Geldik çeyrek final aşamasına. Karşımızda bir başka dev var.

Çeyrek final aşamasında rakibimiz Alamanlar oldu. Hani klasikleşmiş bir söz vardır ya " Ne çektin be Almanya"

Dk 70 de Prensim Ümüt le golü bulunca müthiş sevindim.Açıkcası umudum yoktu. Biraz savunmaya çekildim. Ama 90+3 te gelen golle yıkıldım. Ben maçın bitmesini beklerken bu gol tüm umutlarımı tüketmişti. Biliyordumki maç şimdi başlar başlamaz bitecekti. Ve artık oyuncularımın dayanacak takatları kalmamıştı. Uzatmalarda hiç şansım yoktu Alamanlar fark atacaktı.Çünkü adamlar bastırdıkça bastırıyordu. Ama öyle olmadı. Maç hemen bitmedi. Topu kaptığımzda ileri çıktık ve korner oldu. Ve bu kornerde bir mucize gerçekleşti. Kale önünde oluşan karambolde top defans oyuncusuna çarptı ve içeri girdi. Alamanları da eleyerek hemde onların 30 maçlık galibiyet serisine son vererek yarı finale çıktık.
Yaf bu Alamanlar benden çok çekiyor. En sonunda ülkeye giriş yasağı koyacaklar ve istenmeyen adam ilan edecekler.

Çeyrek final sonuçları

Yeni rakibimiz

Kadromuzdaki sakatlıklarımız. Ordakilerden Nuri ve Koray bu maçta sakatlandılar yani Belçika maçında oynadılar.

Sahurdan sonra Yarı final mücadelesini paylaşacağım.