Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
@himone

kenan tam dedigin tarzda bir oyun kurucu, skordan cok takimi oynatan bir guard. hem gelisimi icin oynamasi da gerekli. sakatlik yasanmamis olsaydi o eksigi cok iyi kapatirdi kenan gecen sezon. dikkat ederseniz kenanin yoklugu ile belirgin dusus yasadik. onun geri donusu takima cok sey katar.

jan vesely pivot degil mi, yukarda sutu iyi degil denmis. kleiza gibi degil yani. potaya yakin oynayan bi isim sanirim. dedigim gibi pek tanimiyorum da. kleiza tarzinda bir 4 numara faydali olabilir. atletik olmasini tercih ederim. dis sut da onemli ama atlayip ziplayan bir amerikali faydali olur gibi. bkz. Marcus Slaughter
Kenan savunmada çok zayıf, özellikle perde takibinde çok kötü ve bu durum bizi Avrupa'da çok sıkıntıya soktu. Hücumda da ilk adımı yavaş olduğu için penetre tehdidini oluşturamıyor, hala açıkları olan bir oyuncu. Türkiye'de zaten her türlü oynama fırsatı yakalayacak çünkü yabancı sınırı var ama Avrupa için savunmasını geliştirmesi gerekiyor. Sezon başında sorun olmuyor ama turlar ilerledikçe açığı daha da bir ortaya çıkıyor. Ama bu sene ilk tur da çok zorlu geçecek.

Jan Vesely pivot değil, pivot kadar fizikli ama atletik bir 4 numara. Özellikle ribaunt konusunda bize çok katkısı olacaktır. Ben de çok iyi tanımıyorum ama haberleri gördüğüm gibi hemen youtube'dan videolarını izledim, 1 tane bile şutla basketini görmedim tamamı insanlık dışı smaçlardan oluşuyordu. Zor durumda kalırsak 5 numara da oynar, Bjelica bile oynadıysa o da oynar.

Normalde Hickman yerine Calathes alınmış olsaydı transfer yeter derdim ama Hickman nedense bana işte bu dedirtmiyor, umarım yanılırım.