Bu sezon bize çok katkı sağlayan yerli oyuncularımın gelişimlerini paylaşmak istiyorum. İlk aldığım yada ilk alt yapımdan çıktığı zaman beri ne kadar yol almışız bir görelim.

Aydın ,Bu sezon iyi maçlar çıkarttı ama geçen sezon 8 aylık bir ayak kırılması yaşadı buda gelişimini olumsuz etkiledi.

Bedri, Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren ara ara şans verdim iyi kullandı. Bu sezon epeyi maça çıktı. Gittikçe gelişiyor.

Emre'yi, İlk aldığım 2014 yılından beri devamlı oynatıyorum hatta bu sezon içinde Adanaspor için 125. maçına çıktı.

Haydar'ı Trabzondan bedelsiz almıştım. İlk senesinde pek oynamadı özellikle uzun dönemli sakatlıklar yaşadı ( Raporunda sonradan gördüğüm sakatlanma meyili vardı. Ama 1,5 yıldır daha hiç sakatlanmadı.)
Son iki sezondur devamlı olarak ilk 11 de oynuyor. Şu anda Arsenal peşinde ve benim satmaya niyetim yok. Onun değerinde bir türk kaleci daha yok. Kendi de habire daha büyük klübe gitmek istiyorum diyor.

Hüseyin 2014-2015 yılında alt yapımdan çıktı.İlk iki senesinde oynatmadım. 3. senesinde ise Erciyeste kiralık oynadı ve 16 maçta şans buldu. Şimdi iki yıldır ilk 11 imde oynuyor. Bu sezona iyi başlamıştı ama Milli maç sırasında 2-3 ay sakatlanınca formunu daha bulamadı. Umarım milli maçlarda formunun zirvesinde olur.

Ve en önemli Kaplanımıza sıra geldi.

Ümüt Gül Adananın yakında efsanesi olacak.2015-2016 sezonunda 16,750 Tl gibi cüzi bir miktara almıştım. İlk sezonunda pek şans bulamadı. 2 sezonunda ara ara oynattım. 3 sezoununda devamlı oynadı ve yıldızı parladı. Artık takımın yıldızı oldu.