Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mustafa Doğan,Türk milli takımıyla neler yapabilir ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Şampiyon Olur

9 50.00%
  • Finale Kalır

3 16.67%
  • Yarı Finale Kalır

2 11.11%
  • Çeyrek Finale Kalır

4 22.22%
1 ile 30 arası toplam 1305 sonuç

Konu: Türk Futbolu Bize Emanet (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Antröner seçimini burdakine göre yapabilirsin. Ordaki Motovisyon-Kararlılık ve Disipline önem ver. Zaten yıldızları ayarlarken kendinde hangi özelliklerin nereye yaradığını çözersin.
    http://bonzollm.vze.com/fmcc

Son bir şey daha anladığım kadarı ile bu sezonun sonunda Avrupa şampiyonasına gideceksin. Sana tavsiyem benim yaptığım gibi yapma. Turnuvanın başlangıcı zamanı çok hazırlık maçı ayarlama ve bunları gün aşırı falan yapayım deme çünkü tüm takım turnuva boyunca çok yorgun oluyor. Bu yorgunluk hem maçta kondisyonun düşmesine sebeb oluyor hemde sakatlık riskini çok artırıyor. Ben bu yüzden son maçıma 5 sakat 1 cezalı oyuncumdan eksik çıkmak zorunda kaldım.

Birde zaten hazırlık maçları ile taktiğin oluyor o yüzden maç hazırlığı olarak en güzeli takım çalışması olsun. Ve Kendi taktiğini kullanman yararlı olacaktır. Mersindeki.

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Antröner seçimini burdakine göre yapabilirsin. Ordaki Motovisyon-Kararlılık ve Disipline önem ver. Zaten yıldızları ayarlarken kendinde hangi özelliklerin nereye yaradığını çözersin.
    http://bonzollm.vze.com/fmcc

Son bir şey daha anladığım kadarı ile bu sezonun sonunda Avrupa şampiyonasına gideceksin. Sana tavsiyem benim yaptığım gibi yapma. Turnuvanın başlangıcı zamanı çok hazırlık maçı ayarlama ve bunları gün aşırı falan yapayım deme çünkü tüm takım turnuva boyunca çok yorgun oluyor. Bu yorgunluk hem maçta kondisyonun düşmesine sebeb oluyor hemde sakatlık riskini çok artırıyor. Ben bu yüzden son maçıma 5 sakat 1 cezalı oyuncumdan eksik çıkmak zorunda kaldım.

Birde zaten hazırlık maçları ile taktiğin oluyor o yüzden maç hazırlığı olarak en güzeli takım çalışması olsun. Ve Kendi taktiğini kullanman yararlı olacaktır. Mersindeki.
    Verdiğin linki değerlendirecem güzele benziyor.Çok iyi bir öneri sezon başında bütün büyükülkelerle hazırlık maçı ayarladım onlarda bi denicem takımı.Söylediğin çok mantıklı valla gaza gelip oynardım ben yoksa.Taktik olarakta mersindeki taktiği kullanacam zaten belki bazı maçlarda ofansıfı defansıf ortasaha yaparım okadar.

Mesaj Yetkileri