-
15.Temmuz.2014, 19:36
Sezonun ilk macindan once yapilan basin toplantisinda bir gazatecenin sordugu ``Yeni antrenman tesislerinizin yapimina baslandi.Baskanla araniz nasil?`` sorusuna, `` Ooooo yedigimiz ictigimiz ayri gitmez, aramizdan su sizmaz`` diyerek cevap veriyoruz.Gel gor ki, ikimizde birbirimizi bir kasik suda bogariz.
Eger amacima ulasip bu klupten ayrilirsam ilk isim baskan hakkinda zehir zemberek aciklamalar yapmak olacak. 
1.HAFTA
Sezona kendi evimizde iyi bir baslangic yapiyoruz.Iyi pozisyonlar bulduk, hucum hattindan cok mutluyum.

Gecen sezona gore 1000 adet daha fazla kombine satiyoruz.

2.HAFTA
Duran toplar disinda pozsiyon bulamadigimiz bir macti.Nakamura`nin frikigi ve kornerden gelen golle 1 puan aldigimiza sevindim acikcasi.

YAMAZAKI NABISCO CUP GRUP B ILK MAC
Yamazakı Kupası basladı.Kupanin formati aynen su sekilde; 1.ligdeki takimlar 2 gruba ayrilarak mac yapiyorlar.Ilk 2 sirada bitirenler gruptan cikip birbirleriyle karsilasiyorlar.Neyse, maca donersek, kadronun yarisina rotasyon uyguladim, rahat kazandik.Kerlon harikaydi.

YAMAZAKI NABISCO VUP GRUP B IKINCI MAC
Ilk grup macindaki futbola guvenerek bu macada rotasyonlu kadroyla ciktim fakat dagittilar.Ilk yariyi 3-0 geride kapadik.Sonradan 3 as oyuncumuzu oyuna aldim, 2 top direkten dondu, neyse hakettik.

3.HAFTA
Oyunculara cok sinirlendigim bir macti.Bir suru net gol pozisyonuna girdik.Pantelic 3 tane net gol kacirdi, 2 topumuz direkten dondu.Yedigimiz ilk golde de bizim 36 yasindaki ``tecrubeli`` defansimizin buyuk hatasi vardi.Diyecek bir sey yok, telafi etmek zorundayiz.

4.HAFTA
Bir onceki macimizin 3 gun once oldugunu varsayarsak kondisyonumuza gore skordan memnunum.Pozisyon vermedik, golu duran toptan yedik.Nakamura gene cikti sahneye ve Pantelic`e alda at dercesine harika bir pas verdi.Gecen gun bunlari hic atamayan Pantelic bu sefer guzel bir vurusla golu yaparak bize beraberligi getirdi.

Bu arada yeni ogrendigim kotu bir haberle yikiliyorum.Bizim yerimize Sampiyonlar Ligi`ne Japonya Emperor Cup`i kazanan takimi yollamislar.Simdi daha da cok uzuldum.Neyse, bu sene tek amacimi Sampiyon olmak.
YAMAZAKI NABISCO CUP GRUP B UCUNCU MAC
Yedeklerle ciktigimiz macta hic bir varlik gosteremiyor ve maglup oluyoruz.Kupayi hic ciddiye almiyorum, umarim hata yapmiyorumdur.

5.HAFTA
Dunyalari kacirdigimiz macta muhtesem bir futbolla Sagan`i 3-1 maglup ediyoruz.

cagliari,Montpellier,Parma ve Stade de Reims antrenorleri surekli Naka`yi izlemeye geliyorlar.En son Donadoni geldi.Bu adama bu sene de rahat yok.
6.HAFTA
Zorlandigimiz macta ligin guclu ekiplerinden Antlers`i maglup ediyoruz.Pantelic gene on plandaydi fakat net bir gol pozisyonu kacirdi ve bir topuda direkten dondu.Pantelic iyice Burak Yilmaz`a benzemeye basladi.
Cok gol atiyor fakat kacirdiklarinida atsa rekorlar kiracak...

7.HAFTA
Pantelic Pantelic Pantelic.Baska soze gerek yok...

Mesaj Yetkileri