22.HAFTA

Deplasmanlarda kullandigimiz taktik etkisini gostermeye devam ediyor.Zor bir deplasmandan galibiyetle ayriliyoruz.

Tecrubeli oyuncumuz Dutra bu macla birlikte F Marinos kariyerinin 450.macina cikti.Dile kolay, 450 mac...Kendisini tebrik ediyoruz.

Yunanistan Teknik Direktoru Fernando Santos kadroya yine oyuncumuz Dimitris Siovas`i cagirmadi.Oysaki Siovas formuyla Milli Takimi hakediyordu..

23.HAFTA

Kendi evimizde, kisir gecen macta rakibin kilidini genc oyuncumuz Kumagai ile aciyoruz.

Manchester United, Paris Saint Germain, Chelsea ve Juventus`un pesinde oldugu, Arjantin`in en onemli genc yeteneklerinden Fulgeral ile anlasmistik.

Ama ne yazik ki bu transferin 2016`da gerceklesecegini ogrendigim icin veto vermek zorunda kaldim.Cunku bu kluple uzun vadeli planlarim yok ve transfer butcesini bosa kullanmak istemiyorum.

THE EMPEROR`S CUP

Rakibimizi rahat bir sekilde alt ediyoruz.

Bir sonraki turda rakibimiz guclu olacak...

Bu sakatlik belki de benim hatam yuzunden oldu.Lig maclarinda fazla forma sansi veremedigim Kerlon`a bari kupa maclarinda full forma sansi vereyim, hem gozumuz gonlumuz acilir dedim, gercekten harika oynadi macta ve ilkyarinin sonuna dogru sakatlandi.Fakat butun mac oynattim.

SON DAKIKA!

Yonetimden ek gelir saglamasi icin 1 ay onceden Kardes Klup bulmasini istemistim.Ve sonunda bulduk.Galatasaray artik kardes klubumuz!

24.HAFTA

Gene iyi oynadigimiz bir macti.Her sey yolunda giderken hafif sakatlanan Pantelic ve Kazuki`nin eksikligini hissettik.Tek bir pozisyon verdik ve golu yedik.Neyse, en azindan deplasmanlarda istedigim futbolu oynuyoruz artik.