1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by comandante
    ohaa ya.adamı vatan haini yaptınız yuh size ne diyeyim.adam bi mektup yazdı barışla ilgili be.pkkyı o mu kurdu?bi onla suçlamadıınız kalmış.asuman hanım da maşallah yani resmen ırkçılık yapmış yılmaz erdoğan kürt diye.çok aciz bir yazı.neymiş de şehidin cenaze töreninde bulunmamış da vatan haini ilan edelim o yüzden.o zaman hepimiz vatan hainiyiz hangimiz bi şehitin cenaze töreninde bulunduk?ikinci yazıyı okumadım bile... yorum da yapmıyorum daha...
    ben gittim şehit cenazesine sen gitmeye tenezzül etmemiş olabilirsin.ama burda asuman budak klafasından uydurup uydurup yazmamış heralde herşey gerçekler.bu adamı vatan haini yapmadık o kendini yaptı.birde bu yazıda asuman budak gibi bir kadının ırkçılık yapmasına imkan yoktur bu yazıdada böyle bir şey yoktur.....

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by gezenti
    ben gittim şehit cenazesine sen gitmeye tenezzül etmemiş olabilirsin.ama burda asuman budak klafasından uydurup uydurup yazmamış heralde herşey gerçekler.bu adamı vatan haini yapmadık o kendini yaptı.birde bu yazıda asuman budak gibi bir kadının ırkçılık yapmasına imkan yoktur bu yazıdada böyle bir şey yoktur.....
    Evet abi haklısın.Yılanlara gereken dersi vermek ırkçılıksa ben de hiçbirşey bilmiyorum.Şu kadar şeyden sonra o kişinin savunulması zoruma gidiyor ve de hainliktir bu...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Mesaj Yetkileri