Sayfa 1168 / 1204 İlkİlk ... 168668106811181158116611671168116911701178 ... SonSon
35,011 ile 35,040 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Birileri Wesley ile TR liginin oyuncularını mı kıyaslıyor ben mi yanlış okuyorum ? Sneijder giderse kesinlikle o kalibrede oyuncu alınamaz o paralara. Kagawa falan hep tatava... Adam uyum sürecinde bile 17 gol 9 asistle oynadı yanlış bilmiyorsam... Yönetim hata yaparsa geleceğimizi satmış olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Wesley' i mi tartışıyorsunuz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen birinden duydum. öyle böyle değil, çok fena gidiyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://instagram.com/p/qcPVeixnk0/?modalrue

Babası açıkladı Wesley gidiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Wesley gecen sene Melo`yla birlikte takimin ayakta kalan iki oyuncusuydu ve Ajax`taki (2004 sezonu galiba) sezonundan sonra en cok golu bu sezon atti.Mukemmel kelimesini de hakediyor.

Ben kendi fikrimi belirttim bana gore piyasasi saglamken ve birazda Kagawa hayranligimdan dolayiydi...Fakat Sneijder tartisilmaz.2010 Senesinde cogu kisiye gore ``Dunyanin En Iyi Ortasaha oyuncusu``ndan bahsediyoruz.Ve hala da en iyilerden biri.He, oyun tarzini begenmiyor olabilirsiniz, o olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Almeida Galatasaray yolunda!
    Ünlü menajer Jorge Mendes'le yollarını ayırdıktan sonra tüm temsil haklarını Türk menajer Ümit Akbulut'a veren Hugo Almeida, tekrar Türkiye'ye geldi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ümit Akbulut, "Hugo Almeida, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye'de kalmak istiyor. Başkan Ünal Aysal'la çok pozitif bir görüşme yaptık. Bu hafta imzalar atılır diye düşünüyorum. Galatasaray'a imza atma olasılığı yüksek. Bu hafta içerisinde yüzde 99 bir neticeye varırız.
    Başkan tatilini iptal ederek, bu görüşme için İstanbul'a geldi. Ofisinde yaptığımız görüşmede Almeida'ya 'Beğendiğimiz bir oyuncusun, takımda seni görmek istiyoruz. Ama hoca kararı verecek' dedi. Biz şimdi haber bekliyoruz" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ İSTESE DE, ALMEIDA DÖNMEZ; GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR
    FIFA menajeri Akbulut, "Almeida, 3 buçuk yıl Türkiye'de oynadı. Burada olmaktan çok mutlu. Ama Beşiktaş'tan son yapılan hamleler çok hoş değildi. Kendisine saygısızlık yaptığından bahsediyor. Artık Beşiktaş çağırsa bile Almeida tekrar Beşiktaş'a gitmeyi kabul etmez. Çok teklif olmasına rağmen Galatasaray'ı bekliyor. Türkiye'nin en büyük kulübü olarak Galatasaray'ı gördüğü için bekliyor ve burada kalmak istiyor. Yoksa çoktan gitmişti. Beşiktaş defteri Almeida için artık kapandı" dedi.

2+1 YILLIK KONTRAT ÜZERİNDE ANLAŞTIK
    Ümit Akbulut, "Başkan bizi görüşmeye boşu boşuna çağırmazdı. Ben Prandelli konusunda da büyük sorun yaşanacağını sanmıyorum. Biz toplantıda beklentimizi söyledik. Başkan teklifini sunduk ve anlaştık. Geçen hafta Çarşamba görüşmüştük, o zaman Prandelli'nin yeni teknik direktör olacağı kesinleşmemişti. Akşam belli oldu. Bu nedenle başkan bu hafta içerisinde haber vereceğini söyledi. Bana göre yüzde 99 bu transfer gerçekleşir. Tabii ki yanılabilirim; ama olacağı yönünde bir hissim var. Biz 2+1 yıllık bir kontrat üzerine prensip anlaşması yaptık" ifadelerini kullandı.

YURTDIŞINDAN 7 TEKLİF VAR; AMA O GALATASARAY'I İSTİYOR
    Akbulut, "Yurtdışından 7 tane teklif var. Olympiakos, West Ham United ve Lazio Hugo'yu istiyor; ama kendisi ve biz Galatasaray'da oynamasını istiyoruz. Bu yüzden diğer kulüplere şu ana kadar cevap vermedik" dedi.

Ajansspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Madem yönetim yabancı forvet alacak niye 2. sınıf alıyorki yine Drogba tarzında alın bir forvet bu sefer genç olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Madem yönetim yabancı forvet alacak niye 2. sınıf alıyorki yine Drogba tarzında alın bir forvet bu sefer genç olsun.
    7 8 M Euro bonservisine verelim sonra da

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sen mi ödüyosun aga bırak versinler. Aysal ŞL'de başarı istiyosa şart o isim.

Almeida ismi uydurma menajer oyunu.Ayrıca Sneijder'i tartısacak son yer burasıdır.Fenerbahceli arkadaslarım kusura bakmayın ama kötünün iyisi dediğiniz Sneijder ateş etti.Alex ne işler yaptı kimse kosmuyor diyordu neden cunku cekememezlik.Ha işte sizinki de ondan.İster beğenin ister beğenmeyin Sneijder şuan ligin acık ara en kaliteli ve dünya capında oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Almeida ismi uydurma menajer oyunu.Ayrıca Sneijder'i tartısacak son yer burasıdır.Fenerbahceli arkadaslarım kusura bakmayın ama kötünün iyisi dediğiniz Sneijder ateş etti.Alex ne işler yaptı kimse kosmuyor diyordu neden cunku cekememezlik.Ha işte sizinki de ondan.İster beğenin ister beğenmeyin Sneijder şuan ligin acık ara en kaliteli ve dünya capında oyuncusu.
    kesinlikle haklisin ama itiraz eden yok zaten. yanlis gormediysem fenerbahcelilerden bir tek cenker var begenmeyen. genelleme yapmazsak sevinirim. sino tartismasiz ligin en kaliteli topcusu su anda. kariyeri itibariyle top class. elestriler ancak sezon icindeki performansiyla alakalidir ki bence o yonden de kotu bir sezon gecirmedi. hic atmadigi kadar gol atti, asist yapti galatasarayda. en son ajax takiminda bu kadar skora katki yapmisti. bu da tamamen bizim ligin seviye olarak cok alt duzeyde olmasindan kaynaklaniyordur herhalde ama bu onun kalitesinden bir sey kaybettirmez tabi.

edit: ayrica bu nedir arkadas? wikide adamin kunyesinde galatasaray kariyeri gorunmuyor. bi de reale transfer etmisler

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kesinlikle haklisin ama itiraz eden yok zaten. yanlis gormediysem fenerbahcelilerden bir tek cenker var begenmeyen. genelleme yapmazsak sevinirim. sino tartismasiz ligin en kaliteli topcusu su anda. kariyeri itibariyle top class. elestriler ancak sezon icindeki performansiyla alakalidir ki bence o yonden de kotu bir sezon gecirmedi. hic atmadigi kadar gol atti, asist yapti galatasarayda. en son ajax takiminda bu kadar skora katki yapmisti. bu da tamamen bizim ligin seviye olarak cok alt duzeyde olmasindan kaynaklaniyordur herhalde ama bu onun kalitesinden bir sey kaybettirmez tabi.

edit: ayrica bu nedir arkadas? wikide adamin kunyesinde galatasaray kariyeri gorunmuyor. bi de reale transfer etmisler

Haklısın genelleme yapmısım biraz ama Sneijder bu yaptıkları ortada tamam ilk geldiğinde iyi değildi fakat sonradan yavas yavas acıldı ve inanıyorum ki bu sene gecen seneki Melo etkisi gibi bir etki yapacak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben 50 kere de anlatsam 51. kişi gelip çekememezlik, çekememezlik diyecek. Lütfen rica ediyorum savunacak bir mesajınız yoksa çekememezlik diyip basite kaçmayın.

World class bir oyuncu olduğu konusunda haklısınız bende bunu çok net söylüyorum, ancak buna bakışla verdiği katkıyı beğenmiyorum. Saha için verdiği katkı skordan öte olmalı bir oyuncunun tıpkı Drogba gibi.

Drogba skor olarak katkı veremese bile oyuncuların üzerinde çok net etkisi vardı.

Çekememe konusuyla alakalı da 30 yaşında bizim ülkemizde oynayan bir World class oyuncuyu mu çekemeyeceğim?

Ben her zaman söylüyorum eğer sen 29-30 yaşında Türkiye de forma giyecek duruma gelmişsen büyük topçu zaten olamamışsın. Sneijder DK sayesinde yine yaptı patlamayı satılırsa kulübe iyi para kazandırır, o yüzden çok mantıklı bir transfer oldu Galatasaray için.

Her neyse sizler beğeniyorsanız benim için sorun yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben sana da itiraz etmiyorum cenker, yanlis anlama. senin bakis acina gore durum baska olabilir ama senin soyledigin ile burda sanki butun fenerliler boyle dusunuyormus algisi yaratildi. halbuki olay oyle degil. bireysel bir elestri yaptin ki simdiki aciklaman da gayet makul. bir cekememezlik aldi yurudu, benim sitemim ona.

ayrica umarim sino satilir da biz de rahat ederiz. sino ligde tek pasiyla bile bicok maci cevirebilecek nitelikte. drogbali sniederli kadrolar herzaman biraraya gelmez. satilirsa yerinin dolacagini pek dusunmuyorum su asamada.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Babası bence noktalandırmış olayı kalır herhalde. Sneijder bence ManU'ya gitse bu kadar ön plana çıkamaz 1. adam olamaz. Burada lider olmak varken orada arka planda kalabilir bunu da düşünüyordur kalır bence en kötü 1 sezon.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Düzelttim şimdi

https://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Sneijder

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ben 50 kere de anlatsam 51. kişi gelip çekememezlik, çekememezlik diyecek. Lütfen rica ediyorum savunacak bir mesajınız yoksa çekememezlik diyip basite kaçmayın.

World class bir oyuncu olduğu konusunda haklısınız bende bunu çok net söylüyorum, ancak buna bakışla verdiği katkıyı beğenmiyorum. Saha için verdiği katkı skordan öte olmalı bir oyuncunun tıpkı Drogba gibi.

Drogba skor olarak katkı veremese bile oyuncuların üzerinde çok net etkisi vardı.

Çekememe konusuyla alakalı da 30 yaşında bizim ülkemizde oynayan bir World class oyuncuyu mu çekemeyeceğim?

Ben her zaman söylüyorum eğer sen 29-30 yaşında Türkiye de forma giyecek duruma gelmişsen büyük topçu zaten olamamışsın. Sneijder DK sayesinde yine yaptı patlamayı satılırsa kulübe iyi para kazandırır, o yüzden çok mantıklı bir transfer oldu Galatasaray için.

Her neyse sizler beğeniyorsanız benim için sorun yok.
    Çok doğru -ki GS'li arkadaşların sürekli GS transfer haberlerine Fenerbahçelilerin yorum yapmasını eleştirmeleri de son derece rahatsızlık veriyor bana.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu tamam Sneijder büyük topçu olmasın ama Türkiye'nin en büyüğü Sneijder.Bunun için kendisini kanıtlamasını beklemeyin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder'in büyüklüğünü değil de muhtemel transfer durumunu konuşsak daha iyi olmaz mı arkadaşlar Galatasaray Transfer Haberleri başlığında ?

Cenker

Still better than Kakà

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Saha içinde Drogba'nın yaptıklarını beklerim demişsiniz de onun adı "dünya çapında yıldız olma özelliği" değil ,"liderlik" vasfıdır. Yani bir diğer deyişle sizin "dünya çapında yıldız" tarifinize bakarak bizim Bülent Korkmaz'a çok rahatlıkla "Dünya çapında yıldız" diyebiliriz ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Kayseri Erciyes'ten Yasin Öztekin'i istemişiz.Bülent Korkmaz: "Yasin,Galatasaray'da oynayabilecek bir oyuncu.Ben böyle bir oyuncuyu kaybetmek istemem; ancak önünü de kesmek istemiyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bulent korkmaz erciyese ne zaman gitti
    dunya kupasi varken turkiye gundemini tamamen kacirmisim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yasin Öztekin aslında çok iyi bir oyuncu ancak büyük bir takımda nasıl oynar orası muamma.

Yasin yetenekli ama aynı zamanda agresif bir oyuncu bana Engin Baytar'ı anımsatıyor onun ilk sene yaptıgı etkiyi yapıp onun yolunda gidebilir ben öyle hissediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yasin buyuk takima gelirse, birkac sene icinde butun yerli ofansif ortasahalar gibi zaman icinde liberoya devserilir ya da bek olur.

Yasin İyi Top Sürebilen Ama Perspektifi Dar Bir Oyuncu Hiçbir Zaman Üst Düzey Bir Oyuncu Olamaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder'den Drogba gibi olmasını beklemek baya bir saçma olur.İkisi de farklı tip oyuncular.Kaldı ki Drogba gibi başka 1 tane bile oyuncu yok.Ağırlığı yok deniliyor da Sneijder geçen sezon o kargaşada bile kaç tane maç kazandırdı.Kaldı ki yönetim Sneijder'i satarsa taraftarın tepkisini fazlasıyla toplar.

Bir de bazı arkadaşlar duyumcu gibi takılıyor da daha bir şey tutturduğuna tanık olamadım. Zaten bunların %90'ı twitterda yazıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ontivero Cagliari'ye kiralanmış. Satın alma opsiyonlu.

Tarık için Es es 4e inerse transfer bitecekmis 6dan 5e indiler son olarak.Ayrıca Prandelli'nin Tarık'a 6 vereceğimize Darmian'a 7 verelim hem ilerde satarız dediği belirtiliyor ne kadar dogrudur bilinmez paylasmak istedim.Ek olarak Sener Bursa ile anlasmadan kluple görüsmem seklinde bir tavır koymus

Mesaj Yetkileri