. Yeri dolmaz reisin umarım kalır.
ben sneijderin van gaal i sevdigini dusunmuyorum kaldi ki elde rooney kagawa mata varken sneijderi de istemez van gaal
15+Kagawa dogruysa taraftar bisey demez ama 20m alınıp fiyasko transferler yapılırsa bye bye Aysal bu sefer gerceklesir emin olun
Futboliçe bu sefer sallıyor,serbest kalma maddesiz Sneijder satılmaz 15m + Kagawa falan yalan dolan,Sneijder gitmeyi bırak sözleşme uzatacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yalnız 15m+kagawa süper transfer olur. benden söylemesi.
Kagawayı 5m için takas etmezler he?
Sneijder'in gitmesini hiç istemiyorum, ama şu bir gerçek ki 30'una merdiven dayayan bir oyuncu için 20 milyon Euro civarı bir teklif geliyorsa satmak gerek. Tabii gelecek parayı verimli kullanacaksak.
Kızmayın ama Sneijder'i Kagawa ile kafa kafaya dahi takas etmezler.
Kagawa daha iyi diye demiyorum. Mevcut şartlar bunu gösteriyor, hem uzak doğulu,hem yaşı genç hem de satmak istesen 15-20 havada uçuşur. Takımda düşünmeseler dahi takasta kullanmaya gerek duymazlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
15+Kagawayı vermektense 20m verip alırlar Kagawa=5m saçma olur![]()
Zaten etmesinler,Kagawa istediği kadar iyi olsun ama Sneijder gibi bir marka varken beni tatmin etmez.Hem 15+ Kagawa demek 25-30m demek.20 verip Sneijder'i alırlar 15-20 ye Kagawa'yı satıp Sneijder'i hemen hemen bedavaya getrimiş olurlar sanmıyorum öyle saçma bir teklif yaptıklarını.Dediğim gibi bu haberler yalan dolan,Sneijder sözleşme uzatacak üstelik.
Sneijder bu sezon giderse yönetim kendi kendini bitirir.
Kagawa da bi marka beyler.
Evet birisi Hyundai diğeri Pagani.
Pagani'nin yerine Tofaş almaktan iyidir Hyundai.
Giovinco sözleşme uzatacakmış diyorlar şimdi de![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gerçekci olun 30 yasinda sneijder bu yil kalirsa seneye bize para kazandiramaz geldigi fiyata gider.... 15,+ kagawa banada inandirici gelmiyor ama 10m + kagawaya bile raziyim ben... kagawayi alirsak asya pazarinada acilmis olacagiz formalar vs vs iyi dusunun. para para para![]()
+ cagliarinin yerel basinina gore galatasaray ontiveronun degerini 7m euro olarak belirlemis
http://www.tuttocagliari.net/mercato...finestra-20499
bi ara da honda ile ilgileniyodu gs hepsi gelse reklamdan futbolcuların ismini söyleyemeyecek spikerler
Ya yapmayin etmeyin, 30 Yasindaki Sneijder icin Kagawa+15 veriyorlarsa kabul etmemek aptalliktan ote olur.Van Gaal Snejder`i Manchester`a istiyor bu bilinen bir sey.Ve Sneijder kalirsa akli hep Ingiltere`de kalacak.
Kaldi ki Kagawa`dan bahsediyoruz.Bu adam 2-3 sezon once Almanya`yi saliiyordu.Manchester ile birlikte Kagawa`da dususe gecti.Dunyanin en iyi top teknigine sahip ortasahalarindan biri.Ve daha 25 yasinda.
Hep Naka`yi isterdim o olmadi sonra Honda`yi istedim o da olmadi bari bu olsun be Unal Basgan.Forvete de Gomez oh mis.
o teklif 5M+kagawadir. isin ucunda 15M olsaydi unal basgan 5 dakika bile dusunmez, satardi![]()
Yahu Hagi 31 yaşında geldi Galatasaray'a,Sneijder ise daha yeni 30 yaşına girdi.Adam takıma alışmışken yaşından ötürü gitsin diyen bir zahmet kendisi de Sneijder ile beraber gitsin.
Gel Kagawa gel![]()
Yasindan oturu degil, evet yasta bir etken fakat asil onemli olan takastaki oyuncu beni etkileyen.Hadi takasida gectim, Turkiyeden bugune kadar en pahali bonservis bedeliyle kim ayrildi? Bahsedilen rakamlari bir daha bulamayiz.Ustune ustluk Selcuk Sneijder`in yerine cekilirse 2 sene onceki performansini yeniden gosterir.
adamı neden okutmaya çalışıyosunuz kullanın işte hem olgun hem gsye alıştı satıp napıcaksınız
fazla fm oynamaktan bunlar hep![]()
kesin gider bence sneijder.
Sneijderin GSye verdiğini Kagawa verebilir mi önemli olan bu.