Dordmund u geçmemiz çok iyi olmuş,Hajduk un orda ne işi varPSG yide geçebiliriz.
Merhaba arkadaşlar bu paylaşımı RagnarLothbrok da görsün amacıyla geniş bir güncelleme yapıyorum.Çünkü kendisinin bir taktiğini bu maçta denedim.
Bu maçımız Arnavutluk ile olan bir hazırlık maçımız.
Hocam her taktik, her takıma olcak diye bişey yok biliyosun + tek maçlada taktik oturmuyor bende çekıyorum onun sıkıntısını bu aralar bir kaç hafta daha böyle gidecek bende görünüşe göreGalatasaray maçında 60. dakikaya kadar 1-0 öndeydim gayet güzel oynuyorduk Rotariu'yu çıkardım oyundan adamlar 3-1 aldı maçı paylaşıcam birazdan görürsün
![]()
Aynen haklısın ilk maçta iyi olacak değil zaten de bir iki ufak durumlar haricinde iyi idi. Bir de ben bunu Milli maçta denedim. Asıl sezon sonu birde hazırlık maçlarında deneriz.
Bu arada haber kutuma düşen bir mesaj ilgimi çekti. Hiç farketmemiştim ama bizim Kaplan yavruları ne yapmışlar öyle Şl de bir de siz bakın.
Görüyorum ki arkamdan konuşuluyor
O , Bursaspor'un orada ne işi var ??
Şimdi bırakıp gitsen kurtarsan Bursaspor'u olmaz mı benim için ayıp ama görüyorsun son sırada iki üç futbolcu at adamlara bedavadan , bak bunları yazıyorum ben Adana gelecek karşıma affetmicem söyleyim![]()
Figo dostum olduğunu görmüş sanada çatmışBu arada hazırlık maçını yarın 13.00'dan sonra yaparsan sevinirim malum kursa gidiyoruz
Bu arada az at ya bize
![]()
Bitti maç hemen ertesi idi ama yinede az attılar. Ona bende sevindim. Malum benimkiler bazen ayaklarının ayarını şaşıyorlar.
Figoya inat geçeceğiz.
Yok be ne dalgası ciddiyim. Bak gör ilk maçta 19 yaş altı ile çıkacağım. Tabi ne zaman denk gelir onuda bilemem.
Yaf onu bunu bırakında az Kaplan yavrularına bakın.![]()
Senin bu aslan parçaları Şampiyonlar Ligi'ni alacakmış az kaldı kullansana bu isimleri![]()
Az daha pişsinler içlerinden alacaklarım var. Onlarla birebir ilgileniyorum.
Gençlerin şampiyonlar ligidemi var? Ulan yıllardır oynuyorum ilk kez gördüm şuan bayaa şaşırdım vay anasını yaAdamlar senden iyi çıkmış yalnız az zorlasalar avrupayıda turuncuya boyıyacaklarnş
![]()
Açıkcası yenileceğimi biliyordum. Ama böyle oynayıpta yenilmek üzüyor. En güvendiğimi iki oyuncum (Romero-Selçuk) kötü oynadılar. Sezon başından beri hiç böyle kötü maçları pek olmadı. Sağlık olsun. ŞL de buraya kadarmış.Deplasmanda hiç umudum yok.
Şu anda en yakın rakibimize 14 puan fark attık.Hala namağlubuz ve ligin en çok gol atanı en az yiyeniyiz.
![]()
Olmadı yapamadık. Maçı uzatmaya götürdük ama bir gol daha atamadık. İnsanın bu Romero ile Selçuk'u falakaya yatırası geliyor. Önceki maçta neredeydiniz diye. Bir parantezde Ümüt için. Yaf sen git Fenere 3 gol at gel burda bir gol atama yapılırmı bu.![]()
Maçı uzatmalara götürmeyi başardık. Ama uzatmalarda atamadık.Ümütün yerine aldığım Heinze de 6,3 le oynadı oda atamadı. Hedefimiz gelecek sene yarı final olacak. Bu sene yapamadığımızı gelecek sene yapacağız.
Böyle kıl payıyla elenmek acayip koyuyor adama hocam..
Bu maçta muhteşem bir geri dönüş yaşadık. Keşke kazansaydık. Kazansaydık üst üste 3. şampiyonluğumuzu 5 maç kala ilan ediyorduk. Ama olmadı artık haftaya kaldı.
Son dakikalarda çok bastırdık. Galibiyeti kaçırdık diyebilirim.
ŞAMPİYON ADANASPOR.
Ligin bitimine 4 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. 3. yıl üst üste şampiyon olma başarısını gösterdik.
Ve Türkiye Kupasında da finale kaldık. Rakibimiz Eskişehiri deplasmanda 1-0 evinde 2-2 lik maçlarla geçen Rize oldu.
İşi deplasmanda bitirdik evimizde yedek oyunculara ağırlık verdim.
Psg :/ ah çok erken goller yediğimiz için elendik , uzatmalarda da başladığı gibi yemişiz .
Biraz daha atak etkileyici oynat şu takımı ben beğenmiyorum istatistikleri bak![]()
Sampiyonluk icin tebrikler, seneye daha iddiali bir sekilde Avrupa`da olacagiz.![]()
Valla normalde hücuma dönelik taktiğim var ama nedense istatistikler biraz böyle oluyor. Bu yüzden Şampiyonluğu garantiledikten sonra son 4 maçta ( ZTK finali dahil- Gs maçı hariç) yeni bir taktik denedim. Bu sefer biraz daha iyi gibi. Takıma gelecek sezon onu kullanacağım.
Teşekkürler. Seneye dediğim gibi en az yarı final istiyorum.![]()
Varya maç sonunda hepsini falakaya yatırasım geldi ama ellemedim. Böyle berbatmı oynanır. Ne güzel namağlup gidiyorduk.
Bir kez daha Türkiye kupasını aldık. Bu taktiğimizi ilk bu maçta denedik ve mutlu kaldık.
Bu nedir arkadaş ya beni eleyen şampiyon oluyor. Geçen sezon beni zorla geçebilen Manu ŞL şampiyonu oldu. Bu sene bir gol farkla beni yine zorla geçen PSG şampiyon oldu.
Ben olmayınca Alamanlar sonunda kupayı alabildiler.
Süper Lig ve ZTk da ödül alan oyuncularımız.
Bir sonraki mesajımda Ümüt-Haydar-Aydın-Hüseyin ve Bedri nin gelişimlerini paylaşacağım.
Yılın golünü bizim takımımızdan Kakuta atmış, güzel bir başarı.İskenderun'lu olmama rağmen Adanaspor'a sempatim vardır. Ne de olsa iki şehirde Akdeniz'den..
Adana Turuncudur diyorum ve takipteyim.
![]()
Bu sezon bize çok katkı sağlayan yerli oyuncularımın gelişimlerini paylaşmak istiyorum. İlk aldığım yada ilk alt yapımdan çıktığı zaman beri ne kadar yol almışız bir görelim.
Aydın ,Bu sezon iyi maçlar çıkarttı ama geçen sezon 8 aylık bir ayak kırılması yaşadı buda gelişimini olumsuz etkiledi.
Bedri, Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren ara ara şans verdim iyi kullandı. Bu sezon epeyi maça çıktı. Gittikçe gelişiyor.
Emre'yi, İlk aldığım 2014 yılından beri devamlı oynatıyorum hatta bu sezon içinde Adanaspor için 125. maçına çıktı.
Haydar'ı Trabzondan bedelsiz almıştım. İlk senesinde pek oynamadı özellikle uzun dönemli sakatlıklar yaşadı ( Raporunda sonradan gördüğüm sakatlanma meyili vardı. Ama 1,5 yıldır daha hiç sakatlanmadı.)
Son iki sezondur devamlı olarak ilk 11 de oynuyor. Şu anda Arsenal peşinde ve benim satmaya niyetim yok. Onun değerinde bir türk kaleci daha yok. Kendi de habire daha büyük klübe gitmek istiyorum diyor.
Hüseyin 2014-2015 yılında alt yapımdan çıktı.İlk iki senesinde oynatmadım. 3. senesinde ise Erciyeste kiralık oynadı ve 16 maçta şans buldu. Şimdi iki yıldır ilk 11 imde oynuyor. Bu sezona iyi başlamıştı ama Milli maç sırasında 2-3 ay sakatlanınca formunu daha bulamadı. Umarım milli maçlarda formunun zirvesinde olur.
Ve en önemli Kaplanımıza sıra geldi.
Ümüt Gül Adananın yakında efsanesi olacak.2015-2016 sezonunda 16,750 Tl gibi cüzi bir miktara almıştım. İlk sezonunda pek şans bulamadı. 2 sezonunda ara ara oynattım. 3 sezoununda devamlı oynadı ve yıldızı parladı. Artık takımın yıldızı oldu.