Es Es bando için iyi oldu![]()
Es Es bando için iyi oldu![]()
Ligin kalitesi şimdi ne yükselir ha![]()
Yükselsin iyi olur. Daha çok takımla avrupayı fethederiz![]()
![]()
Türkiye Kupası
Süper Liğ
Az kalsın Namağlup ünvanımız gidiyordu.
İlk yarıyı lider kapattık. En yakın rakibimiz Es-Es e 7 puan fark attık. Ve namağlup bitirdik.
Türkiyede yılın yerli 11 i belirlendi ve 5 oyuncumuzu sokmayı başardık.
Türkiye kupası gruplarında zor kura çektik. Zaten pek hedefim yok. Olmasa da olur. Kupa pörtföyümüze kendisini dahil etmiştik. İkincisi önemli değil.
O kadar rakibin arasından Dortmundu çekmeyi başardık. Eleme ihtimalimiz var. Kendileri ile bir kez AL finalinde birde hazırlık maçında karşılaştık. Al finalinde yenerek kupayı aldık. Hazırlık maçında da berabere kaldık. Yani daha mağlubiyetimiz yok. İlk maçın evimizde olması kötü oldu. Gol yemeden 2-3 farkla yenmemiz lazım.
San Marino olarak aldığımız biletleri size satıp fazladan seyirci avantajı sağlayacağız![]()
Sözleşme teklif ettik gelirse sezon sonunda bedelsiz gelecek.
950,000 TL ye Fenerbahçe ile anlaştık. Gelmek üzere.
1,4 M verdim ama Ajax peşinde idi vardır bir hikmeti dedim aldım.
Haftalık 102,000 TL verip aklını çeldim. Sezon sonunda aramıza katılacak. Bedelsiz. Şenerin veliahtını bulduk. Sağ bekimizide aldık. Böyle birde stoper ile sol beke bulsam süper olur.
![]()
Yine Fenerbahçeden aldım. Ama bu sefer bedel ödemedik. Bu arada Fenerbahçe orjinli oyuncularımız çoğaldı. Recep Niyaz-Selçük serbest-Cengiz- Mehdi Akgül ve son olarak Metin oldu. Aklımda olanlar bunlar ki daha öncede aldıklarım oldu.
Üniversidad Catolica dan 1,5 M TL vererek aldım. Tabi bunu 1,5 yıl önce almıştım ama anca geldi. Neden aldığımı bilmiyorum.Belki ilerde para eder düşüncesi ile almış olabilirim.
Brezilya'lı hariç hepsi gelsin özellikle Türkler ^^
Brezilyalının yaratıcılık biraz gelişirse efsane bir on numaramız olur, Türklerde hiç fena değil mehmet işcandanda yeni bir dani alves etkisi bekliyruz
Neden leo cum gelmesin. Bir bildiğinmi var
Hepsi geldi. Bir Cengiz ara transferde geldi diğerleri sezon sonunda geliyor. O brezilyalıya haftalık 115,000 TL veriyorum. Beni seçsin diye zorladım. Sezon sonunda gelsin yaratıcılığına yükleniriz.
Sezonun başındaki Erciyes maçı gibi tam 2-0 dan çevirdik derken son dakikada kendi kalemize attığımız golle 3 puandan olduk.
Hala namağlup gidiyoruz. Allah bozdurmasın serimizi. 25 maçlık yenilmezlik serimiz var.
Ziraat Türkiye Kupası
Ve ilk yenilgimizi aldık. Ama kupa maçında aldık. Her sene mutlaka gruplarda bir mağlubiyet alıyoruz.
Adam golünü attı sonrasında sakatlandı. ve 2 ay bizden ayrı kalıyor. Oğuzhan Berberi 15 M TL ye Lokomotif Moskovaya sattık. Hakan Arslanıda kiralık göndermiştik. Şimdi Canere bir şey olmasın diyorum. Yoksa kalitesiz yedeklerle maça çıkarım. Daha doğrusu asıl mevkisi stoper olan üç oyuncumla çıkmak zorunda kalacağım.
Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik.
Umarım lider bitiririz de rakibimiz Antalya olur. En azından finalde iki güçlü rakip olan Rize ve Eskişehirden biri ile mücadele ederiz.
Ara transfer döneminde şişkin kadroyu azaltmaya çalıştık.
Turkiye ile o gruptan cikacagimizi dusunuyorum, birde F grubu ne olmus oyle valla, Ispanya 0 ceker o grupta![]()
Dortmund'u da eleyebiliriz, evde gol yemememiz lazim![]()
Dortmund u AL de yenmiştik,Şl de de yenebilriiz hocam,kolay gelsin![]()
Aynen Avrupa Ligi'nde yenmiştik yine yenebiliriz.
O Brezilya'lı hoşuma gitmedi ondan kanka (:
Beşiktaş 6-0
6 yı takmışız beşiktaşa biraz abartmışız, Eskişehirde nazar boncuğu olsun diyeceğim ama güzel oynamışız şanssızlık..
Transferler gayet guzel, iyi de gidiyoruz.Eskisehir maci cok onemli degil.![]()
İnşallah yeneriz. Evimizde elimizden kaçırdık.
Rahat çıkarız gruptan da İspanya ne yapar bilemiyeceğim. Rakipleri sağlam.
Dediğin gibi şansızlık. Maçın sonlarına doğru bari beraberliği yakalayalım diye yüklendim. O arada da ikinciyi duran toptan yedim. Şu anda bir tek Süper ligde namağlubuz.
Teşekkürler.
![]()
Deplasmanda evimizde aldığımız mağlubiyetin acısını çıkardık.Tam da istediğimiz gibi yarı finalde Antalya geldi.
Süper Lig
Avrupa Şampiyonlar Ligi
Evimizde güçlü Dortmundu elimizden kaçırdık. Kaleceli süper oynadı. Umarım ikinci maçta kötü oynar.
Ama bizde yakaladığımız fırsatları dağlara taşlara vurduk. Deplasmanda böyle yapmamalıyız.
Lig ve kupa için söylenecek fazla bişey yok artık sanaama Şlde ilk maçtaki istatistikler olursa işimiz deplasmanda zor, maçın geneli nasıldı bılmıyorum ama istatistiklere bakarak yorum yaptım
Ligde, kupada rahat gidiyoruz umarim Dortmund`u deplasmanda geceriz.![]()
Valla balınamı desem nasıl desem bilmiyorum ama geçtik. Bu seferde Dortmundtan daha güçlüsü çıktı karşımıza yine ilk maç evimizde ama benim umudum yok. Bu sene buraya kadarmış. Artık seneye daha çok üstüne koyup devam edeceğiz. Birazdan yeni güncelleme gelecek.
Topa daha hakim hücumda da bol pozisyona giren Adana istiyorum ben![]()
Valla Drotmund maçları hiç öyle olmadı. Benden çok adamlar oynadı. Defansifte çıkmadım iki maça ama yinede sıkıntılı bir tur oldu.
![]()
Takım berbat oynuyordu umudum kalmamıştı heleki iki oyuncumu sakatlığa kurban verdikten sonra artık tur gitti gözüyle bakıyordum. Biliyordumki Dortmund habire bastırıyordu ve her an gol atabilirdi. Ve tahmin ettiğim oldu golü yedik. Maç artık bitti düşüncesi ile maç görüntülerini önemliye getirip bıraktım. Çabuk bitsin diye yapmıştım. Maç öncesinde kondisyonları az olan Bedri ile Selçuk'u yedekte başlatmıştım. Sakatlık lar yüzünden ikisinide oyuna aldım. Ve ikisinin güzel golleri ile maçı aldık. Hayret ettim. Acaba baştanmı onlarla başlasaymışım.
Sezon sonunda ikisi de dahil olmak üzere geçen senelerde yaptığım gibi gençlerimin gelişimlerini ilk yıllarından itibaren vermeye çalışacağım.
Ve Rüya'nın Sonu Arkadaşlar.
Elin kırılsın emi Figo neden Hajduk'u çekmedin :S
Bursa'ya ne olmuş öyle. Açık ara şampi... gibisin.
Oluyo böyle arada hiç ummadığn oyuncuyu alıyosun oyuna adam maçı çeviriyor sonra 11 oynatmaya başlıyosun sonuç patatesO kadar adamın arasından sana gelecekti dmi, kadroları nasıl bilmiyorum ama dortmund'tan sonra geçeceğimizi düşünüyorum pariside