Konu tekrar açılmıştır, tekrar başarılar![]()
Konu tekrar açılmıştır, tekrar başarılar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tekrar basarılar.![]()
İlk sezona noktayı koyduk. Takımlar arasında üçer maç oynadıktan sonra 2 gruba ayrıldık ve beş maç daha yaptık. 38 maç sonunda ligi 66 puanla 3. sırada tamamladık. Sezon içerisinde inişli-çıkışlı bir grafiğimiz olmasına rağmen, play off aşamasında şampiyonluk şansımız hala yüksekti, Crusaders maçının kaybederek bu ihtimali ortadan kaldırmış olduk. Ezeli rakibimiz Linfield ise, son maçta şampiyonluğunu garantilemiş olarak çıktığı maçta Crusaders'e yenilince, ligi 3. sırada tamamlamış bulunduk.
Spoiler: Lig Fikstürü
Fazlasıyla ofansif bir anlayışla sezonu tamamladık, sistemimden taviz vermedim ve oynanan maçlara bakarsak, genelde deplasmanda bu sebeple kayıplar yaşadığımızı görüyoruz. Şimdi iyi hücum maç kazandırır iyi savunma şampiyonluk felsefesiyle, arkayı da daha sağlama alarak 2. sezona hazırlanacağız tabi bu demek değil ki hücum yönünden taviz vereceğiz.
Ligin en fazla gol atan takımı olduk, tabi son 3 sıradaki takımları saymazsak en çok gol yiyen takımı da.
Spoiler: Puan Durumu
Tabi krallığı da 2 forvet oyuncumuz paylaşmış oldu. Uzun kalıplı yanında hızlı pırpır adam taktıği 4-4-2 dizilişinde bu sezon işimizi gördü. Sadece kanat oyuncularımızın yaptığı 31 asist de, bu sistemi hücum anlamında layıkıyla kullandığımız yönünde. Ayrıca 24'er gol atan 2 forvetimiz de, toplamda 23 asist yaparak gol attırma görevlerini de eksiksiz yerine getirdiler.
Spoiler: Oyuncu Verileri
Kupalarda ise başarılı bir sezon geçiremedik, bu sezon ise hedef en az 2 kupayı kazanmak ve tabi ki şampiyonluğu da.
Spoiler: Kupa Maçları
Yeni sezonda hedefimiz, daha güçlü bir takım oluşturmak, savunma yönü kuvvetli oyuncularla kadro derinliğini sağlamak. İrlanda'da kalbur üstü oyuncularla anlaşmamız kulüp yarı profesyonel olduğu için sıkıntılı olabiliyor, hemen profesyonel olmamız lazım ki yatırımlarımız artsın.
Spoiler: Kadro Durumu
Spoiler: Takım Durumu
"YÜCE ATATÜRK"
Avrupaya gidiyoruz herhalde![]()
Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek imkansız, o nedenle Avrupa Ligi iyidir.
Yönetim takımı profesyonel yapmadığı için transfer bütçemiz 3 bin Euro, bu nedenle bedelsiz transferlere yöneldik. Takımdan geçtiğimiz sezon oynamadığı için huzursuzluk çıkaran oyuncuları gönderdim, bu arada geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan oyuncumuz Liam Boyce, sözleme uzatmayı kabul etmeyerek takımdan ayrıldı.
Takviye yaptığımız oyuncular da, daha çok savunma ve orta sahada oynayabilen oyuncular oldu. Sağ bekimiz Tomas önce sözleşme uzatmaya yanaşmayıp takımdan ayrıldı, sonra da yeniden aramıza katıldı. Boyce ise henüz kendine takım bulabilmiş değil.
Ayrıca 7 oyuncuyu da alt yapıdan çıkarıp sezon öncesi kampa davet ettim. 27 kişilik kadroyu 21-22 kişiye düşürüp sezona bu şekilde giriş yapmak hedefim. Boyce yerine ise oyuncu transferi düşünmüyorum, şimdilik 15 yaşındaki genç yeteneğimizle yerini doldurmak hedefim.
Hazırlık maçları ile Avrupa Ligi maçlarını beraber yürütüyoruz. İlk turda eşleştiğimiz Hiberniana'a karşı turu geçeceğimizi düşünüyordum ama bu kadarını hiç beklemiyordum. 2 maçta bulduğumuz 9 gol, büyük moral sağladı. Resmi maçlarda as takımda düşündüğüm oyunculara şans verirken, hazırlık maçlarında yedek oyuncularım şans buluyor.
İkinci eleme turunda seri başı ekiplerden Hollanda temsilcisi Heerenveen ile eşleştik. İlk 2 maçı gördükten sonra beklentilerim arttı. Deplasmanda oynadığımız ilk maçta kaybettik ama oyun olarak ezilmedik, bu nedenle inancımı kaybetmedim. Üst üste kaçırdığımız pozisyonlar avantaj sağlamamızı engellese de, ümidimizi kaybetmemize de engel oldu.
İkinci maç ise şahaneydi. Üstelik de maç öncesinde gerçekleşen kura çekimine, Heerenveen dolayısıyla seri başı olarak girdik ve 3. turda nispeten daha kolay iki rakipten biri bizi bekliyordu. Maça damgasını vuran yine Joe oldu, yaptırdığı penaltı (penaltı tartışmalıydı ve işimizi kolaylaştırdı diyebilirim) ve attığı 2 golle peri masalının devam etmesini sağladı. 15'lik Magilton'dan da hala siftah yapmasını bekliyorum, gol atan en genç oyuncu ünvanını almak için.
Ve rakibimiz Ferençvaros oldu, bu turu da geçebiliriz, artık büyük düşünüyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Hibernian ve Heerenveen'i geçmissin Ferençvaros'u da elersin![]()
İşte Bu Be !
Bekle Bizi Avrupa Bu Gelen Kral'ın Ayak Sesleri![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar (:
Beklediğimiz gibi olmadı, peri masalı sona erdi ve lig başlamadan evimize döndük. İlk maçtaki etkisiz oyunu görünce 2. maç için de ümidim kalmamıştı çünkü bizden daha iyi bir takım. Evimizde de kötü bir yenilgi aldık, tek tesellim 15'lik Magilton ilk golünü attı bu maçta.
Avrupa'da beklediğimden daha iyi bir yerde elendik. Şimdi tek düşüncemiz şampiyonluk, aksi halde büyüyemeyeceğiz. Zorlu uzun lig maratonu başlıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında Yenebileceğimiz Bir Takımdı Macar Ekibi Ama Olsun Seneye İntikamını Alırız Unutmayız Bunu![]()
Tutukluk vardı takımda, gol kralını hala ikna edemedik, kendisi boşta, kral olduğu takıma imza atmıyor. Bu nedenle hücumda bizim genç alışana kadar sıkıntı çekebiliriz. Seneye ŞL'den elenmek nasip olur inşallah.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hadi güncellemeyi yapta bir şampiyonluk görelim![]()
Bu sefer kaç gün aktif olur![]()
Daha sezona yeni başladım durun ama canım sıkkın, benim 15'lik veledi kaptılar, uçtu yuvadan, oysa ben onu yıldız yapacaktım, gol kralı yapacaktım, yazık etti kendine.
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar hocam bu sene alacağız o ligi başka yolu yok Linfield'le fark artmasın![]()
Bildiğin wonderkid uçtu gitti he abi ?![]()
Geçen sezon uzun lig maratonunda strateji hatası yaptım, son düzlükte şaha kalkacağız bu sene ve şampiyonluk sayısında geçeceğiz onları.
Gitti, gitti gitti gitti gitti. Gitti ya kafasını kullanamadı, ben onu yıldız yapacaktım, gol kralım olacaktı, 90 bin euro imza ücreti ödediler ve kaptılar, ben de yeni sözleşme önermiştim ama kabul etmedi, gittiği takım da takıl olsa bari...
"YÜCE ATATÜRK"
Belki lerde ciddi bir sakatlık geçiricekti hocam olumlu yönden bakalım![]()
Hadi Bakalım Yeni Beyaz Atlı Prensimizi Bekliyoruz![]()
Avrupa'dan elendik ve bu moral bozukluğuyla ligin ilk maçında farklı bir mağlubiyet aldık. İlk yerel kupadan çeyrek finalde elendik. Lig Kupası'nda ise tur atladık. Ligde ise inişli çıkışlı grafik sergiliyoruz. Evimzde oynadığımız Glentoran maçını kaybedince, Linfield maçı büyük bir önem kazandı. Bu maçta da alınacak olası bir kötü sonuç, ipimin çekilmesi anlamına gelecekti, bir kaç maç üst üste kazanarak yukarılara tırmanmamız gerekiyor ama önümüzde oynayacağımız 5 maç deplasmanda olacak üst üste, burada çıkabilecek kötü sonuçlar beni korkutuyor.
Bu arada yeni prensim kendini taraftara da iyice sevdirdi, Linfeld'e 2 gol atarak. Harkness, Magilton kadar parlak bir genç olmasa da, üzerinde bir kaç sene duracağım. Ayrıca kadromda Harkness hariç, bu sezon başında altyapıdan çıkardığım 5 16 yaşında oyuncum daha var, zaman zaman forma şansı veriyorum, vereceğim kendilerine.
"YÜCE ATATÜRK"
Kötünün iyisi denebilir abi![]()
Beş deplasmanın üçünü kaybettik, birisi kupa maçıydı ve bir yerel kupaya daha veda ettik bu şekilde. Bu 7 maçlık periyotta aldığımız 4 galibiyetle hem moralleri düzelttik, hem yönetimin kötü düşüncelerini dağıttık hem de zirveye yaklaştık.
Kötünün iyisi forvetimiz de son 5 maçta, erken sakatlanarak çıktığı maçı saymazsak 6 gol attı. Takımı sırtlıyor şimdilik ama ne kadar gelişebilir bilmiyorum. Magilton gitmeseydi çoktan açık ara gol krallığında zirvede yer alırdı, şimdi gitti, sadece 1 resmi maça çıkabilmiş, kendisi kaybetti.
Takım form tutsun diye, mevcut 11'i bozmuyorum bu da beni rahatsız ediyor. Zirvede biraz rahat olup zaman zaman yedeklere de şans vermek istiyorum, onları oynatamamaktan çok rahatsızım, bu gençler geleceğimiz olacak, gelişmelerini sağlamalıyım.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok büyük değişiklikler değilde arada 1 2 genci oynatsan bile yeter bizde merak ediyoruz gençlerini![]()
Bu senede şampiyon olda başka zaman gençleri oynatırsın![]()
7 maçlık bir galibiyet serisi aldığımız dönemde zirveye ulaşmıştık. Evimizde kaybettiğimiz Ballymena maçı olmasaydı, muhtemelen zirvede kopup gidecektik. Sonraki maçlarda da sakatlıklar boğuşunca bir türlü seri yakalayamadık, istikrasız yola devam edince zirveden indirdiler bizi.
Normal sezonu liderin 7 puan gerisinde 3. sırada tamamladık ve şimdi ilk maçımız deplasmanda lider Glentoran ile. Bu maç kazanmak zorunda olduğumuz bir maç, kaybedersek kalan 4 maçın önemi kalmıyor. Geçen seneki kadar golcü bir takım olamadık bu sene.
Takımın liderliğini Joe yaptı, partneri Harkness'i de iyi oynattı, umduğumdan fazla gol attı Harkness de bu sezon. Sol kanadımız Donnelly ise 20 asistle sezona damga vuran oyunculardan biri oldu.
Zaman zaman defansta genç oyuncumuz Mitchell'e ve orta sahada Bradley'e şans verdim.
Ayrıca altyapı seçmelerine de Adanalı bir velet geldi.Sözleşme yapın takımın tek Türk oyuncusu, seneye onu kayıracağım dedim.
Alt yapıdan güzel oyuncular çıktı, şampiyon olabilirsek rahatlayacağız ve altyapıya daha rahat yatırım yapabileceğim. Kalan 5 maç 5 galibiyet hedef.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Devamını bekliyoruz![]()
Lideri deplasmanda rahat geçtik, normalde hücum olan taktiğimi maç başlar başlamaz kontraya çevirdim ve gördüm ki kontra oynamak çok daha faydalıymış. Sonra ligin son maçında kaybettiğimiz Ballymena'yı geçtik, intikam zamanı diye hazırlandık maça ve oyuncularım güzel cevap verdiler.
3. maçlarda ise tam beklediğim gibi sonuçlar çıktı, artık zirvede tek takım kalmıştı ve bu hafta da onlarla deplasmanda oynayacağız. Şampiyonluğun en önemli maçı olacaktır.
Deplasmandan en azından kaybetmeden dönüp şansımızı son haftaya taşımak istiyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"