Şu an bu takımın bu halde olmasının en buyuk sorunu zaten bu , adamları daha antremanın ilk günü odaya çekip gidin bu kulupten dediler. Adamlarda guzel parayı arkalarını dönüp bırakmak istemediler sonuç olarakta bilgisiz yöneticilik nasıl olur bilmeyen yönetim hemen o zaman bundan sonra takımda yeriniz yok dedi . Şenol Hocaya da buyuk ihtimal bunları göndereceğiz öyle ya da böyle sende koruma bunları demeçlerde dendi adamda yapacak birşeyi yok verdiği röportajlarda bu isimleri hep düşünmediğini söyledi . Pinto geçen sezon Batalla gittikten sonra ve daha öncesinde mızmızlanmaya böyle kadın gibi triplere girip maçlarda laka yit hareket yapmaya başlayınca kadro dışı bırakıldı , tam 1 senedir yata yata parasını alıyor diğer isimler içinde böyle olacak . Yapılması gereken kuluplere önerirsin teklif gelirse değerlendirirsin gelmezse ele mahkum oynatırsın şimdi hem gonderemiyorlar hemde yabancı kontenjanı yüzünden bu isimlerin mevkilerine adam alamıyorlar alamazlarda bizim yönetimler hiç bir zaman transfer nasıl yapılır bir oğrenemedi gitti. Aslında Civelli de gönderilmek istendi ama konuşarak takımda oynamak istediğini herşeyini vereceğini söyledi ama buda YALAN bugun penaltıyı resmen bilerek dışarı attığından sonra kritik yerlerde takımı kaynar kazanın içine atacağını gösterdi. Bursaspor taraftarı olmama rağmen ölümüne destekelesemde adam akıllı yönetim gelmedikçe başa üzülerek söylüyorum yeni Kocaelispor, Sakaryaspor olabiliriz sizler dışarıdan takip ettiğiniz için içeride yaşananları pek goremiyorsunuz ama tüm taraftarların en buyuk korkusu bu.

Alıntılı Yanıtla