Sayfa 17 / 35 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Es Es bando için iyi oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Es Es bando için iyi oldu
    Es-Es fena gidiyor bu sene. Hemen ensemdeler

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ligin kalitesi şimdi ne yükselir ha

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yükselsin iyi olur. Daha çok takımla avrupayı fethederiz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Türkiye Kupası

Süper Liğ

Az kalsın Namağlup ünvanımız gidiyordu.

İlk yarıyı lider kapattık. En yakın rakibimiz Es-Es e 7 puan fark attık. Ve namağlup bitirdik.

Türkiyede yılın yerli 11 i belirlendi ve 5 oyuncumuzu sokmayı başardık.

Türkiye kupası gruplarında zor kura çektik. Zaten pek hedefim yok. Olmasa da olur. Kupa pörtföyümüze kendisini dahil etmiştik. İkincisi önemli değil.

O kadar rakibin arasından Dortmundu çekmeyi başardık. Eleme ihtimalimiz var. Kendileri ile bir kez AL finalinde birde hazırlık maçında karşılaştık. Al finalinde yenerek kupayı aldık. Hazırlık maçında da berabere kaldık. Yani daha mağlubiyetimiz yok. İlk maçın evimizde olması kötü oldu. Gol yemeden 2-3 farkla yenmemiz lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

San Marino olarak aldığımız biletleri size satıp fazladan seyirci avantajı sağlayacağız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

San Marino olarak aldığımız biletleri size satıp fazladan seyirci avantajı sağlayacağız
    Sen kafanı takma gün gelecek Romayı olduğu gibi tüm italyayı turuncu yapacağız. Adana arkanda merak etme.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sözleşme teklif ettik gelirse sezon sonunda bedelsiz gelecek.

950,000 TL ye Fenerbahçe ile anlaştık. Gelmek üzere.

1,4 M verdim ama Ajax peşinde idi vardır bir hikmeti dedim aldım.

Haftalık 102,000 TL verip aklını çeldim. Sezon sonunda aramıza katılacak. Bedelsiz. Şenerin veliahtını bulduk. Sağ bekimizide aldık. Böyle birde stoper ile sol beke bulsam süper olur.

Yine Fenerbahçeden aldım. Ama bu sefer bedel ödemedik. Bu arada Fenerbahçe orjinli oyuncularımız çoğaldı. Recep Niyaz-Selçük serbest-Cengiz- Mehdi Akgül ve son olarak Metin oldu. Aklımda olanlar bunlar ki daha öncede aldıklarım oldu.

Üniversidad Catolica dan 1,5 M TL vererek aldım. Tabi bunu 1,5 yıl önce almıştım ama anca geldi. Neden aldığımı bilmiyorum. Belki ilerde para eder düşüncesi ile almış olabilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sen kafanı takma gün gelecek Romayı olduğu gibi tüm italyayı turuncu yapacağız. Adana arkanda merak etme.
    Transferler müthiş Brezilyali elemanı çok beğendim ama bu kuracı Figo varken işimiz zor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Transferler müthiş Brezilyali elemanı çok beğendim ama bu kuracı Figo varken işimiz zor
    Valla o brezilyalı gelsin diye dua ediyorum. Kakuta mırın kırın ediyor sezon sonu yolları ayırabilirim. Yerine bu iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Brezilya'lı hariç hepsi gelsin özellikle Türkler ^^

Brezilyalının yaratıcılık biraz gelişirse efsane bir on numaramız olur, Türklerde hiç fena değil mehmet işcandanda yeni bir dani alves etkisi bekliyruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Brezilya'lı hariç hepsi gelsin özellikle Türkler ^^
    Neden leo cum gelmesin. Bir bildiğinmi var
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Brezilyalının yaratıcılık biraz gelişirse efsane bir on numaramız olur, Türklerde hiç fena değil mehmet işcandanda yeni bir dani alves etkisi bekliyruz
    Hepsi geldi. Bir Cengiz ara transferde geldi diğerleri sezon sonunda geliyor. O brezilyalıya haftalık 115,000 TL veriyorum. Beni seçsin diye zorladım. Sezon sonunda gelsin yaratıcılığına yükleniriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sezonun başındaki Erciyes maçı gibi tam 2-0 dan çevirdik derken son dakikada kendi kalemize attığımız golle 3 puandan olduk.

Hala namağlup gidiyoruz. Allah bozdurmasın serimizi. 25 maçlık yenilmezlik serimiz var.

Ziraat Türkiye Kupası

Ve ilk yenilgimizi aldık. Ama kupa maçında aldık. Her sene mutlaka gruplarda bir mağlubiyet alıyoruz.

Adam golünü attı sonrasında sakatlandı. ve 2 ay bizden ayrı kalıyor. Oğuzhan Berberi 15 M TL ye Lokomotif Moskovaya sattık. Hakan Arslanıda kiralık göndermiştik. Şimdi Canere bir şey olmasın diyorum. Yoksa kalitesiz yedeklerle maça çıkarım. Daha doğrusu asıl mevkisi stoper olan üç oyuncumla çıkmak zorunda kalacağım.

Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik.

Umarım lider bitiririz de rakibimiz Antalya olur. En azından finalde iki güçlü rakip olan Rize ve Eskişehirden biri ile mücadele ederiz.

Ara transfer döneminde şişkin kadroyu azaltmaya çalıştık.

Turkiye ile o gruptan cikacagimizi dusunuyorum, birde F grubu ne olmus oyle valla, Ispanya 0 ceker o grupta
    Dortmund'u da eleyebiliriz, evde gol yemememiz lazim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Dortmund u AL de yenmiştik,Şl de de yenebilriiz hocam,kolay gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Aynen Avrupa Ligi'nde yenmiştik yine yenebiliriz.
    O Brezilya'lı hoşuma gitmedi ondan kanka (:

Beşiktaş 6-0

6 yı takmışız beşiktaşa biraz abartmışız, Eskişehirde nazar boncuğu olsun diyeceğim ama güzel oynamışız şanssızlık..

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Transferler gayet guzel, iyi de gidiyoruz.Eskisehir maci cok onemli degil.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Dortmund u AL de yenmiştik,Şl de de yenebilriiz hocam,kolay gelsin
    İnşallah yeneriz. Evimizde elimizden kaçırdık.
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Turkiye ile o gruptan cikacagimizi dusunuyorum, birde F grubu ne olmus oyle valla, Ispanya 0 ceker o grupta
    Dortmund'u da eleyebiliriz, evde gol yemememiz lazim
    Rahat çıkarız gruptan da İspanya ne yapar bilemiyeceğim. Rakipleri sağlam.
    6 yı takmışız beşiktaşa biraz abartmışız, Eskişehirde nazar boncuğu olsun diyeceğim ama güzel oynamışız şanssızlık..
    Dediğin gibi şansızlık. Maçın sonlarına doğru bari beraberliği yakalayalım diye yüklendim. O arada da ikinciyi duran toptan yedim. Şu anda bir tek Süper ligde namağlubuz.
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Transferler gayet guzel, iyi de gidiyoruz.Eskisehir maci cok onemli degil.
    Teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Deplasmanda evimizde aldığımız mağlubiyetin acısını çıkardık.Tam da istediğimiz gibi yarı finalde Antalya geldi.

Süper Lig

Avrupa Şampiyonlar Ligi
    Evimizde güçlü Dortmundu elimizden kaçırdık. Kaleceli süper oynadı. Umarım ikinci maçta kötü oynar.

Ama bizde yakaladığımız fırsatları dağlara taşlara vurduk. Deplasmanda böyle yapmamalıyız.

Lig ve kupa için söylenecek fazla bişey yok artık sana ama Şlde ilk maçtaki istatistikler olursa işimiz deplasmanda zor, maçın geneli nasıldı bılmıyorum ama istatistiklere bakarak yorum yaptım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lig ve kupa için söylenecek fazla bişey yok artık sana ama Şlde ilk maçtaki istatistikler olursa işimiz deplasmanda zor, maçın geneli nasıldı bılmıyorum ama istatistiklere bakarak yorum yaptım
    Dediğin doğru maç genelinde de hep uzaktan şutlara mecbur bırakıldık. Oda bize gol olarak dönmedi.
    Ve hala Dortmunda yenilmedik. 3.maçımızdan da alnımızın akı ile çıktık. Şimdi darısı rövanş maçına inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ligde, kupada rahat gidiyoruz umarim Dortmund`u deplasmanda geceriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Valla balınamı desem nasıl desem bilmiyorum ama geçtik. Bu seferde Dortmundtan daha güçlüsü çıktı karşımıza yine ilk maç evimizde ama benim umudum yok. Bu sene buraya kadarmış. Artık seneye daha çok üstüne koyup devam edeceğiz. Birazdan yeni güncelleme gelecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Topa daha hakim hücumda da bol pozisyona giren Adana istiyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Valla Drotmund maçları hiç öyle olmadı. Benden çok adamlar oynadı. Defansifte çıkmadım iki maça ama yinede sıkıntılı bir tur oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Takım berbat oynuyordu umudum kalmamıştı heleki iki oyuncumu sakatlığa kurban verdikten sonra artık tur gitti gözüyle bakıyordum. Biliyordumki Dortmund habire bastırıyordu ve her an gol atabilirdi. Ve tahmin ettiğim oldu golü yedik. Maç artık bitti düşüncesi ile maç görüntülerini önemliye getirip bıraktım. Çabuk bitsin diye yapmıştım. Maç öncesinde kondisyonları az olan Bedri ile Selçuk'u yedekte başlatmıştım. Sakatlık lar yüzünden ikisinide oyuna aldım. Ve ikisinin güzel golleri ile maçı aldık. Hayret ettim. Acaba baştanmı onlarla başlasaymışım.
    Sezon sonunda ikisi de dahil olmak üzere geçen senelerde yaptığım gibi gençlerimin gelişimlerini ilk yıllarından itibaren vermeye çalışacağım.

Ve Rüya'nın Sonu Arkadaşlar.

Elin kırılsın emi Figo neden Hajduk'u çekmedin :S

Bursa'ya ne olmuş öyle. Açık ara şampi... gibisin.

Oluyo böyle arada hiç ummadığn oyuncuyu alıyosun oyuna adam maçı çeviriyor sonra 11 oynatmaya başlıyosun sonuç patates O kadar adamın arasından sana gelecekti dmi, kadroları nasıl bilmiyorum ama dortmund'tan sonra geçeceğimizi düşünüyorum pariside

Sayfa 17 / 35 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri