1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Psg :/ ah çok erken goller yediğimiz için elendik , uzatmalarda da başladığı gibi yemişiz .
    Biraz daha atak etkileyici oynat şu takımı ben beğenmiyorum istatistikleri bak
    Valla normalde hücuma dönelik taktiğim var ama nedense istatistikler biraz böyle oluyor. Bu yüzden Şampiyonluğu garantiledikten sonra son 4 maçta ( ZTK finali dahil- Gs maçı hariç) yeni bir taktik denedim. Bu sefer biraz daha iyi gibi. Takıma gelecek sezon onu kullanacağım.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Sampiyonluk icin tebrikler, seneye daha iddiali bir sekilde Avrupa`da olacagiz.
    Teşekkürler. Seneye dediğim gibi en az yarı final istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Varya maç sonunda hepsini falakaya yatırasım geldi ama ellemedim. Böyle berbatmı oynanır. Ne güzel namağlup gidiyorduk.

Bir kez daha Türkiye kupasını aldık. Bu taktiğimizi ilk bu maçta denedik ve mutlu kaldık.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu nedir arkadaş ya beni eleyen şampiyon oluyor. Geçen sezon beni zorla geçebilen Manu ŞL şampiyonu oldu. Bu sene bir gol farkla beni yine zorla geçen PSG şampiyon oldu.

Ben olmayınca Alamanlar sonunda kupayı alabildiler.

Süper Lig ve ZTk da ödül alan oyuncularımız.

Bir sonraki mesajımda Ümüt-Haydar-Aydın-Hüseyin ve Bedri nin gelişimlerini paylaşacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu sezon bize çok katkı sağlayan yerli oyuncularımın gelişimlerini paylaşmak istiyorum. İlk aldığım yada ilk alt yapımdan çıktığı zaman beri ne kadar yol almışız bir görelim.

Aydın ,Bu sezon iyi maçlar çıkarttı ama geçen sezon 8 aylık bir ayak kırılması yaşadı buda gelişimini olumsuz etkiledi.

Bedri, Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren ara ara şans verdim iyi kullandı. Bu sezon epeyi maça çıktı. Gittikçe gelişiyor.

Emre'yi, İlk aldığım 2014 yılından beri devamlı oynatıyorum hatta bu sezon içinde Adanaspor için 125. maçına çıktı.

Haydar'ı Trabzondan bedelsiz almıştım. İlk senesinde pek oynamadı özellikle uzun dönemli sakatlıklar yaşadı ( Raporunda sonradan gördüğüm sakatlanma meyili vardı. Ama 1,5 yıldır daha hiç sakatlanmadı.)
    Son iki sezondur devamlı olarak ilk 11 de oynuyor. Şu anda Arsenal peşinde ve benim satmaya niyetim yok. Onun değerinde bir türk kaleci daha yok. Kendi de habire daha büyük klübe gitmek istiyorum diyor.

Hüseyin 2014-2015 yılında alt yapımdan çıktı.İlk iki senesinde oynatmadım. 3. senesinde ise Erciyeste kiralık oynadı ve 16 maçta şans buldu. Şimdi iki yıldır ilk 11 imde oynuyor. Bu sezona iyi başlamıştı ama Milli maç sırasında 2-3 ay sakatlanınca formunu daha bulamadı. Umarım milli maçlarda formunun zirvesinde olur.

Ve en önemli Kaplanımıza sıra geldi.

Ümüt Gül Adananın yakında efsanesi olacak.2015-2016 sezonunda 16,750 Tl gibi cüzi bir miktara almıştım. İlk sezonunda pek şans bulamadı. 2 sezonunda ara ara oynattım. 3 sezoununda devamlı oynadı ve yıldızı parladı. Artık takımın yıldızı oldu.

Mesaj Yetkileri