Quote Originally Posted by anil luque View Post
Transferler fena değil abi. Biraz daha çıtayı yükseltsek fena olmaz ama seni de anlayabiliyorum zamanında deplasmana gidecek parası olmayan Boavista ile kariyer açmış biri olarak
çıtamız yüksek aslında ama oyuncu bulamıyorum

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Hayırlı olsun ,tebrik ederim 2. lig için Hasan Abi. Kurtlar sofrasına düştük işimiz zor
Burak Kara 'dan "Kara Boğa" M'Passi etkisi görebilir miyiz acaba
Birşey sormak istiyorum ,Futbol direktörüne elden çıkarılacak topçuların listesini verirken oyuncu için min. teklifi genelde ne yapıyorsun?
Burak'ın performansını ancak sahada görebileceğiz.Geçmişinde çok üst düzey oyunlar oynamamış ama bizde ön plana çıkabilir...

Futbol direktörüne genelde sat ya da serbest bırak komutunu veriyorum ben. Genelde formsuz adamları satıyorum çünkü. Fakat ilk 18'de iyi oynayan adamlarımı değerinin altına pek vermem

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Ligin kalitesinde üst sıralardayız bu da hedefi yükseltirrrrr
Ben en az play-off isterim ^^
Ligin kalitesinin altında kadromuz

Aslına bakılırsa 650 bin avro maaş bütçesi bu düzeyde bizim için yeterli.Ben genelde takıma kazandıracağım yıldızlara toplam maaş bütçesinin üçte birini ayırıyorumfakat o seviye maaş isteyecek kalitede isimler bulamadım henüz.... 43 bin avro yıllık maaş verebiliyorum şu anda ve toplamda yaklaşık 400 bin avro maaş bütçemiz duruyor kenarda