ILK YARI SIRALAMAMIZ

OYUNCU ISTATISTIKLERI

KALECI

Yuji Rokutan

Gayet iyi bir oyun ortaya koydu.Iyiki diger 2 as kaleci takimdan ayrilmak isteyip gitmis, bu adam parladi.

13 Mac, 7,02 Ortalama

STOPER

Yuji Nakazawa

Yillardir Japonya Milli Takimi`nin stoperligini yapan Yuji, tecrubeleriyle takimimiza cok sey katiyor.Ilk yari ortalama bir performans gosterdi.

13 Mac 1 Gol 6.92 Ortalama

Yuzo Kurihara

Takimimizin bir diger stoperi tecrubeli Kurihara`da iyi bir sezon geciriyor.Bakalim Dunya Kupasi`nda neler yapacak?

13 Mac, 6,98 Ortalama

SOL BEK

Dutra

Adam gibi adam, Cafu`nun sol bekte vucut bulmus hali.En kotu oynadigimiz macta bile adam 7.00`in altina dusmuyor ve 40 yasinda.Helal olsun!

11 Mac, 7,35 ortalama

SAG BEK

Daigo Nishi

Gecen sene bize kiralik olarak gelmisti.Bu sene bonservisini alinca iyice costu.

13 Mac, 7,21 Ortalama

ORTA SAHA

Dimitris Siovas

Orta sahanin gobegindeki dinamik adamimiz.Ogura ile birbirlerini iyi tamamliyorlar.

13 Mac, 7,09 Ortalama

Shoei Ogura

Orta sahamizin on liberosu.Ilk yari iyi isler yapti, ikinci yari cok daha cok sey bekliyorum.

11 Mac, 6,96 Ortalama.

SAG KANAT

Yuki Otsu

Ileri 4`lunun onemli elemanlarindan.Harika oynuyor su an.

13 Mac, 1 Gol, 6 Asist, 7,06 Ortalama

SOL KANAT

Yoichiro Kakitani

Takimin Cristiano Ronaldo`su. Halen gelismekte.Ikinci yari yardiracaktir diye umuyorum.

13 Mac, 3 Gol, 3 Asist 6,87 Ortalama

FORVET ARKASI

Shunsuke NAKAMURA

Buyuk kaptan gene iyi bir performans ortaya koyuyor.Fakat daha fazlasini yapabilecegini biliyorum.

13 Mac, 1 Gol, 6 Asist, 6,97 Ortalama

FORVET

Marko Pantelic

Bu karizma karsisinda kim durabilir? Muhtesem bir ilk yari gecirdi.Durdurulamiyor.

13 Mac, 12 Gol, 2 Asist, 7,45 Ortalama

BIR SONRAKI GUNCELLEME: DUNYA KUPASI BASLIYOR!