1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim =)

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Anlamadığım bir şekilde as takımımın bazı önemli oyuncularını maçlara seçemiyorum. Oyuncuların yanında herzaman kırmızı bir SEÇ işareti var. Üzerine tıkladığım ise 1.9.2013 tarihine kadar kulüp bazında futbol oynayamaz yazıyor. Büyük ihtimalle federasyonla alakalı bir şey. Bu yüzden hazırlık kampı için 19 yaş altı kadrodan gençleri as takıma almak zorunda kaldım. Yoksa doğru dürüst kadro çıkmayacak.

Bu oyuncular en erken ligin 4. hafta maçına yetişecekler. Ama form tutmaları, taktiğe alışmaları vs. baya zaman alacak

Last edited by RodiMood : 25.Temmuz.2014 at 08:34

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

TRANSFERLER

Transfer falan yok klübün transfer yasağı var. Özellikle iyi bir sağ bek ve rotasyon için sol bek ihtiyacımız var. Ancak bu sezon bu şekilde idare edeceğiz.
    Transferler yerine klübümüzdeki genç yetenekleri tanıtacağım. Zaten takım idman yurdu gibi. Bu kadar genç adamla ne yapacağım bende bilmiyorum. Bunlar şuanda as takımda olanlar. 5-6 tane de 19 yaş altı takımda var, onları biraz daha pişmeleri için orada bıraktım.

GENÇ YETENEKLERİMİZ

Spoiler: Gençlerin Profilleri(16 Genç İçerir)  

HAZIRLIK KAMPIMIZ

Kampımız güzel geçti. Nispeten kolay takımlarla oynadık. Ancak sezon öncesi hazırlık takımımızın büyük çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu unutmayalım. SEÇİLME sıkıntısı olan oyuncularımız , en erken ligin 4. haftasına yetişecekler.

Bu sezon ağırlıklı olarak bu taktikle oynayacağız. Ancak değişik durumlar için 2 yedek taktiğimizde mevcut.

Ancak ufak tefek sıkıntılarda yok değil. Hazırlık kampında toplam 5 sakatımız var. Özellikle sağ bek pozisyonunda oynatmayı düşündüğüm 2 oyuncu da peş peşe sakatlanınca sağ bekte çok sıkıntı çektik hazırlık kampı boyunca.

Hazırlık Kampı Sonunda Kadromuz
    (Yaş dağılımına Dikkat)

Mesaj Yetkileri