1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Gençlerin şampiyonlar ligidemi var? Ulan yıllardır oynuyorum ilk kez gördüm şuan bayaa şaşırdım vay anasını ya Adamlar senden iyi çıkmış yalnız az zorlasalar avrupayıda turuncuya boyıyacaklarnş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Gençlerin şampiyonlar ligidemi var? Ulan yıllardır oynuyorum ilk kez gördüm şuan bayaa şaşırdım vay anasını ya Adamlar senden iyi çıkmış yalnız az zorlasalar avrupayıda turuncuya boyıyacaklarnş
    Açıkcası sonradan aklıma geldi onların başında maça çıkmak. Keşke diyorum maça ben çıksaydım. Belki daha farklı olabilirdi. Neyse sağlık olsun Kaplan Yavrularım iyi iş çıkarttılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Atamadık Abi Bir Gol Daha Atamadık :( :( :(

Olmadı yapamadık. Maçı uzatmaya götürdük ama bir gol daha atamadık. İnsanın bu Romero ile Selçuk'u falakaya yatırası geliyor. Önceki maçta neredeydiniz diye. Bir parantezde Ümüt için. Yaf sen git Fenere 3 gol at gel burda bir gol atama yapılırmı bu.

Maçı uzatmalara götürmeyi başardık. Ama uzatmalarda atamadık.Ümütün yerine aldığım Heinze de 6,3 le oynadı oda atamadı. Hedefimiz gelecek sene yarı final olacak. Bu sene yapamadığımızı gelecek sene yapacağız.

Mesaj Yetkileri