Hiç sevmediğim bir skordur 0-0 benim çok risk taşır (:
Ama heralde manyak kontra yapmışız , nasıl 1'i gol olmamış hayret verici.
Hiç sevmediğim bir skordur 0-0 benim çok risk taşır (:
Ama heralde manyak kontra yapmışız , nasıl 1'i gol olmamış hayret verici.
Keske en azindan 1 gol atsaydik, o zaman harika olurdu. Icerdeki macta gol yememeliyiz.
Topa sahip olma istatistiği yanıltmasın kimseyi. Pozisyonlarda, net fırsatlarda çok çok üstündük. Tamamen hücum oyuncularımın beceriksizliğinden ötürü böyle bir sonuç ortaya çıktı.
Maçlarda neredeyse her şutu gol yapan Lewa, bu maçta hiç varlık gösteremedi. Eğer o devreye girseydi, finale daha ilk maçtan çıkmış bile olabilirdik![]()
UCL - YARI FİNAL 2.MAÇ - BAYERN "KAFA"SINI KULLANDI !
Spoiler: Maç Verileri
İlk maçtaki üstün oyunumuzu, kendi sahamızda da gösterdik ve nihayetinde Bartra'nın altın kafasıyla finale adımızı yazdırdık.
Diğer eşleşmenin galibi Paris Saint Germain oldu. Manu'ya iyi ayar vermişler![]()
Bu arada menajer olarak 200.maçıma ulaştım bu kariyerde. Şaşırtıcı bir anektod, 100.maçıma da Manchester City ile ŞL'de karşılaşırken çıkmıştık. 200.maça da yine aynı takım karşısında çıktık ve bu bize şans getirdi belki de
Geldi mi benim tahminimde ki takım ^^
Cavani bana önlem al diyor resmen![]()
Bir şampiyonlukta Bayern Münih'te yaşayalım hocaaa !!
Nasıl bir taktik anlayışı benimseyeceğiz ? Defansif , ofansif ya da kontrollü ?
İnşallah dostum
Genelde maçlara hep " Standart " komutuyla başlarım. Önce rakibi tartar sonra da ilerleyen dakikalarda gidişata göre talimatlar vererek maç içinde hamlelerle sonuca gitmeye çalışırım. Bu maçta da bundan farklı bir şey denemeyeceğim. Ucuna kadar gelip de basit bir hata sonucu hüsrana uğramak son derece acı verici olur yoksa![]()
Bu arada Bundesliga sona erdi. Oluşan Puan Durumu ve İstatistikler
Son maçlarımız ;
Kupada da finale yükseldik ve rakip Nürnberg oldu. Schalke 04'ü 1-0'la geçerek sürprize imza attılar
Haydi bismillah![]()
Buyuk bir heyecanla PSG`yi bekliyoruz.![]()
Rahat yeneriz![]()
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2016-2017 ŞAMPİYONU - FC BAYERN MUNCHEN !!!
Spoiler: Maç Verileri
Son derece heyecanlı geçen bir maçtı. Uzatmalara kadar oyuncu değişikliği kullanmadık. Bruno ve Müller 2'lisi uzatmalarda bize lazım olacaktı ve oldu da. Tam maç penaltılara gidecek derken, Bruno harika bir gole imza attı. Sirigu'nun da hatası büyük tabi. Zaman zaman, sandalyemden fırladığım anlar oldu inanın ki. Neden bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum ama İnter'le finaldeyken böyle heyecan yapmamıştım. Sonuç olarak bir ŞL macerasını daha mutlu sonla noktalamaktan büyük zevk duydum![]()
[YOUTUBE="6QcJ5t8BXw4"]Massimo Bruno Goal[/YOUTUBE]
Oely,oley,oley şampiyon Bayern tebrikler dostum yine stratejimizle kazanmışız buyuksun
Eyvallah sağolasın. Desteğin için teşekkürler
Tebrikler yine muthis bir sezon oldu.![]()
Tebrik ederim alınmadık kupa bırakmamışsın![]()
City'i geç,kupayı al.Altın sezonun altın oyuncuları.Ama bence bırakma kariyerini bas istifanı git başka yere.
Tebrikler, ruya gibi bir sezon.![]()
Bizlere güzel bir kariyer sundum teşekkür ederim kardeşim![]()
Unterhachinge para yolla sende çok var![]()
Bu kariyer sonlandırılır mı be paralara bak![]()
Yavaştan kariyeri sonlandıralım artık. Neler yaptık dersek ; 3,5 - 4 sezonda 15 kupa kazandık. Birçok oyuncu tanıdık. Dostluk-gönül bağı- kurduk. Kavga da ettik hır gür eksik olmadı. Ve sonunda daha ilk kez bu kariyere başladığımda hedeflediğim yerde buldum kendimi.
Bu da 4 senede yarattığım menajer profilim ;
%70'lik bir galibiyet yüzdesi tutturduk. Çalıştırdığımız iki takıma öncelikle sağlam savunma anlayışını benimsettik ve 404 gol atarken sadece 131 gol gördük kalemizde. Oynadığımız 212 maçın 150'sini de kazanırken, sadece 17 kez yenildik. Sonuç olarak bayağı başarılı bir menajer profili yarattığımı düşünüyorum.
Oyunculara sadakat sıfır![]()
Ehehe hakedene hakketiği ama demi ? Keşke bırakmasan ama yapacak birşey yok.Kabak tadı verir bundan sonra.