Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Haydi bakalim bekliyoruz maclari
Hemen aşağıda maçlar
Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Regen fena , düzgün gelişirse uçurur takımı.
Valla düzgün geliştirmek için fena çabalayacağım. Bir Antepte biraz pişsin. Tabi mecburiyettten

Evet arkadaşlar merakla beklediğimiz evimizde düzenlenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonunda başladı.
Keşke bende Banega arkadaşımız gibi yapabilseydim ama malesef geç aklıma geldiğinden ancak bu kadar yapabiliyorum. Ama söz kovulmazsak ve başarırsa 2022 Dünya Kupasında o şekilde bir çalışma yapacağım.
NOT: Unutabilirim bana hatırlatırsınız.

İlk Rakibimizi İzlanda. Malesef onun oyuncu kadrosunu bir türlü nette bulamadım.

Hazırlık maçlarında yaptığım hatanın bedelini ödüyoruz. Oyuncular hala yorgun ve hata yapıyorlar. Bu yüzden pek kızamıyorum.

Karşımızda bir Avrupa devi olan Rusya var. Hem hazırlık maçlarındaki yorgunluk hemde İzlanda maçındaki performans göze alındığında hiç umudum yoktu. Ben beraberliğe razıydım. Ama demekki prenslerimin gönlü razi değilmiş. Rusyaya farklı tarife uyguladılar.

Avrupa şampiyonasında bir maçta en fazla gol 1970 lerde atılmış oda 3 golmüş. Bu yüzden Aydını oyundan çıkarmadım ve Aydına tezahurat yaptım.Prensim, Bir gol daha atıp tarihe geçsin diye ama olmadı. Artık bir sonraki turnuvada inş.

Rakibimiz ezeli rakip olduğumuz komşumuz Yunanistandı. Kendilerini hazırlık maçında zorda olsa yenmeyi başarmıştık. Yine yeneriz diyorduk ama olmadı. Aslında yenilmemiz iyi oldu. Çünkü grubu 2. tamamladık ve kağıt üstünde kolay bir rakiple eşleştik. Yoksa rakibimiz İsveç olacaktı.

Maçın sonlarında basdırdık ama kaleye bile gidemedik. Takımın kondisyonlara bakın tam anlamı ile içler acısı durumda. Hala çok yorgunuz.Son maçımızdan önce bir baktım tüm takım neredeyse turuncu rengde "Dinl." uyarısı veriyor.

Ve ikinci turdaki rakibimiz. Skor alalım arkadaşlar.

Yine bir başka komşumuz olan Bulgaristan var.
Şimdi de gruplarda ne olmuş ona bakalım. Özellikle ölüm grubu adını verdiğimiz F grubunda neler dönmüş. Kimler çıkmış kimler kalmış.

A Grubu: Süprizi ilk maçta aldığı farklı galibiyetle Bulgaristan oldu. Ki kendileri Hollandayı farklı devirdiler.Portakallar 1 puanla turnuvaya veda ettiler.Portekiz ise en iyi 3.ler klasmanında bir üst tura çıkmayı başardı.
B Grubu: Rusya da Hollanda gibi ağır bir mağlubiyet alınca havlu atmıştı ama oda en iyi 3. olarak çıktı.
C Grubu: Pek bir süpriz yok. Zaten tahminlerdeki gibi bir sıralama ile çıktılar.
D Grubu: İsviçrenin zorlaması nı beklerken malesef oda Portakalların akibetine uğradılar.
E Grubu: Almanya öyle domine ederek çıkamadılar.Hem İskoçlarla hemde Hırvatlarla berabere kaldılar. Bu grubun süprizini ise Gareth Bale sayesinde 3. olan Galler yaptı. Hırvatların üzerine çıkıp. En iyi 3.ler arasına girdi.
F Grubu: Bir arkadaş o grupta İspantya puan alamaz diyordu ama onlar Fransızları evlerine yolladılar.

İlgiye göre bir sonraki mesajımızda Bulgaristan maçını vereceğim.