Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Lig 6 ağustosta başlıyor. Bu kadar erken olunca Lig, 2 tane Kupa, Avrupa Ligi maçları kesişiyor. Uzun bir süre 3 günde bir maç yapacağız gibi duruyor. bunu tahmin ederek işlevsel bir kadro hazırlamıştım ancak nereye kadar dayanabiliriz bilmiyorum. Eğer bir yerden eleneceksen Lig Kupası denen dandik kupadan elenelim. Yoksa 4 kulvarda çok zorlanırız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Spoiler: Detaylar 

Veee sonunda şampiyonluğumuzu ilan ettik. Normal sezon bitti ve play-offlar başlıyor. Ancak biz 15 puan fark atınca 5 maçlık play-offların bir önemi kalmadı.

Yaş ortalamasına dikkat. Bu soruyu sorduğu için medya çalışanı arkadaşımıza teşekkür ediyorum. 22 yaş ortalaması ile şampiyon olmak çok çok iyi bir başarı.

Üstüne üstlük Avrupa Liginde Çeyrek Final oynadık:

İlk maç deplasmanda 3-1 yenilince içeride atak oynadık ama olmadı. Monaco çok iyi bir kadro kurmuş , elimdeki 22 yaş ortalamasıyla bu kadarını yapabildim , daha iyisi olabilirdi ama birazda şans lazım.

Ancak sene başınca kendime koyduğum gerçekçi hedef Çeyrek Final oynamaktı ve bunu başardık. Grupta sonuncu olur denilen takımla minik bir destan yazdık.

Bir sonraki güncellemede İskoçya Kupası ve Lig play-offlarını paylaşacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk Grubu PlayOff larına şampiyonluğu garantileyerek girdik. PlayOff maçlarında gençlere yer verdik ama onlarda yüzümüzü kara çıkarmadı ve SELTİK i yenerek sezonu kapattık. Bu da ayrı bir güzellik oldu.

İşin kötü tarafı ise playoff maçlarında neredeyse her maç 1-2 oyuncum sakatlandı. Ama zamanında bu tür olumsuzlukları düşünerek oluşturduğumuz derin kadro sayesinde çok sıkıntı çekmedik.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarı Final

Final

4 kulvarda yarıştık , 2 sinde mutlu sona ulaştık. Bence çok iyi bir sezon oldu.

Ayrıca çok genç bir takımla mücadele ettiğimizi tekrar hatırlatmak istiyorum. bunun şöyle kaçınılmaz sonuçları da oldu tabi :

Veeee Seltik menajeri Lennon a bir darbe daha

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

SEZON ÖZETİ

Lig Panaroması

İskoç alt liglerini kapadığım için bu sezon İskoç Zorlu Kupası yapılmadı.

Takım İstatistikleri

Not: Sullay Kaikai sezonun ilk yarısı kiralık oynadı ve ikinciyarı bonservisini aldık. bu yüzden ilk sezon ki istatistikleri gözükmüyor. Hatırladığım kadarıyla 18 maçta 16 gol atmıştı.

Bence çok güzel bir sezon geçirdik. Beklentilerin çok üstüne çıkarak birçok futbol otoritesini şaşırttık ve bunu yaş ortalaması 22 olan genç bir takımla yaptık.

Oyuncularımın hepsi ellerinden geleni yaptı ancak sezona damga vuran tartışılmaz şekilde RODRİGO GOMEZ oldu. 42 maçta 30 gol, 23 Asist ve 10 kez maçın adamı oldu. 7.74 ortalama tutturmak her babayiğitin harcı değildir dostlar Bu başarısının karşılığını da Yılın Arjantinli En iyi Oyuncusu ödülünü kazanarak aldı.

Sezonun hayal kırıklığı ise bir türlü dikiş tutturamayan Humam Tariq oldu. Kiralık oyuncuyu gelecek sezon takıma katmayı düşünüyordum ama istediğim veremi alamayınca kafamda çok ciddi soru işaretleri oluştu.

2017/2018 FUTBOL SEZONU BİTER!!!

ŞİMDİ SIRA 2018 RUSYA DÜNYA KUPASI VE ABD MİLLİ TAKIMINDA...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ŞOK İSTİFA!!!

Rodi Mood 5 yıllık Rangers görevini ani bir istifa kararıyla bitirdi. Genç teknik adamın yeni sezon bütçesi konusunda yönetimle konuşmak istediği ancak yönetimin bu konuna konuşmak istememesi üzerine istifa ettiği öğrenildi. Son dönemde yönetimle sık sık karşıya gelen Rodi Mood birçok defa ayrılık noktasından dönmüştü. Rodi Mood ile birlikte teknik heyetin toplu istifa verdiği öğrenildi. İşte Rodi Mood'un istifa sonra açıklamaları:

" Öncelikle buraya gelen herkese teşekkür ederim. Şuan karşınızda Rangers menajeri olarak konuşmuyorum. 1 saat kadar önce Rangers yönetimine istifa mektubumu verdim ve görevimden ayrıldım. 5 sezondur burada bana sahip çıkan ve başarı için beni ve takımımı destekleyen taraftara çok teşekkür ediyorum. ancak burada daha fazla çalışmam mümkün değil. Biz klübe milyonlarca avro para kazandırırken yönetimin bizden doğru dürüst maaş ve transfer bütçesini esirgemesi bana ve oyuncularıma yapılan büyük saygısızlıktır. Ben burada lafı bile edilmeyecek bir maaşla çalışırken ve bu konuda sesimi çıkarmazken benden transfer bütçesi esirgemeleri bardağı taşıran son damla olmuştur.

Şuanda ABD milli takımına ve Dünya Kupasına odaklanmak istiyorum. Ve herhangi bir klüp ile görüşme halinde değilim. "

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ters yazıyor, 9m luk kredinin 90b'lik ödemesidir o

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri