Kaka'yı adam şahlandırdı yeniden![]()
Kaka'yı adam şahlandırdı yeniden![]()
Alessio Romagnoli'yi renklerimize bağladık.
Spoiler: Oyuncu Profil
Roma'nın genç yeteneği Romagnoli'yi uzun çabalar sonrası renklerimize bağladık. 20 yaşındaki İtalyan stoper için AS Roma'ya 26 MN € ödedik.
Bu fiyatın 2 katını ileride çıkaracağımıza kuşkum yok.
Eugene Khacheridi ile sözleşme imzalandı.
Bana göre bu oyunun en iyi stoperi Khacheridi'dir. Milan kariyerimde Dragovic ile birlikte Kiev'den ikisini de almıştım ve devam eden kariyerlerimin hiçbirinde bunu yapamamıştım tekrar.
Bu transfer döneminde bir yokladık ve olumlu yanıt aldınca 17 MN €'ya renklerimize bağladık. Çok güzel bir transfer oldu bizim için stopere güzel bir transfer daha yapmış olduk.
Monaco bombayı patlattı ; Mesut Özil Monaco da!
Bu transfer dönemi parayı gençlere yatırdığımız için araya bir tane marka değeri olan yıldız serpmek gerekiyordu. Açıkcası kadroyu açıp baktığımda her bölgede 2-3 tane yıldız oyuncumuz mevcuttu ve bende parayı yıldızlara yatırmaya gerek duymadım.
Mesut Özil'i aldık ve gerekli olan yıldız oyuncu transferini de yapmış olduk. Real Madrid de iyi performans gösteremeyen Kaka'dan sonra Mesut'u coşturmak istiyoruz.
Mourinho'ya selam olsun!
Lucas Evangelista ve Omar Quintana Monaco da!
Bu iki arkadaş da yeni gelecek vaadeden isimlerimiz olacaklar. Lucas'ın as mevkisi AMC ama orta alanın her yerinde oynuyor.
20 yaşındaki yıldıza 9 MN € verildi.
Omar Quintana ise defans sağ ve stoper mevkilerinde oynuyor. Sağ tarafa pek yatkın olacağını sanmıyorum o yüzden ideal bir stoper olarak görüyorum.
Geleceği olan bu arkadaşımızı da 2.7 MN €'ya aldık. Bu sezonu Ajaccio takımında kiralık olarak oynuyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok ilginç bir olay oldu benim açımdan daha önce bu kadar erken bıraktığına şahit olmamıştım.
Bir bakıma iyi oldu diyebiliriz zırt pırt çağırıp duruyorlardı bu adamın ki de can yani her sezon her alanda gol kralı ol bi de git milli takımda maç oyna..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!