Fenerbahçe'yi yönetiyorum. İlk sezonu şampiyon bitirdik, kupayı aldık. Üstüne süper kupayı aldık. Gitmek isteyen yada illa ilk 11'de oynayacağım diye tutturanlar dışında hiç bir oyuncuyla sorun yaşamadım. Şimdiye kadar tüm takım konuşmalarım olumlu yansıdı. Genel bir mutsuzluk hali olmadı hiç takımda, onu niye satıyorsun bu niye geldi filan benzeri şeylerde hiç yaşanmadı.

İkinci sezon başladığından beri takım konuşmalarının etkisi düştü. Yine benzer seçimleri yapıyorum ama düşünceli göründü, tepki vermedi gibi sonuçlar çoğalmaya başladı. Başarı olarak bir sorunda yok, namağlup lider durumdayız.

Hatta şöyle bir durum oldu; 5-4 kazandığımız bir maçtan sonra yardımcımın da önerisiyle takıma düzeltmemiz gerekenler var gibi bir şey söyledim. Daha öncede bu seçeneği kullandığım olmuştu. Söz konusu maçta diğer oyuncuların tamamı ateşlenmiş göründü, odağı arttı gibi tepkiler verirken muhtemelen 3 gol 2 asist yaptığı için Caner Erkin kafası karıştı gibi bir sonuç verdi. Üzerine beni basına şikayet etti Geçen sezonun en iyi yerlisi seçildi ligde. O nedenle alttan aldım, bir iki ay konuşmalarımı takip edeceğini, kırıcı konuşursam ayrılmayı düşüneceğini filan söyleyerek tehdit etti oyunla bir olmayayım dedim yine alttan aldım. Şimdi çözüldü durum sıkıntı yok.

Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Takım konuşmalarını genel olarak mı yapmayı tercih ediyorsunuz, yoksa tek tek konuşmak daha mı faydalı sizce? Bana maç başında genel, devre arası ve maç sonlarında ise tek tek konuşmak daha makul geliyor şu yaşananlardan sonra.

En son FM 2006 oynamıştım. Oyunun bu kadar detayı yoktu o zamanlar. Yanlış hatırlamıyorsam oyuncuyu basına öv ve eleştir seçenekleri vardı. Şimdi oyuncu bizi basına şikayet ediyor. İşler nereye gelmiş