Forma lansmanı inanılmazz.![]()
Forma lansmanı inanılmazz.![]()
9-10 halısaha yapan amcalar gibilerReklamsız olunca 100. yıla özel yapılan bir forma vardı taraftar için ona benzemiş sanki.
Forma çok iyi
FM Gazetesi
Benim de hoşuma gitti forma. Keşke tırtıklar da olmasaydı. Diğer formaları merakla bekliyorum. Umarım daha önce de yazdığım gibi ekstra işler yapmazlar formalarda. Sade olması daha güzel. Kanarya gözü, Türkiye haritası falan saçma sapan geliyor bana. Oradan bakınca bir çeşit, buradan bakınca başka çeşit görseller falan.
Bu sezon sponsor olmayacakmış söylediklerine göre. Onlar böyle diyorsa -hele ki Mahmut Uslu- bugün yarın sponsor anlaşması yapılır sanırım. Yapılmadan almak lazım bir forma.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sponsor gelmeden kapmak lazım bundan süper olmuş
Sponsor aylık alınması gündemde ama satılan formalara yansımayacakmış.
Sponsorlar uzun yıllık ve düşük bütçeli teklifler yapmışlar. Biz sponsor olmasak para kazanamazsınız diye tehdit etmişler. Rest çekilmiş. Galatasaray da aynı durumda. Hatta onlar yakın oldukları basın kuruluşlarına Emirates, GazProm sponsor oluyor diye sahte haberler yaptırdılar sırf baskı altına almak için. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Eninde sonunda kulüplerin istedikleri paralara gelecekler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Formamız çok iyi umarım diğer formalar da güzel olur,ben sarı forma bekliyorum bu sene bakalım
kaç paraysa toplayalım 1 ay turksportal yaptıralım
bu arada salih de gol atmış devamı gelir inşallah
Hangi bölgeler için bilmiyorum ama maçlık reklam anlaşması görüşmeleri varmış sanırım. Kol ve sırttır muhtemelen. Formaya reklam alınmayacağı söylendiğine göre forma önü için değildir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aslında Lyon gibi falan sade formalara reklam alınsa. Mesela çubukluya reklam alınmasa ama diğer formalar için ayrı ayrı anlaşmalar yapılsa. SAllıyorum sarı bir formamız olur ona x firmasıyla anlaşırız, diğer üçüncü formaya y firmasıyla anlaşırız göğüs kol ve sırt için. Ancak çubuklu istediğimiz fiyat gelmezse böyle kalır.
Şuna benzer ama farklı formalar için. Yada iç saha da giyilecek forma ayrı dış sahada giyilecek forma ayrı olarak anlaşmalar yapılabilir. İç saha çubukluysa o kalır sade dış saha için anlaşma yapılır.
![]()
Forma güzel olmuş bu sene cubukluyu kesin alırım.Deplasman icinde güzel birşey yapsalar bari.Beyaz t shirt gibi forma sıktı artık.
Salih bu sene Roma'da döktürür Ersun Yanal'da izler. Dediydi dersiniz..
Burak
Haklısın ancak onu zaten bilerek masaya oturacaklar. Mesela sezonda sarı formayı şu kadar maçta giyeceğiz, laciverti şu kadar maçta ve yıllık 8 milyon euro değilde 4 milyon euro olacak gibi. Yani gidipte ben çubuklu formayı istiyorum diyorsa zaten kulübün istediği rakam belli.
Birde bu formalarda göğüs ayrı sırt ve kol da ayrı olacak tabi. Ancak bu söylediğim sistemi bizim ülkede beceripte uygulayacak birileri yok maalesef![]()
sezon bittikten sonra daha net gordum. ersun hoca sampiyonlugu kazanmak icin hicbirseyi riske etmedi. salihin potansiyeline iliskin kuskusu yoktur suphesiz ama tecrubeli isimlerle oynamayi tercih etti, cunku buyuk takimin ozellikle de hedefledigi takim olan fenerbahcenin basina gectigi icin verilen 1 yillik firsati en iyi sekilde degerlendirmek istedi. sampiyon olamazsa gonderilecegini biliyordu. bu sezon da oyle bir baski olacaktir uzerinde. simdi de 4 yildiz saplantisi olustu butun camiada. salih kalsaydi yine kenarda otururdu buyuk ihtimal.
gs camiasi da 4 yildizi saplanti haline getirmis durumda. ya da yonetimi diyelim. toplantinin basinda unal baskan 4.yildiz onemli degil, biz uzun vadeli plan yaptik demesine ragmen prandelli ceviriyi almamis olacak ki gorusmeden satirbaslari aktarirken baskanimiz 4.yildiz konusunda israrli deyiverdi. yani hikayenin ozeti boyle bir yarista riskler minimum tutulacaktir maalesef. salih, emre colak gibi genclere sira gelmez bu ortamda.
nihayetinde ersun yanal salih doktururse cok da sasirmaz, o sadece risk almadi.
Aykut Kocaman'ı bu konuda tebrik ediyorum. Adam gençlere daha çok şans veriyordu. Bence bu saplantılardan kurtulmamız lazım. Salih oynadığı maçlarda çok iyi performanslar gösterdi. Hiç birimiz Salih'i oynattı da şampiyonluk gitti diye bir eleştiri yapmazdık. Dediğim gibi zaten oynadığı maçlarda da nasıl oynadığını biliyorduk. Teknik direktörler kendilerini biraz geliştirmeliler. Millet 18-19 yaşındaki adamlarını, bırak ligi Şampiyonlar Ligi finallerinde Dünya Kupalarında oynatıyor.
Nerden nereye. Aykut Kocaman da zamanında gençlere şans vermiyor diye yerden yere vuruluyordu. Hep dava fazlasını istiyoruz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Formalar çok güzel olmuş. Bu sezon almak şart oldu klasikten. Tanıtım işi garip geldi biraz ama, başkan zaten "ben değişik bir adamım" dedi kendisi
Salih dün gol atmış. Çocuk için en iyisi oldu gitmek. Burada yine oynayamayacaktı. Oynasa da laf eden çok olacaktı. Öyle birilerinin pişmesini bekleyecek sabredecek yapıda değiliz, maalesef.
Beyaz basit gibi dursa da sadelik iyidir. Üçü de güzel. Çubuklu, efsane çubuklu olmuş neredeyse. Hiç kaçırılmamalı.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Deplasman Formamız
3.Formamız
![]()
Beyaz olan en iyisi bence. Mükemmel olmuş hepsi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Formalar çok güzel olmuş, bu sene göğüs reklamı da yok artık almak farz oldu. Normalde forma alan birisi değilim, takımı ligtv üzerinden destekliyorumama başkanın dediği gibi bu sene sponsor taraftar olacak bu formalar kaçmaz.