Antrenmanlara gidip geldikçe takıma, şehre ve oyunculara yavaş yavaş alışıyordum. Üniversitede ders programımı da tam olarak oturtmuştum antrenman günlerine. Şimdilik tek sıkıntım vardı o da kondisyon sorunum. İlk antrenmanlarda futbolcularla koşu yaparken farketmiştim bunu da. Isınmak koşuları sırasında 2-3 tur sonra artık dizlerimde derman kalmamaya başlamış ciğerlerim açık olmadığından kesilmeye başlamıştım. Klüp antrenörü ve geçmişimde az çok top oynamış olduğumdan bunu kendime yediremeyip futbolcuların gözünden daha ilk antrenmanlarda düşmeme adına ayağamı burkmuş havası yaratıp koşuyu bırakmıştım. Kenara gelip o gün antrenmanın bitmesini bekledim. İlk işim antrenman sonrası kendime bir bisiklet almak olmuştu. Artık çok uzak olmayan her yere bisikletle gidip geliyordum. Böylece kendimi çok daha kısa sürede forma sokabilecektim.
(4 ay sonra)
Ligler başlayalı 3 ay olmuş klüp maalesef iç açıcı maçlar çıkaramamıştı. Klüp aslında çok zorlu bir süreçten geçiyordu. 2006-2007 sezonunda ligi 3. bitirip La Ligaya yükselme başarısını göstermiş ancak o yıldan sonra bir türlü belini doğrultamamıştı. Çıktığı yıl düşmüş 2008-2009 da 14. olabilmiş ve ertesi sene Liga Adalanteye de 20.olarak veda etmiş. Ertesi yıl yeniden yükselen takım geçen yılı 18.sırada bitirerek kümede kalmış. Bu sezon ise yine kümede kalma mücadelesi veriyoruz ve şuan düşme potasında 18. konumdaydık.Tabi bu süreçte takımı küme yükselten hoca başka klüplerden gelen teklifleri kabul ederken başarısız olanları ise yönetim göndermiş bir türlü istenilen istikrar yakalanamamıştı. Tabii buna oyuncuları da eklersek klüp krizin ortasında asansör takım olmuş durumdaydı. ve bu kriz pek de kolay atlatılamayacaktı zira klüp zengin de değildi
(1 ay sonra)
Kurs için İspanya'yı istememiştim. Hazır 6 aylık bir süreç bunu fırsat bilip ek yabancı dil öğrenme adına başka ülkeye gitmek istediğimi yönetime sunmuştum onlarda bu düşüncemi memnuniyetle kabul edip destek vermişlerdi. Kurs için 6 aylığına Almanya'ya gidiyordum